Inici Actualitat Tennis de taula, Joan Masip i Albert Kenji s'enfronten al pavelló de...

Tennis de taula, Joan Masip i Albert Kenji s’enfronten al pavelló de Santa Cristina d’Aro

El Club Tennis Taula de Santa Cristina d’Aro va organitzar un partit entre Joan Masip i Albert Kenji, dos dels millors jugadors nacionals de Tennis Taula. El club, de només dos anys de vida, espera continuar creixent i captar l’atenció de joves jugadors dels municipis del voltant.

Partit de tennis taula de luxe el que es va poder veure al Pavelló Municipal de Santa CristinaJoan Masip i Albert Kenji Matsuoka van disputar un partit d’exhibició on es van veure punts de primer nivell durant tot el duel. Masip és jugador del CTT de Borges i és l’actual campió de la copa del rei i de Catalunya. Per la seva banda, Kenji ha estat quatre vegades subcampió d’Espanya per equips i ha guanyat diferents campionats de Catalunya per equips i dobles. Dos jugadors que van aixecar els aplaudiments del públic durant tot el partit amb llargs punts.

El matx va estar organitzat pel CTT de Santa Cristina d’Aro. Una entitat amb dos anys de vida que compta amb diversos equips i aspira a seguir creixent. És per això que partits com aquests volen apropar la pràctica del tenis taula a la ciutadania.

El club el formen una cinquantena de socis a banda dels equips federats. L’objectiu és aconseguir captar l’atenció de joves esportistes amants del tennis taula per continuar augmentant les diferents plantilles. Malgrat els dos anys de vida, el club ja compta amb èxits esportius, com l’ascens a Primera Territorial d’aquesta temporada.

La següent data fixada pel club en el calendari és el pròxim 18 de juny amb la segona edició del Torneig d’estiu al pavelló cristinenc.

Després d’aquesta temporada ja miren amb il·lusió la tornada a la competició, amb l’esperança de continuar creixent com a club. Mentrestant, seguiran organitzant esdeveniments com el partit de dissabte per fomentar la pràctica del tennis taula al municipi.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Torna el Carnaval de la Costa Brava Sud del 17 de febrer al 4 de març del 2023

Els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa de Mar ja han posat data al calendari per a la celebració del Carnaval de...

Tossa inicia una campanya de sensibilització sobre la igualtat de gènere

Es vol convidar a revisar actituds i renovar maneres de fer per contribuir a construir models basats en la igualtat i el...

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

Sant Feliu dirà “NO” a les violències masclistes el proper 25N

Enguany la campanya s'amplia amb una visible col·lecció de plafons al carrer Sant Feliu de Guíxols celebrarà el proper...

COMENTARIS