- Advertisement -
Inici Actualitat PLATJA D’ARO DIVERSIFICA L’OFERTA DEL MINICLUB DE LA PLATJA GRAN AMB LA...

PLATJA D’ARO DIVERSIFICA L’OFERTA DEL MINICLUB DE LA PLATJA GRAN AMB LA LUDOTECA PER A INFANTS, L’ESPAI FAMILIAR I EL BABYCLUB PER A NADONS

Simultàniament es programa un ampli ventall d’activitats familiars i per a tots els públics

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró ofereix, un estiu més, la possibilitat de gaudir del Mini Club de la Platja d’Aro (confluència amb Av. Costa Brava) del 27 de juny al 3 de setembre, de dilluns a diumenge, gratuïtament i sense reserva prèvia. Enguany, com a novetat el servei es divideix en tres àmbits. Cada matí (10-13 h) el format és de ludoteca amb monitoratge per a nenes i nens de 3 a 12 anys; i cada tarda (17-19 h) esdevé espai familiar per fer-hi activitats conjuntament els infants amb les mares, pares i germans. Simultàniament es manté el servei de Babyclub per a famílies amb fills de 0 a 3 anys.

La ludoteca doncs, s’adreça a infants de 3 a 12 anys, que poden gaudir-ne una hora al dia (les mares i pares o tutors legals han d’omplir full d’inscripció), de dilluns a diumenge (10-13 h). L’espai està dinamitzat per un equip educatiu de monitores i monitors amb coneixements d’idiomes. S’hi ofereixen tallers, manualitats o jocs de platja entre d’altres activitats. La proposta té una mitjana de participació de 3.000 infants cada estiu, i només se suspèn en cas de pluja

La gran novetat d’enguany són les tardes en família, de dilluns a diumenge (17-19 h), dinamitzades també per un equip de monitores i monitors amb propostes per gaudir-ne conjuntament mares, pares, infants i germans: contes (dilluns), maquillatge (dimarts), jocs musicals (dimecres), pintura (dijous), la recerca del tresor (divendres), festa de platja (dissabte) i jocs de taula (diumenge). El servei només se suspèn en cas de pluja.

Simultàniament just al costat del Miniclub, s’hi ofereix de dilluns a diumenge (10-13 h i 17-19 h), per segon estiu consecutiu,  el servei de Babyclub per a famílies amb fills de 0 a 3 anys. Un espai de lliure accés però amb aforament limitat, amb un conjunt de serveis adaptats a les necessitats dels nadons per gaudir d’un dia de platja amb comoditat. A l’interior d’un mòdul amb aire condicionat hi ha canviador, trones, microones, nevera, rentamans i espai d’alletament; i a l’exterior una zona l’ombra i un espai per desar-hi els cotxets infantils. Els nadons han d’estar acompanyats en tot moment dels seus pares o tutors i un monitor o monitora els ajudarà i assessorarà sobre els serveis de l’espai i les possibilitats d’utilització. El servei només se suspèn en cas de pluja.

Més enllà del Mini Club i del Festival Xalaro d’Espectacles Familiar celebrat el 18 i 19 de juny, durant tot l’estiu s’han programat altres propostes per a les famílies: sessions d’hipopressius cada dilluns, dimecres i divendres a la Pineda de Riuet de Platja d’Aro (9.30-10.30 h) del 4 de juliol al 2 de setembre (les mares poden anar-hi acompanyades dels seus nadons); i ioga en família cada divendres (19-20 h) al Parc de Sant Ramon de S’Agaró del 8 de juliol al 26 d’agost Per a les dues activitats les places són limitades i cal fer reserva prèvia (2 euros) al portal entrades.platjadaro.com i tota la recaptació es destinarà a projectes socials.

També cada dijous, del 14 de juliol al 25 d’agost (11 h o 19 h), hi ha un programa d’activitats familiars al Passeig Marítim de Platja d’Aro: taller de pintura, confecció de xapes, taller d’estels, maquillatge i visita de la Xalarina i en Xalarí. També tornen les visites guiades familiars o teatralitzades; el programa Estiueja a la biblio! de la Biblioteca Mercè Rodoreda amb contes, tallers i espectacles; es recupera el Mercat Medieval de Castell d’Aro (20 i 21 d’agost) i se celebren Festes Majors d’Estiu de S’Agaró (14-17 de juliol), Platja d’Aro (11-15 d’agost) i Castell d’Aro (6-11 de setembre).

També tot l’estiu -com la resta de l’any- es pot realitzar autònomament la gimcana familiar On són la Xalarina i en Xalarí? Amb l’ajuda d’un plànol cal buscar-los, dibuixats en una dotzena de petites plaques instal·lades en els punts més emblemàtics en cada vila del municipi, ja que hi ha tres gimcanes independents a Castell d’Aro, a Platja d’Aro i a S’Agaró. En cada placa hi ha un codi numèric que cal anotar en el mateix planell i, un cop completat, retornar-lo a l’Oficina de Turisme, on es rebrà un obsequi protagonitzat per la Xalarina i en Xalarí.

Un conjunt de propostes pròpies del municipi reconeguda amb el guardó Platja en família,  concedit per l’Agència Catalana de Turisme des de l’any 2014. Per aconseguir-la i consolidar-la cal la implicació de les empreses locals, generant millores en allotjament, restauració i oci que facilitin l’estada del públic familiar; i des de l’àmbit municipal la implantació, entre d’altres accions, de mesures de seguretat actives i passives, informació en idiomes o el disseny d’una programació d’activitats específica per al públic familiar.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

TOLEDO, GESTIÓ IMMOBILIÀRIA, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

Toledo Gestió Immobiliària 1966, SL. neix fa més de 50 anys amb la vocació d'oferir un servei integral dins del sector immobiliari.Va...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ ESTRENA CAMPANYA COMERCIAL DE PRIMAVERA AMB LA POSSIBILITAT DE GUANYAR UN FIAT PANDA HÍBRID

Butlletes de participació amb la compra mínima de 20 euros en els establiments adherits Amb l’arribada de l’època primaveral...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ RENOVA EL CONTRACTE D’ADJUCACIÓ DEL SERVEI D’ABASTAMENT D’AIGUA AMB AQUALIA PER ALS PROPERS 25 ANYS

En els primers 6 anys es realitzaran inversions de millora valorades en 7 milions d’euros L'Ajuntament de Castell d’Aro,...

L’associació Cocogat ha esterilitzat prop de 400 gats a Tossa en els darrers 3 anys

Les colònies felines de la població tenen quasi el 100% de gats esterilitzats gràcies a la col·laboració entre aquesta entitat...

COMENTARIS