- Advertisement -
Inici Actualitat Ateneu Deportiu FC. Sant Feliu de Guíxols. Cent anys de la copa...

Ateneu Deportiu FC. Sant Feliu de Guíxols. Cent anys de la copa Catalunya (1922-2022)

Ateneu Deportiu FC. Sant Feliu de Guíxols. Cent anys de la copa Catalunya (1922-2022)” és el llibre que ha editat La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols. Aquest acte s’emmarca dins els actes de celebració dels 75 anys de l’edició de la Revista Àncora.

En la presentació del llibre, hi haurà portes obertes per a tothom, serà el divendres 8 de juliol a les 19h. Celebrarem la publicació del llibre que ha editat la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de la nostra ciutat, el mateix dia que farà els cent anys de l’obtenció del títol de campió de la copa de Catalunya.  El títol és l’escollit, ja que va ser el trofeu més preuat que mai un club de Sant Feliu hagi guanyat.

El seu escriptor, Gerard Bussot ha manifestat: “En l’àmbit personal, fer aquest llibre ha estat una gran satisfacció. Sobretot, a part de la necessària investigació històrica dels fets esportius, econòmics i socials, i els pandèmics d’aquella convulsa època, el contacte directe amb els familiars dels futbolistes que van guanyar la copa Catalunya de segona categoria l’any 1922. Tot i que s’ha de dir que moltes de les entrevistes les vaig fer fa molts anys”.

Aquest llibre repassa tota una sèrie d’esdeveniments a la ciutat. Acompanyant la recerca esportiva del primer equip de futbol de Sant Feliu, parlarem de les greus conseqüències que va suposar els estralls de la Primera Guerra Mundial en l’economia de la ciutat. També, la pandèmia de grip de l’any 1918 i la recessió econòmica que va conduir a un crac borsari que va enfonsar les dues banques locals: la dels Girbau i la dels Romaguera. No et sembla que estem parlant d’uns fets que avui es repeteixen a la nostra societat?

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

TOLEDO, GESTIÓ IMMOBILIÀRIA, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

Toledo Gestió Immobiliària 1966, SL. neix fa més de 50 anys amb la vocació d'oferir un servei integral dins del sector immobiliari.Va...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ ESTRENA CAMPANYA COMERCIAL DE PRIMAVERA AMB LA POSSIBILITAT DE GUANYAR UN FIAT PANDA HÍBRID

Butlletes de participació amb la compra mínima de 20 euros en els establiments adherits Amb l’arribada de l’època primaveral...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ RENOVA EL CONTRACTE D’ADJUCACIÓ DEL SERVEI D’ABASTAMENT D’AIGUA AMB AQUALIA PER ALS PROPERS 25 ANYS

En els primers 6 anys es realitzaran inversions de millora valorades en 7 milions d’euros L'Ajuntament de Castell d’Aro,...

L’associació Cocogat ha esterilitzat prop de 400 gats a Tossa en els darrers 3 anys

Les colònies felines de la població tenen quasi el 100% de gats esterilitzats gràcies a la col·laboració entre aquesta entitat...

COMENTARIS