- Advertisement -
Inici Actualitat Se celebra el dia de l'Orgull LGBTI a Platja d'aro

Se celebra el dia de l’Orgull LGBTI a Platja d’aro

Torna un any més la celebració del dia de l’Orgull LGBTIQ+ a Platja d’aro, aquest cop amb un seguit d’activitats variades per fer gaudir però alhora conscienciar al públic.

Aquest dimarts 28 de juny, s’ha celebrat al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro el dia de l’orgull LGBTIQ+, un dia molt important per reivindicar-se i lluitar pels seus drets, ja que aquests són part de la lluita compartida per la defensa del dret de totes les persones, a ser i a viure lliures de discriminacions i de violències.

El programa que l’esdeveniment va comptar amb una lectura del manifest de la diada, una actuació musical amb Miguel López i també un berenar de celebració de la mà d’Emporderats, l’Associació LGTBI del Baix Empordà amb el suport de l’Ajuntament.

Aquesta Associació que porta treballant durant tot l’any, té com a reptes pròxims o objectius la conscienciació, explicar que encara hi ha molta feina a fer tal com cita al manifest. Per aconseguir assolir aquests reptes, l’Associació ha aconseguit signar un conveni de col·laborar amb tot el sistema sanitari del Baix Empordà, conveni que permet modificar tots els protocols d’atenció a persones del col·lectiu.

Com a cloenda, l’esdeveniment va acabar amb unes paraules del director de L’Associació Emporderats que deixava ben clar que ho volen tot, que no només tenen prou amb la bandera que l’Ajuntament ha penjat o amb els bancs públics que s’han pintat, ja que aquestes només són representacions simbòliques. L’Associació i totes les persones que pertanyen al col·lectiu LGBTI volen tenir el 100% de llibertats que tothom té per expressar-se, per moure’s i per poder demostrar la seva diversitat tranquil·lament pels carrers, fet que encara no s’aconsegueix completament. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

TOLEDO, GESTIÓ IMMOBILIÀRIA, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

Toledo Gestió Immobiliària 1966, SL. neix fa més de 50 anys amb la vocació d'oferir un servei integral dins del sector immobiliari.Va...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ ESTRENA CAMPANYA COMERCIAL DE PRIMAVERA AMB LA POSSIBILITAT DE GUANYAR UN FIAT PANDA HÍBRID

Butlletes de participació amb la compra mínima de 20 euros en els establiments adherits Amb l’arribada de l’època primaveral...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ RENOVA EL CONTRACTE D’ADJUCACIÓ DEL SERVEI D’ABASTAMENT D’AIGUA AMB AQUALIA PER ALS PROPERS 25 ANYS

En els primers 6 anys es realitzaran inversions de millora valorades en 7 milions d’euros L'Ajuntament de Castell d’Aro,...

L’associació Cocogat ha esterilitzat prop de 400 gats a Tossa en els darrers 3 anys

Les colònies felines de la població tenen quasi el 100% de gats esterilitzats gràcies a la col·laboració entre aquesta entitat...

COMENTARIS