Inici Actualitat Augmenta el servei d'autobús Sant Feliu-Girona amb un nou remolc per a...

Augmenta el servei d’autobús Sant Feliu-Girona amb un nou remolc per a bicicletes

La companyia de transports TEISA ha augmentat el servei regular de la línia que connecta Sant Feliu de Guíxols amb Girona. Ho fa amb dues connexions directes addicionals durant els caps de setmana i festius, a més, d’incorporar un remolc gratuït per a bicicletes.

Des del mes de març, l’autobús que connecta Sant Feliu de Guíxols amb Girona està equipat amb un remolc per a bicicletes. Un servei gratuït, que només s’ofereix amb els desplaçaments directes de 50 minuts de durada.

Així mateix, la companyia gironina de transports TEISA ha incrementat la freqüència en aquesta línia. Ambdues poblacions ara, també resten connectades a tres quarts de dues i tres quarts de quatre, en horari de sortida de la població empordanesa i només els caps de setmana i els dies festius.

Les novetats estan en major mesura adreçades als ciclistes que volen recorre la Ruta del Carrilet. De fet, durant la Setmana Santa el remolc es va omplir en quasi tots els trajectes, i els seus usuaris apel·len a la comoditat.

La iniciativa és fruit d’una prova pilot del 2017, anomenada BiciBus, la qual incorporava dins els autobusos uns portabicicletes. Ara, però s’han habilitat els remolcs amb una capacitat de 20 vehicles.

El preu de trajecte es manté invariable als 6,20 euros, i també resten inamovibles les freqüències amb parades a diferents poblacions de la Ruta del Carrilet. En aquest cas, es preserva l’horari entre les 7 del matí i les 10 de la nit i les bicicletes es guarden al malater.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

9è DESEMBOCA ROCK’N’ROLL FESTIVAL DISSABTE 2 DE JULIOL A LA SALA POLIVALENT DE CASTELL D’ARO AMB LES RENCARDS, LOS MALINCHES, THE ODDBALLS I LES...

Quatre concerts gratuïts nocturns i l’endemà concert-vermut matinal amb Rusted Novena edició del Desemboca Rock’n’Roll Festival (www.desemboca.com), dissabte 2...

Llagostera i Cassà de la Selva estrenen el un nou cicle conjunt de música JAZZ C-65

Tindrà lloc els dies 8 i 22 de juliol amb les actuacions d'Àlex Cassanyes i Seven Sides, i al finalitzar les actuacions...

El 93% de les famílies amb fills a escoles públiques de Sant Feliu de Guíxols volen la jornada contínua

L'Ajuntament tornarà a demanar al Departament d'Educació que se'ls concedeixi per evitar "greuges comparatius" amb pobles propers L'Ajuntament de...

Se celebra el dia de l’Orgull LGBTI a Platja d’aro

Torna un any més la celebració del dia de l'Orgull LGBTIQ+ a Platja d'aro, aquest cop amb un seguit d'activitats variades per...

COMENTARIS