Inici Actualitat L'equip del Club Aquàtic Xaloc guanya el Campionat de Catalunya de Natació

L’equip del Club Aquàtic Xaloc guanya el Campionat de Catalunya de Natació

L’equip del Club Aquàtic Xaloc ha guanyat el Campionat de Catalunya de Natació amb aletes i molts dels nedadors han millorat les seves marques personals. Les proves es van fer aquest diumenge a la piscina del complex esportiu municipal La Corxera de Sant Feliu de Guíxols. En total hi van participar 105 joves repartits en diverses categories.

Un any més, el Club Aquàtic Xaloc s’ha proclamat campió del Campionat de Catalunya de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió. Enguany hi han participat 150 nedadors entre les diverses categories, des d’Infantil, a Cadet, junior i Sènior. Del club ganxó hi han compatit una quarantena de joves. Molts d’ells han superat les seves expectatives i han millorat les seves marques personals.

Amb aquests bons resultats ara han d’encarar el campionat d’Espanya Infantil-Cadet que se celebrarà el dos de juliol, també a la piscina de 25 m del complex esportiu municipal La Corxera de Sant Feliu de Guíxols. Al 9 de juliol serà el torn de les categories Junior-Sènior, en aquest cas al Club Esportiu Mediterrani de Barcelona. Si tot va bé, a l’agost podrien participar en els campionats d’Europa. Per tant, són dies de concentració i entrenament d’alt rendiment.

Al setembre seguiran les proves, en aquest cas el Campionat de Catalunya de Llarga distància a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Des de l’Ajuntament destaquen l’esforç i l’alt nivell tant d’esportistes com d’instal·lacions esportives al municipi.

Durant la sessió s’han realitzat diverses proves de les disciplines d’apnea, escafandre, i de superfície en aquest cas de monoaleta i bieleta.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Llagostera i Cassà de la Selva estrenen el un nou cicle conjunt de música JAZZ C-65

Tindrà lloc els dies 8 i 22 de juliol amb les actuacions d'Àlex Cassanyes i Seven Sides, i al finalitzar les actuacions...

El 93% de les famílies amb fills a escoles públiques de Sant Feliu de Guíxols volen la jornada contínua

L'Ajuntament tornarà a demanar al Departament d'Educació que se'ls concedeixi per evitar "greuges comparatius" amb pobles propers L'Ajuntament de...

Se celebra el dia de l’Orgull LGBTI a Platja d’aro

Torna un any més la celebració del dia de l'Orgull LGBTIQ+ a Platja d'aro, aquest cop amb un seguit d'activitats variades per...

UN CONJUNT DE 49 PROPOSTES CONFIGUREN EL PROGRAMA D’ESTIU 2022 DE VISITES GUIADES I ACTIVITATS DE DESCOBERTA A CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ

Oferta amb guia local, familiars o teatralitzades amb reserva prèvia obligatòria La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell...

COMENTARIS