Inici Actualitat S'Agaró serà la seu central del Medcruise

S’Agaró serà la seu central del Medcruise

S’Agaró serà la seu central del Medcruise que se celebrarà del 24 al 27 de maig. Durant aquests dies es faran diverses reunions amb 170 participants entre operadors, agents turístics i companyies internacionals de creueristes. La Costa Brava, per tant, serà l’epicentre de la indústria de creuers del Mediterrani i municipis com Palamós acolliran activitats per mostrar els atractius turístics.

La Costa Brava serà l’epicentre de la indústria de creuers del Mediterrani la setmana que ve, entre el 24 i 27 de maig . Tot i que Palamós va demanar ser la seu, finalment no serà així. Costa Brava Cruise Ports ha escollit S’Agaró com a seu central de la seixantena edició de l’Assemblea General de Medcruise. Per tant, tot i que l’activitat de creuers al litoral gironí se centra al Port de Palamós, les reunions i actes principals es faran a S’Agaró.

Hi ha confirmades 22 companyies de creuers i la participació d’unes 170 persones, entre membres associats, companyies consignatàries de creuers i mitjans de comunicació especialitzats, procedents de nou països europeus i dels Estats Units.

A part d’aquestes trobades, s’organitzaran activitats, rutes i viatges per la resta de les comarques gironines. Palamós, Pals o Peratallada són algunes de les localitats del Baix Empordà que visitaran.L’objectiu és donar a conèixer els atractius turístics i captar noves companyies perquè portin els seus clients tant als ports de Palamós com el de Roses.

Costa Brava organitza per primera vegada un esdeveniment com aquest i enguany després de dos anys de pandèmia es preveu una temporada creuerística de rècord amb l’escala de 66 embarcacions i l’arribada de 60.000 passatgers entre Palamós i Roses.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

Sant Feliu dirà “NO” a les violències masclistes el proper 25N

Enguany la campanya s'amplia amb una visible col·lecció de plafons al carrer Sant Feliu de Guíxols celebrarà el proper...

En marxa el Pla de Sostenibilitat Turística que invertirà 1,2 milions d’euros a Tossa

Es signarà un conveni entre la Secretaría de Estado de Turismo del govern espanyol, el Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat i l'Ajuntament...

LA PROPOSTA “EL NAIXEMENT DE PLATJA D’ARO. EL MAR S’EMPASSA AL CASTELL” D’ALBERT LÓPEZ GUARDONADA AMB L’11è PREMI DE RECERCA LOCAL JORDI COMAS

S’anuncia nova modalitat per al Millor Treball de Recerca de Batxillerat sobre el municipi El projecte d’investigació, El naixement...

COMENTARIS