- Advertisement -
Inici Actualitat Sant Feliu de Guíxols preveu una temporada turística amb ocupacions d’abans de...

Sant Feliu de Guíxols preveu una temporada turística amb ocupacions d’abans de la pandèmia

Les bones xifres de Setmana Santa s’han mantingut durant els caps de setmana i es preveu uns bons mesos de juliol i agost

L’hostaleria de Sant Feliu de Guíxols preveu una temporada turística amb ocupacions similars a les d’abans de la pandèmia. La regidora de Turisme de la ciutat, Núria Cucharero, reconeix que s’esperen una “molt bona temporada turística” i explica que des de la Setmana Santa ja han notat que s’han recuperat les xifres que hi havia el 2019. En aquest sentit, Cucharero remarca que aquest increment de l’ocupació turística ja es va deixar notar durant la Setmana Santa, però que s’ha mantingut durant els caps de setmana. Un dels motius, assenyala Cucharero, són les diferents activitats de promoció que s’han anat fent a Sant Feliu de Guíxols.

“Vam tenir la ciutat de gom a gom per Setmana Santa i ho hem anat mantenint gràcies, en bona part, a les diferents activitats, esportives, d’oci i culturals que s’han dut a terme aquests darrers mesos”, ha remarcat Cucharero.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu explica que han notat com els visitants de Barcelona i la seva àrea metropolitana han respost, tot i la reobertura de fronteres i la relaxació de les restriccions per viatjar. “El turisme de país funcionarà molt bé, però també tenim molts visitants de fora, especialment client francès”, ha remarcat.

La Porta Ferrada un atractiu més

Cal tenir en compte que en pocs dies començarà el Festival de la Porta Ferrada, un pol d’atracció de públic que porta milers de visitants a Sant Feliu de Guíxols els mesos de juliol i agost. De moment, el festival ja ha venut més de 25.000 entrades i concerts com el de Joan Manuel Serrat han esgotat les localitats.

A més, iniciatives com la campanya del peix blau que es va acabar el passat cap de setmana o la Fira del Conte que es va fer els dies 11 i 12 de juny han deixat els carrers de Sant Feliu de Guíxols plens de gent.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Es presenta el projecte de “Rutes de Cassà, vila surera”

El regidor de Promoció Econòmica i Cultura, Joan Casabó, el regidor de Governació, Marià Montsunyer  i l’alcalde, Robert Mundet, amb l’àrea de...

ACTIVITATS SANT FELIU DE GUÍXOLS 1 AL 30 D’ABRIL DE 2023

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com...

“Vull que la meva col·lecció perduri” Tomàs Pla, fundador, propietari i director del museu de la joguina de Sant Feliu de Guíxols

Després de 23 anys, Tomàs Pla va decidir vendre l’edifici on hi ha el museu des del...

Tossa aprova definitivament el projecte de la nova llar d’infants a la zona escolar

L'Ajuntament de Tossa ha aprovat definitivament el projecte de construcció d'una nova llar d'infants a la zona escolar. El projecte, que té...

COMENTARIS