Inici Actualitat Sant Feliu de Guíxols preveu una temporada turística amb ocupacions d’abans de...

Sant Feliu de Guíxols preveu una temporada turística amb ocupacions d’abans de la pandèmia

Les bones xifres de Setmana Santa s’han mantingut durant els caps de setmana i es preveu uns bons mesos de juliol i agost

L’hostaleria de Sant Feliu de Guíxols preveu una temporada turística amb ocupacions similars a les d’abans de la pandèmia. La regidora de Turisme de la ciutat, Núria Cucharero, reconeix que s’esperen una “molt bona temporada turística” i explica que des de la Setmana Santa ja han notat que s’han recuperat les xifres que hi havia el 2019. En aquest sentit, Cucharero remarca que aquest increment de l’ocupació turística ja es va deixar notar durant la Setmana Santa, però que s’ha mantingut durant els caps de setmana. Un dels motius, assenyala Cucharero, són les diferents activitats de promoció que s’han anat fent a Sant Feliu de Guíxols.

“Vam tenir la ciutat de gom a gom per Setmana Santa i ho hem anat mantenint gràcies, en bona part, a les diferents activitats, esportives, d’oci i culturals que s’han dut a terme aquests darrers mesos”, ha remarcat Cucharero.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu explica que han notat com els visitants de Barcelona i la seva àrea metropolitana han respost, tot i la reobertura de fronteres i la relaxació de les restriccions per viatjar. “El turisme de país funcionarà molt bé, però també tenim molts visitants de fora, especialment client francès”, ha remarcat.

La Porta Ferrada un atractiu més

Cal tenir en compte que en pocs dies començarà el Festival de la Porta Ferrada, un pol d’atracció de públic que porta milers de visitants a Sant Feliu de Guíxols els mesos de juliol i agost. De moment, el festival ja ha venut més de 25.000 entrades i concerts com el de Joan Manuel Serrat han esgotat les localitats.

A més, iniciatives com la campanya del peix blau que es va acabar el passat cap de setmana o la Fira del Conte que es va fer els dies 11 i 12 de juny han deixat els carrers de Sant Feliu de Guíxols plens de gent.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

9è DESEMBOCA ROCK’N’ROLL FESTIVAL DISSABTE 2 DE JULIOL A LA SALA POLIVALENT DE CASTELL D’ARO AMB LES RENCARDS, LOS MALINCHES, THE ODDBALLS I LES...

Quatre concerts gratuïts nocturns i l’endemà concert-vermut matinal amb Rusted Novena edició del Desemboca Rock’n’Roll Festival (www.desemboca.com), dissabte 2...

Llagostera i Cassà de la Selva estrenen el un nou cicle conjunt de música JAZZ C-65

Tindrà lloc els dies 8 i 22 de juliol amb les actuacions d'Àlex Cassanyes i Seven Sides, i al finalitzar les actuacions...

El 93% de les famílies amb fills a escoles públiques de Sant Feliu de Guíxols volen la jornada contínua

L'Ajuntament tornarà a demanar al Departament d'Educació que se'ls concedeixi per evitar "greuges comparatius" amb pobles propers L'Ajuntament de...

Se celebra el dia de l’Orgull LGBTI a Platja d’aro

Torna un any més la celebració del dia de l'Orgull LGBTIQ+ a Platja d'aro, aquest cop amb un seguit d'activitats variades per...

COMENTARIS