Inici Actualitat La JOC i la 46a edició de la Nit dels Músics obren...

La JOC i la 46a edició de la Nit dels Músics obren l’escena musical de la Festa Major

La Festa Major dedica el pregó a la Jove Orquestra de Cassà que enguany celebra el seu 25è aniversari. Aquest vespre una formació de la JOC amb components de diferents èpoques de la seva història han dedicat unes paraules a la trajectòria d’aquesta orquestra que ha donat músics professionals i sobretot amants de la música a la nostra vila.

Aquest doncs ha sigut un divendres més de reunió d’aquesta orquestra que ha donat continuïtat i suport a la formació de petits músics que han anat creixent amb la JOC, sempre acompanyats, des dels inicis de l’Albert Bosch.

També han volgut dedicar unes paraules des de la distància antics membres com l’Alèxia Ruscalleda, en Lluís Casanova i l’Albert Viñas, que ara es dediquen a la música de manera professional a l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya entre altres.

L’alcalde ha dedicat unes paraules per inaugurar la Festa Major i reconèixer la trajectòria de la JOC a Cassà, un dels pilars de la promoció de la cultura musical a Cassà.

La Nit dels Músics torna a la plaça de la Coma

Aquest any la Festa Major ha pogut recuperar el format original d’un dels actes més emblemàtics, la Nit dels Músics, que ha tornat a la plaça de la Coma i enguany estava dedicada als 125 anys de la cobla la Principal de Cassà.

Com és habitual en aquesta cita que organitzen els Amics de la Sardana, una monumental cobla de músics cassanencs, nascuts o vinculats a Cassà ha interpretat un seguit de sardanes de compositors locals o vinculades amb la vila com “Estimat avi”, dedicada a Jordi Bastante, músic cassanenc que va ser instrumentista de Cobla. També han tocat altres peces com “Cristal·lina i flamejant” de Lluís Bofill o “La Nit d’argent” que Antoni Mas va compondre especialment per aquesta nit. Per acabar i com mana la tradició, s’ha interpretat “El Sereno”, a les 12 de la nit en punt i amb una gran expectació, per tancar la Nit dels Músics.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

9è DESEMBOCA ROCK’N’ROLL FESTIVAL DISSABTE 2 DE JULIOL A LA SALA POLIVALENT DE CASTELL D’ARO AMB LES RENCARDS, LOS MALINCHES, THE ODDBALLS I LES...

Quatre concerts gratuïts nocturns i l’endemà concert-vermut matinal amb Rusted Novena edició del Desemboca Rock’n’Roll Festival (www.desemboca.com), dissabte 2...

Llagostera i Cassà de la Selva estrenen el un nou cicle conjunt de música JAZZ C-65

Tindrà lloc els dies 8 i 22 de juliol amb les actuacions d'Àlex Cassanyes i Seven Sides, i al finalitzar les actuacions...

El 93% de les famílies amb fills a escoles públiques de Sant Feliu de Guíxols volen la jornada contínua

L'Ajuntament tornarà a demanar al Departament d'Educació que se'ls concedeixi per evitar "greuges comparatius" amb pobles propers L'Ajuntament de...

Se celebra el dia de l’Orgull LGBTI a Platja d’aro

Torna un any més la celebració del dia de l'Orgull LGBTIQ+ a Platja d'aro, aquest cop amb un seguit d'activitats variades per...

COMENTARIS