Inici Actualitat Se celebra el dia de l'Orgull LGBTI a Platja d'aro

Se celebra el dia de l’Orgull LGBTI a Platja d’aro

Torna un any més la celebració del dia de l’Orgull LGBTIQ+ a Platja d’aro, aquest cop amb un seguit d’activitats variades per fer gaudir però alhora conscienciar al públic.

Aquest dimarts 28 de juny, s’ha celebrat al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro el dia de l’orgull LGBTIQ+, un dia molt important per reivindicar-se i lluitar pels seus drets, ja que aquests són part de la lluita compartida per la defensa del dret de totes les persones, a ser i a viure lliures de discriminacions i de violències.

El programa que l’esdeveniment va comptar amb una lectura del manifest de la diada, una actuació musical amb Miguel López i també un berenar de celebració de la mà d’Emporderats, l’Associació LGTBI del Baix Empordà amb el suport de l’Ajuntament.

Aquesta Associació que porta treballant durant tot l’any, té com a reptes pròxims o objectius la conscienciació, explicar que encara hi ha molta feina a fer tal com cita al manifest. Per aconseguir assolir aquests reptes, l’Associació ha aconseguit signar un conveni de col·laborar amb tot el sistema sanitari del Baix Empordà, conveni que permet modificar tots els protocols d’atenció a persones del col·lectiu.

Com a cloenda, l’esdeveniment va acabar amb unes paraules del director de L’Associació Emporderats que deixava ben clar que ho volen tot, que no només tenen prou amb la bandera que l’Ajuntament ha penjat o amb els bancs públics que s’han pintat, ja que aquestes només són representacions simbòliques. L’Associació i totes les persones que pertanyen al col·lectiu LGBTI volen tenir el 100% de llibertats que tothom té per expressar-se, per moure’s i per poder demostrar la seva diversitat tranquil·lament pels carrers, fet que encara no s’aconsegueix completament. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

SIS MUNICIPIS DE LA COSTA BRAVA CENTRE DEMANEN LA FI DEL TALLS DEL SERVEI ELÈCTRIC

Clam conjunt dels sis alcaldes després d’un estiu amb nombroses incidències Els municipis de Sant Feliu de Guíxols; Castell...

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris de la ciutat que el tenien buit

Una de les condicions per incorporar-lo és que estigui un 20% per sota del preu de mercat L'Ajuntament de...

EDICTE D’APROVACIÓ DEFINITIVA DEL PROJECTE DE REFORMA DE DOS LOCALS DE LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU PER A UBICAR-HI OFICINES DE SERVEIS SOCIALS

Expedient: X2022021540 / 67102022000004 EDICTE D'APROVACIÓ DEFINITIVA DEL PROJECTE DE REFORMA DE DOS LOCALS DE LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU...

COMENTARIS