- Advertisement -
Inici Actualitat El sector de creuers es cita a la Costa Brava sota el...

El sector de creuers es cita a la Costa Brava sota el fil conductor de la sostenibilitat

Aquest dimarts s’ha realitzat a s’Agaró l’acte d’obertura de l’Assemblea General de Medcruise. Una trobada que es celebra per primer cop a la Costa Brava i que abasta del 24 al 27 de maig. Enguany, s’han inscrit 183 ports i operadors del Mediterrani, que conversaran sobre l’activitat creuerista, la digitalització i la sostenibilitat.

Un total de 183 ports, companyies, operadors turístics i patronats participen del 24 al 27 de maig a l’Assemblea General de Medcruise. Un esdeveniment que per primer cop en 60 anys d’història es celebra a la Costa Brava, en concret, a Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, i ho fa sota el fil conductor de la sostenibilitat. Durant l’acte d’obertura de la trobada, s’ha posat de manifest el potencial del port de Palamós, així com el de Roses.

A l’Assemblea es tracten temes com la captació de nous viatgers, la digitalització, les tendències de l’activitat de creuers a la Mediterrània o el compromís de 145 ports membres per adaptar-se als criteris de sostenibilitat.

Més enllà de les ponències, els participants gaudiran d’un programa d’activitats complementàries per tal d’intercanviar impressions i descobrir els atractius turístics de la zona, tals com l’Espai del Peix de Palamós o les poblacions medievals de Pals i Peratallada. D’aquesta manera, segons el president de Ports de la Generalitat, Isidre Gavín, la Costa Brava consolidarà la seva projecció internacional.

La trobada, de fet, s’havia de celebrar a la comarca el maig del 2020, però es va posposar fins a l’actualitat a causa de la pandèmia. Com a novetat respecte a les anteriors edicions, s’introdueix el criteri de sostenibilitat, a través d’una campanya que contempla la plantació d’un arbre per cada inscripció a l’assemblea.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

TOLEDO, GESTIÓ IMMOBILIÀRIA, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

Toledo Gestió Immobiliària 1966, SL. neix fa més de 50 anys amb la vocació d'oferir un servei integral dins del sector immobiliari.Va...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ ESTRENA CAMPANYA COMERCIAL DE PRIMAVERA AMB LA POSSIBILITAT DE GUANYAR UN FIAT PANDA HÍBRID

Butlletes de participació amb la compra mínima de 20 euros en els establiments adherits Amb l’arribada de l’època primaveral...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ RENOVA EL CONTRACTE D’ADJUCACIÓ DEL SERVEI D’ABASTAMENT D’AIGUA AMB AQUALIA PER ALS PROPERS 25 ANYS

En els primers 6 anys es realitzaran inversions de millora valorades en 7 milions d’euros L'Ajuntament de Castell d’Aro,...

L’associació Cocogat ha esterilitzat prop de 400 gats a Tossa en els darrers 3 anys

Les colònies felines de la població tenen quasi el 100% de gats esterilitzats gràcies a la col·laboració entre aquesta entitat...

COMENTARIS