- Publicitat -
Inici Actualitat El sector de creuers es cita a la Costa Brava sota el...

El sector de creuers es cita a la Costa Brava sota el fil conductor de la sostenibilitat

Aquest dimarts s’ha realitzat a s’Agaró l’acte d’obertura de l’Assemblea General de Medcruise. Una trobada que es celebra per primer cop a la Costa Brava i que abasta del 24 al 27 de maig. Enguany, s’han inscrit 183 ports i operadors del Mediterrani, que conversaran sobre l’activitat creuerista, la digitalització i la sostenibilitat.

Un total de 183 ports, companyies, operadors turístics i patronats participen del 24 al 27 de maig a l’Assemblea General de Medcruise. Un esdeveniment que per primer cop en 60 anys d’història es celebra a la Costa Brava, en concret, a Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, i ho fa sota el fil conductor de la sostenibilitat. Durant l’acte d’obertura de la trobada, s’ha posat de manifest el potencial del port de Palamós, així com el de Roses.

A l’Assemblea es tracten temes com la captació de nous viatgers, la digitalització, les tendències de l’activitat de creuers a la Mediterrània o el compromís de 145 ports membres per adaptar-se als criteris de sostenibilitat.

Més enllà de les ponències, els participants gaudiran d’un programa d’activitats complementàries per tal d’intercanviar impressions i descobrir els atractius turístics de la zona, tals com l’Espai del Peix de Palamós o les poblacions medievals de Pals i Peratallada. D’aquesta manera, segons el president de Ports de la Generalitat, Isidre Gavín, la Costa Brava consolidarà la seva projecció internacional.

La trobada, de fet, s’havia de celebrar a la comarca el maig del 2020, però es va posposar fins a l’actualitat a causa de la pandèmia. Com a novetat respecte a les anteriors edicions, s’introdueix el criteri de sostenibilitat, a través d’una campanya que contempla la plantació d’un arbre per cada inscripció a l’assemblea.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

FOTO LLORCA TANCA PORTES DESPRÉS DE 40 ANYS

Martí Bota es jubila i no hi ha continuador per conservar l’activitat del servei Sempre sap greu quan algun...

El proper dissabte dia 23 de setembre a les 19 h presentem a la Casa Irla el llibre “Anatomia del Deep State espanyol” de Damià del Clot.

DISSABTE 23 DE SETEMBRE A LES 19 h  Anatomia del Deep State espanyol  Damià del Clot

Delirium vistarà Cassà de la Selva amb Joris Voorn, Enai, Edu Imbernon i activitats al municipi

El quart esdeveniment Delirium de la temporada se celebrarà a la Pineda Fosca de Cassà de la Selva. Presenta...

Pere Ayach ja és nou president de la Cambra de Sant Feliu

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha renovat el seu Ple en el decurs d’una sessió constitutiva celebrada aquest...

COMENTARIS