- Advertisement -
Inici Actualitat Torna el gran format del Festival de Rumba i Música Catalana de...

Torna el gran format del Festival de Rumba i Música Catalana de Tossa

Es portarà a terme el cap de setmana del 17, 18 i 19 de juny en diverses localitzacions del municipi, com la Platja Gran, la Plaça de la Concòrdia, la Plaça de l'Església o el Passeig Mossèn Cinto Verdaguer

L’Ajuntament de Tossa organitza el VI Festival de Rumba i Música Catalana, que es celebrarà els dies 17, 18 i 19 de juny i que enguany torna en gran format després de la pandèmia de la Covid-19. D’aquesta manera, es portarà a terme en diverses localitzacions del municipi, com la Platja Gran, la Plaça de la Concòrdia, la Plaça de l’Església o el Passeig Mossèn Cinto Verdaguer. Totes les activitats són gratuïtes, fet que diferencia clarament aquest festival de la resta de festivals de la Costa Brava.
Així, el primer dels dies del festival serà el divendres 17 de juny a la Platja Gran. S’iniciarà a les 19:00h amb l’obertura de les barraques i la primera de les actuacions tindrà lloc a partir de les 20:00h. amb “Muchacho y los Sobrinos”. A partir de les 22:00h. actuarà “Habla de mí en presente”; i a partir de les 23:30h. hi haurà els caps de cartell “Doctor Prats”. Un cop finalitzat el concert, hi haurà sessió de DJ amb Neus González.
 
El dissabte 18 de juny, el festival continuarà a les 11:00h. a la Plaça de la Concòrdia amb un tastet d’instruments per a infants a càrrec de Niki Almendros. Seguidament, a les 12:30h. es farà un concert a l’hora del vermut amb l’Alfonso de Tossa. Ja a la tarda, a partir de les 19:00h, el festival es traslladarà de nou a la Platja Gran amb l’obertura de les barraques. La primera actuació tindrà lloc a les 20:00h. amb “Les Montses”. A partir de les 22:00h. actuarà “Marcel i Júlia”; i a partir de les 23:30h. actuarà “Sabor de Gràcia” presentant el seu homenatge a Peret: Sabor a Peret. Un cop finalitzat el concert, hi haurà sessió de DJ amb Dj FoQ.
 
I finalment diumenge 19 de juny, el festival continuarà a la Plaça de l’Església a les 12:30h. amb el concert a l’hora del vermut amb el grup tossenc “Rumbatina”. I ja a les 19:00h. al Passeig Mossèn Cinto Verdaguer hi haurà actuació de “Tutti Veus” amb Rumb a la Rumba.
 
Cal recordar també que, durant tot el cap de setmana, hi haurà una fira del disc de vinil al Passeig Mossèn Cinto Verdaguer de 10:00h. a 20:00h.

La regidora de Festes, Andrea Nadal, destaca que “pel que fa als grups, “Doctor Prats” ens presentarà la seva nova proposta musical, que ha tret al mercat aquest últim mes; que “Marcel i Júlia” està conformat, entre d’altres, per l’excantant i compositor de “Txarango” i que el seu àlbum va rebre el premi al disc català de l’any 2021; que “Sabor de Gràcia” presentarà el seu homenatge a Peret amb versions dels seus èxits; i que “Habla de mi en presente” ha guanyat un premi a millor grup revelació”. Nadal conclou que “es tracta d’un festival de referència, familiar, diferent i únic. Agraïm a tots els col·laboradors que han volgut participar en aquesta edició del festival”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Es presenta el projecte de “Rutes de Cassà, vila surera”

El regidor de Promoció Econòmica i Cultura, Joan Casabó, el regidor de Governació, Marià Montsunyer  i l’alcalde, Robert Mundet, amb l’àrea de...

ACTIVITATS SANT FELIU DE GUÍXOLS 1 AL 30 D’ABRIL DE 2023

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com...

“Vull que la meva col·lecció perduri” Tomàs Pla, fundador, propietari i director del museu de la joguina de Sant Feliu de Guíxols

Després de 23 anys, Tomàs Pla va decidir vendre l’edifici on hi ha el museu des del...

Tossa aprova definitivament el projecte de la nova llar d’infants a la zona escolar

L'Ajuntament de Tossa ha aprovat definitivament el projecte de construcció d'una nova llar d'infants a la zona escolar. El projecte, que té...

COMENTARIS