Inici Actualitat Augmenta el servei d'autobús Sant Feliu-Girona amb un nou remolc per a...

Augmenta el servei d’autobús Sant Feliu-Girona amb un nou remolc per a bicicletes

La companyia de transports TEISA ha augmentat el servei regular de la línia que connecta Sant Feliu de Guíxols amb Girona. Ho fa amb dues connexions directes addicionals durant els caps de setmana i festius, a més, d’incorporar un remolc gratuït per a bicicletes.

Des del mes de març, l’autobús que connecta Sant Feliu de Guíxols amb Girona està equipat amb un remolc per a bicicletes. Un servei gratuït, que només s’ofereix amb els desplaçaments directes de 50 minuts de durada.

Així mateix, la companyia gironina de transports TEISA ha incrementat la freqüència en aquesta línia. Ambdues poblacions ara, també resten connectades a tres quarts de dues i tres quarts de quatre, en horari de sortida de la població empordanesa i només els caps de setmana i els dies festius.

Les novetats estan en major mesura adreçades als ciclistes que volen recorre la Ruta del Carrilet. De fet, durant la Setmana Santa el remolc es va omplir en quasi tots els trajectes, i els seus usuaris apel·len a la comoditat.

La iniciativa és fruit d’una prova pilot del 2017, anomenada BiciBus, la qual incorporava dins els autobusos uns portabicicletes. Ara, però s’han habilitat els remolcs amb una capacitat de 20 vehicles.

El preu de trajecte es manté invariable als 6,20 euros, i també resten inamovibles les freqüències amb parades a diferents poblacions de la Ruta del Carrilet. En aquest cas, es preserva l’horari entre les 7 del matí i les 10 de la nit i les bicicletes es guarden al malater.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

Sant Feliu dirà “NO” a les violències masclistes el proper 25N

Enguany la campanya s'amplia amb una visible col·lecció de plafons al carrer Sant Feliu de Guíxols celebrarà el proper...

En marxa el Pla de Sostenibilitat Turística que invertirà 1,2 milions d’euros a Tossa

Es signarà un conveni entre la Secretaría de Estado de Turismo del govern espanyol, el Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat i l'Ajuntament...

LA PROPOSTA “EL NAIXEMENT DE PLATJA D’ARO. EL MAR S’EMPASSA AL CASTELL” D’ALBERT LÓPEZ GUARDONADA AMB L’11è PREMI DE RECERCA LOCAL JORDI COMAS

S’anuncia nova modalitat per al Millor Treball de Recerca de Batxillerat sobre el municipi El projecte d’investigació, El naixement...

COMENTARIS