Inici Actualitat Els gegants de Sant Feliu celebren la seva Trobada Gegantera

Els gegants de Sant Feliu celebren la seva Trobada Gegantera

Els gegants de Sant Feliu van viure la seva trobada amb la participació d’altres colles vingudes d’arreu de Catalunya. Una cercavila que permetia tornar a veure els gegants pels carrers del municipi i gaudir dels balls de cada formació.

Festa de gegants la que es va viure aquest dissabte a Sant Feliu de Guíxols. La Colla Gegantera Ganxona va celebrar la seva trobada acompanyada de les agrupacions de Mataró, Premià de Dalt, Calafell, Llinars del Vallès, Riudarenes i Calonge. Una jornada que significava recuperar l’activitat gegantera al municipi amb un recorregut des del Parc Central fins a la Plaça del Mercat. Les diferents colles van recórrer carrers del centre de la localitat per exhibir els balls de les formacions, amb una novetat per part de la colla local.

Abans de començar, els gegants de la ciutat, en Feliu i l’Àngela, van oferir el seu primer ball als residents de l’asil Surís, a qui no visitaven des d’abans de la pandèmia. Dos balls que van servir per donar el tret de sortida a la ruta pel municipi.

La data és una de les marcades al calendari per part de la Colla Gegantera, ja que els permet reprendre el contacte amb la població. Aquest any també era especial perquè podien recuperar la seva activitat habitual i començar a escalfar motors de cara a la Festa Major d’agost.

La cercavila va cridar l’atenció de molts dels veïns que es van aturar per gaudir dels diferents gegants i capgrossos. La trobada gegantera es trobava dins de la programació de la setena edició de la Fira del Conte.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Torna el Carnaval de la Costa Brava Sud del 17 de febrer al 4 de març del 2023

Els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa de Mar ja han posat data al calendari per a la celebració del Carnaval de...

Tossa inicia una campanya de sensibilització sobre la igualtat de gènere

Es vol convidar a revisar actituds i renovar maneres de fer per contribuir a construir models basats en la igualtat i el...

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

Sant Feliu dirà “NO” a les violències masclistes el proper 25N

Enguany la campanya s'amplia amb una visible col·lecció de plafons al carrer Sant Feliu de Guíxols celebrarà el proper...

COMENTARIS