- Advertisement -
Inici Actualitat La JOC i la 46a edició de la Nit dels Músics obren...

La JOC i la 46a edició de la Nit dels Músics obren l’escena musical de la Festa Major

La Festa Major dedica el pregó a la Jove Orquestra de Cassà que enguany celebra el seu 25è aniversari. Aquest vespre una formació de la JOC amb components de diferents èpoques de la seva història han dedicat unes paraules a la trajectòria d’aquesta orquestra que ha donat músics professionals i sobretot amants de la música a la nostra vila.

Aquest doncs ha sigut un divendres més de reunió d’aquesta orquestra que ha donat continuïtat i suport a la formació de petits músics que han anat creixent amb la JOC, sempre acompanyats, des dels inicis de l’Albert Bosch.

També han volgut dedicar unes paraules des de la distància antics membres com l’Alèxia Ruscalleda, en Lluís Casanova i l’Albert Viñas, que ara es dediquen a la música de manera professional a l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya entre altres.

L’alcalde ha dedicat unes paraules per inaugurar la Festa Major i reconèixer la trajectòria de la JOC a Cassà, un dels pilars de la promoció de la cultura musical a Cassà.

La Nit dels Músics torna a la plaça de la Coma

Aquest any la Festa Major ha pogut recuperar el format original d’un dels actes més emblemàtics, la Nit dels Músics, que ha tornat a la plaça de la Coma i enguany estava dedicada als 125 anys de la cobla la Principal de Cassà.

Com és habitual en aquesta cita que organitzen els Amics de la Sardana, una monumental cobla de músics cassanencs, nascuts o vinculats a Cassà ha interpretat un seguit de sardanes de compositors locals o vinculades amb la vila com “Estimat avi”, dedicada a Jordi Bastante, músic cassanenc que va ser instrumentista de Cobla. També han tocat altres peces com “Cristal·lina i flamejant” de Lluís Bofill o “La Nit d’argent” que Antoni Mas va compondre especialment per aquesta nit. Per acabar i com mana la tradició, s’ha interpretat “El Sereno”, a les 12 de la nit en punt i amb una gran expectació, per tancar la Nit dels Músics.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

TOLEDO, GESTIÓ IMMOBILIÀRIA, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

Toledo Gestió Immobiliària 1966, SL. neix fa més de 50 anys amb la vocació d'oferir un servei integral dins del sector immobiliari.Va...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ ESTRENA CAMPANYA COMERCIAL DE PRIMAVERA AMB LA POSSIBILITAT DE GUANYAR UN FIAT PANDA HÍBRID

Butlletes de participació amb la compra mínima de 20 euros en els establiments adherits Amb l’arribada de l’època primaveral...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ RENOVA EL CONTRACTE D’ADJUCACIÓ DEL SERVEI D’ABASTAMENT D’AIGUA AMB AQUALIA PER ALS PROPERS 25 ANYS

En els primers 6 anys es realitzaran inversions de millora valorades en 7 milions d’euros L'Ajuntament de Castell d’Aro,...

L’associació Cocogat ha esterilitzat prop de 400 gats a Tossa en els darrers 3 anys

Les colònies felines de la població tenen quasi el 100% de gats esterilitzats gràcies a la col·laboració entre aquesta entitat...

COMENTARIS