- Advertisement -
Inici Actualitat L'equip del Club Aquàtic Xaloc guanya el Campionat de Catalunya de Natació

L’equip del Club Aquàtic Xaloc guanya el Campionat de Catalunya de Natació

L’equip del Club Aquàtic Xaloc ha guanyat el Campionat de Catalunya de Natació amb aletes i molts dels nedadors han millorat les seves marques personals. Les proves es van fer aquest diumenge a la piscina del complex esportiu municipal La Corxera de Sant Feliu de Guíxols. En total hi van participar 105 joves repartits en diverses categories.

Un any més, el Club Aquàtic Xaloc s’ha proclamat campió del Campionat de Catalunya de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió. Enguany hi han participat 150 nedadors entre les diverses categories, des d’Infantil, a Cadet, junior i Sènior. Del club ganxó hi han compatit una quarantena de joves. Molts d’ells han superat les seves expectatives i han millorat les seves marques personals.

Amb aquests bons resultats ara han d’encarar el campionat d’Espanya Infantil-Cadet que se celebrarà el dos de juliol, també a la piscina de 25 m del complex esportiu municipal La Corxera de Sant Feliu de Guíxols. Al 9 de juliol serà el torn de les categories Junior-Sènior, en aquest cas al Club Esportiu Mediterrani de Barcelona. Si tot va bé, a l’agost podrien participar en els campionats d’Europa. Per tant, són dies de concentració i entrenament d’alt rendiment.

Al setembre seguiran les proves, en aquest cas el Campionat de Catalunya de Llarga distància a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Des de l’Ajuntament destaquen l’esforç i l’alt nivell tant d’esportistes com d’instal·lacions esportives al municipi.

Durant la sessió s’han realitzat diverses proves de les disciplines d’apnea, escafandre, i de superfície en aquest cas de monoaleta i bieleta.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Es presenta el projecte de “Rutes de Cassà, vila surera”

El regidor de Promoció Econòmica i Cultura, Joan Casabó, el regidor de Governació, Marià Montsunyer  i l’alcalde, Robert Mundet, amb l’àrea de...

ACTIVITATS SANT FELIU DE GUÍXOLS 1 AL 30 D’ABRIL DE 2023

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com...

“Vull que la meva col·lecció perduri” Tomàs Pla, fundador, propietari i director del museu de la joguina de Sant Feliu de Guíxols

Després de 23 anys, Tomàs Pla va decidir vendre l’edifici on hi ha el museu des del...

Tossa aprova definitivament el projecte de la nova llar d’infants a la zona escolar

L'Ajuntament de Tossa ha aprovat definitivament el projecte de construcció d'una nova llar d'infants a la zona escolar. El projecte, que té...

COMENTARIS