Inici Actualitat Hissada la Bandera Blava a la platja gran de Sant Feliu de...

Hissada la Bandera Blava a la platja gran de Sant Feliu de Guíxols i Sant Pol

La platja gran de Sant Feliu de Guíxols, així com la de Sant Pol han hissat la Bandera Blava 2022. Un distintiu atorgat per la Fundació d’Educació Ambiental, que reconeix la gestió sostenible, la prestació de serveis i la qualitat ‘excel·lent’ de l’aigua.

L’asta de la platja Gran de Sant Feliu de Guíxols ha renovat la seva Bandera Blava. El distintiu és atorgat anualment per la Fundació Europea d’Educació Ambiental, amb la voluntat de reconèixer els indrets del litoral que presenten una qualitat de l’aigua excel·lent, zones de bany segures, disponibilitat de serveis i informació, així com una gestió sostenible.

Al conjunt de Catalunya han rebut la insígnia 94 platges, 14 de les quals pertanyen al Baix Empordà. A Sant Feliu de Guíxols, en concret, la bandera ondeja des d’aquesta setmana a la platja gran i a Sant Pol. 

De fet, el municipi ha introduït a l’inici d’aquesta temporada d’estiu novetats en ambdós indrets. S’ha habilitat una barca que neteja la superfície de l’aigua, s’han incrementat les baranes per a persones amb mobilitat reduïda, i s’han reduït de 60 a 50 les boies d’amarratge amb l’objectiu de minimitzar l’impacte sobre el paisatge.

Des del consistori han recordat que fins al 31 d’octubre queda prohibit l’entrada de gossos a la platja, a més, de la vigent divisió d’espai. En aquest sentit, únicament el tram que compren Palm Beach fins a les lletres de GUÍXOLS està habilitat per als fumadors i, en el cas de Sant Pol, només es pot fumar des de la riera en direcció cap a Sant Feliu. La resta de l’espai està lliure de fum.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Sant Feliu de Guíxols reforça la seva Policia Local amb un dron policial i una unitat canina

Un dron policial de darrera generació, capaç de ser usat en moltes situacions, -com per exemple, trobar una persona que s'ha perdut...

Torna el Carnaval de la Costa Brava Sud del 17 de febrer al 4 de març del 2023

Els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa de Mar ja han posat data al calendari per a la celebració del Carnaval de...

Tossa inicia una campanya de sensibilització sobre la igualtat de gènere

Es vol convidar a revisar actituds i renovar maneres de fer per contribuir a construir models basats en la igualtat i el...

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

COMENTARIS