Inici Actualitat Es preveu un gran desplegament policial durant el pont de Sant Joan

Es preveu un gran desplegament policial durant el pont de Sant Joan

Els Mossos d’Esquadra i les Policies Locals faran un important desplegament d’efectius durant tot el pont de Sant Joan per tal de poder respondre a les necessitats i urgències de la ciutadania. A Platja d’Aro, han reforçat tots els torns.

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró ha reforçat la plantilla i els torns de treball de matí, tarda i nit durant tot el pont de Sant Joan per garantir un servei el més àgil, eficient i ràpid possible davant qualsevol urgència que pugui sorgir al llarg de la festivitat. Una vegada més també treballan coordinadament amb els Mossos d’Esquadra, els Bombers de la Generalitat i l’Agrupació de Defensa Forestal.

Enguany Sant Joan ve d’una situació climàtica complicada, amb una setmana passada amb un nivell alt de risc d’incendi, que apuntava a una revetlla complicada. Les pluges de les últimes hores permeten respirar amb més tranquil·litat, però cal continuar emetent i actuar amb responsabilitat. A Platja d’Aro s’ha prohibit l’ús de pirotècnia al parc dels Estanys i al seu entorn, i també a la resta de parcs i jardins públics pel risc d’incendi que comporta.

Un any més el cel del municipi s’il·luminarà amb un castell de focs d’artifici, que per segon any consecutiu es realitzarà simultàniament a les tres viles: a la zona de l’institut Ridaura de Castell d’Aro, a l’espai nord de la Platja Gran i al voltant del parc de Sant Ramon de S’Agaró.

L’activitat, juntament amb el fet que Platja d’Aro és històricament un pol d’atracció nocturn en festivitats com Sant Joan, fa que s’esperi un gran nombre de visitants. Per aquest motiu, des de la Policia Local adverteixen dels possibles furts que poden esdevenir especialment durant la nit.

Des de l’Ajuntament i la Policia Local fan una crida a la responsabilitat i al civisme. En aquest sentit, han redactat un BAN informatiu on es recorden les recomanacions, consells i prohibicions per viure la nit de Sant Joan amb garanties.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

9è DESEMBOCA ROCK’N’ROLL FESTIVAL DISSABTE 2 DE JULIOL A LA SALA POLIVALENT DE CASTELL D’ARO AMB LES RENCARDS, LOS MALINCHES, THE ODDBALLS I LES...

Quatre concerts gratuïts nocturns i l’endemà concert-vermut matinal amb Rusted Novena edició del Desemboca Rock’n’Roll Festival (www.desemboca.com), dissabte 2...

Llagostera i Cassà de la Selva estrenen el un nou cicle conjunt de música JAZZ C-65

Tindrà lloc els dies 8 i 22 de juliol amb les actuacions d'Àlex Cassanyes i Seven Sides, i al finalitzar les actuacions...

El 93% de les famílies amb fills a escoles públiques de Sant Feliu de Guíxols volen la jornada contínua

L'Ajuntament tornarà a demanar al Departament d'Educació que se'ls concedeixi per evitar "greuges comparatius" amb pobles propers L'Ajuntament de...

Se celebra el dia de l’Orgull LGBTI a Platja d’aro

Torna un any més la celebració del dia de l'Orgull LGBTIQ+ a Platja d'aro, aquest cop amb un seguit d'activitats variades per...

COMENTARIS