Inici Actualitat El sector de creuers es cita a la Costa Brava sota el...

El sector de creuers es cita a la Costa Brava sota el fil conductor de la sostenibilitat

Aquest dimarts s’ha realitzat a s’Agaró l’acte d’obertura de l’Assemblea General de Medcruise. Una trobada que es celebra per primer cop a la Costa Brava i que abasta del 24 al 27 de maig. Enguany, s’han inscrit 183 ports i operadors del Mediterrani, que conversaran sobre l’activitat creuerista, la digitalització i la sostenibilitat.

Un total de 183 ports, companyies, operadors turístics i patronats participen del 24 al 27 de maig a l’Assemblea General de Medcruise. Un esdeveniment que per primer cop en 60 anys d’història es celebra a la Costa Brava, en concret, a Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, i ho fa sota el fil conductor de la sostenibilitat. Durant l’acte d’obertura de la trobada, s’ha posat de manifest el potencial del port de Palamós, així com el de Roses.

A l’Assemblea es tracten temes com la captació de nous viatgers, la digitalització, les tendències de l’activitat de creuers a la Mediterrània o el compromís de 145 ports membres per adaptar-se als criteris de sostenibilitat.

Més enllà de les ponències, els participants gaudiran d’un programa d’activitats complementàries per tal d’intercanviar impressions i descobrir els atractius turístics de la zona, tals com l’Espai del Peix de Palamós o les poblacions medievals de Pals i Peratallada. D’aquesta manera, segons el president de Ports de la Generalitat, Isidre Gavín, la Costa Brava consolidarà la seva projecció internacional.

La trobada, de fet, s’havia de celebrar a la comarca el maig del 2020, però es va posposar fins a l’actualitat a causa de la pandèmia. Com a novetat respecte a les anteriors edicions, s’introdueix el criteri de sostenibilitat, a través d’una campanya que contempla la plantació d’un arbre per cada inscripció a l’assemblea.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Llagostera i Cassà de la Selva estrenen el un nou cicle conjunt de música JAZZ C-65

Tindrà lloc els dies 8 i 22 de juliol amb les actuacions d'Àlex Cassanyes i Seven Sides, i al finalitzar les actuacions...

El 93% de les famílies amb fills a escoles públiques de Sant Feliu de Guíxols volen la jornada contínua

L'Ajuntament tornarà a demanar al Departament d'Educació que se'ls concedeixi per evitar "greuges comparatius" amb pobles propers L'Ajuntament de...

Se celebra el dia de l’Orgull LGBTI a Platja d’aro

Torna un any més la celebració del dia de l'Orgull LGBTIQ+ a Platja d'aro, aquest cop amb un seguit d'activitats variades per...

UN CONJUNT DE 49 PROPOSTES CONFIGUREN EL PROGRAMA D’ESTIU 2022 DE VISITES GUIADES I ACTIVITATS DE DESCOBERTA A CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ

Oferta amb guia local, familiars o teatralitzades amb reserva prèvia obligatòria La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell...

COMENTARIS