Inici Actualitat NOVA EDICIÓ DEL CONCURS D’HABILITATS ARTÍSTIQUES I TALENTS PER A AMATEURS DE...

NOVA EDICIÓ DEL CONCURS D’HABILITATS ARTÍSTIQUES I TALENTS PER A AMATEURS DE PLATJA D’ARO “TU DE QUÈ VAS!” DOTAT AMB 2.200 EUROS

La convocatòria i termini d’acceptació de propostes fins al 22 de juliol (18 h)

La Festa Major de Platja d’Aro 2022 convoca el Concurs d’Habilitats Artístiques Tu de què vas! El termini de presentació de propostes finalitza divendres 22 de juliol (18 h) de 2022. El concurs és obert a la participació de tothom, major de 16 anys (o més menuts amb autorització), amb esperit d’artista, que de manera amateur, individualment o en conjunt, vulgui mostrar les seves habilitats vinculades amb el món de la faràndula en sentit ampli (malabars, imitacions, circ, dansa, música, etc.).

La dotació dels guardons és de 1.000 euros i trofeu (1r Premi), 700 euros i trofeu (2n Premi) i 300 euros i trofeu (3r Premi) i 200 euros i trofeu (Premi Local). Alhora, qui assoleixi el màxim reconeixement també oferirà una actuació gratuïta en la Festa Major de Platja d’Aro de l’estiu vinent. La gala final, amb un màxim de 12 propostes serà el dilluns 15 d’agost (22 h) a la Plaça del Mil·lenari, en un acte obert al públic en el marc de la Festa Major de Platja d’Aro d’enguany, on un jurat escollirà les propostes guanyadores. Una iniciativa de la Unitat de Joventut de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, que recupera, des de l’estiu de 2021, el concurs que durant sis edicions es va realitzar tot coincidint amb el Carnaval de Platja d’Aro (2010-2015).

Es pot presentar una única proposta d’actuació d’un màxim de 5 minuts a pij@platjadaro.com amb un arxiu adjunt de vídeo amb la proposta d’actuació o link a qualsevol lloc web de distribució de vídeo (youtube, vimeo…), i incloent-hi un document adjunt amb les dades personals. També es pot lliurar en CD o DVD personalment o per correu postal (mata-segells fins al 22 de juliol) a la Unitat de Joventut de l’Ajuntament (Palau d’Esports i Congressos, Plaça d’Europa s/n · 17250 Platja d’Aro). El jurat, format per cinc persones, es reserva el dret de descartar les propostes que no reuneixin un mínim de requisits de qualitat, o que siguin de mal gust, ofensives o trucades, manipulades o creades artificialment, així com aquelles que siguin impossibles de realitzar per la seva complexitat tècnica no assumibles per l’organització. La selecció que es farà pública el 29 de juliol al lloc web i xarxes socials municipals i serà d’un nombre màxim de 12 participants.

En la primera l’edició d’aquesta nova etapa del concurs l’estiu passat, el 1r Premi va ser per a la dansa contemporània d’Ainhoa i Arianna Pina; en 2n Premi per als ritmes urbans de  Genni i Alecks Locksmith; el 3r Premi per a la poesia escènica de German Chocero; i el Premi Local per al cant líric de Pau Llensa.  La Festa Major de Platja d’Aro 2022 se celebrarà de l’11 al 15 d’agost, amb un programa amb una trentena d’activitats gratuïtes i per a tots els públics. La música en serà la protagonista principal amb actuacions de Gospel Viu Choir i Gospel d’Aro, La Principal de La Bisbal, Twelve String Enrique Muñoz (Festiva de Guitarra Costa Brava Girona), Balkan Paradise Orchestra, Roba Estesa, Bipolar, tribut a Michael Jackson, La Flama de Farners (sardanes), Els Cremats (havaneres) o DJ Charlos Selektah. També hi haurà diverses propostes d’animació infanti, juvenils, esportives o populars.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

Sant Feliu dirà “NO” a les violències masclistes el proper 25N

Enguany la campanya s'amplia amb una visible col·lecció de plafons al carrer Sant Feliu de Guíxols celebrarà el proper...

En marxa el Pla de Sostenibilitat Turística que invertirà 1,2 milions d’euros a Tossa

Es signarà un conveni entre la Secretaría de Estado de Turismo del govern espanyol, el Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat i l'Ajuntament...

LA PROPOSTA “EL NAIXEMENT DE PLATJA D’ARO. EL MAR S’EMPASSA AL CASTELL” D’ALBERT LÓPEZ GUARDONADA AMB L’11è PREMI DE RECERCA LOCAL JORDI COMAS

S’anuncia nova modalitat per al Millor Treball de Recerca de Batxillerat sobre el municipi El projecte d’investigació, El naixement...

COMENTARIS