- Advertisement -
Inici Actualitat Agenda juny Biblioteca Octavi Viader i Margarit

Agenda juny Biblioteca Octavi Viader i Margarit

Agenda juny 2022

Fins al 1 de juny

CONVERSA EN ANGLÈS. 11.30 a 12.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Fins al 9 de juny

CONVERSA EN ITALIÀ. De 19 a 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Fins al 10 de juny

CONVERSA EN ALEMANY. 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Divendres 3 de juny
CLUB DE LECTURA DE NARRATIVA: “El mesurament del món”,
de Daniel Kehlmann. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 4 de juny
PRESENTACIÓ DE LLIBRE: “Els ulls vius de la mort”,
de Fèlix Rueda, amb la presència de l’autor. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Fins al 10 de juny

EXPOSICIÓ: “La mort, digna i il·lustrada”, de l’associació DMD-CAT (Dret a Morir Dignament de Catalunya). 31 artistes joves del món de la il·lustració mostren les seves creacions per representar la mort i canviar la imatge estereotipada i repetitiva que tradicionalment ha servit per representar-la. Al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit durant l’horari d’obertura.

Divendres 10 de juny

PRESENTACIÓ DE LLIBRE: “No parlaràs mai un bon català. Les mentides de la immersió lingüística” de Joan Mena. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 16 de juny

XERRADA: “Xerrada sobre el càncer” a càrrec de la Federació Catalana contra el Càncer. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 16 de juny

BOOK CLUB: “The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society”, de M. Shaffer. A càrrec de Dawn Keltie, llicenciada en literatura anglesa. A les 19.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 17 de juny
ACTIVITAT D.O. XERRADA: “Com afecta el canvi climàtic a les varietats catalanes”,
a càrrec de Miquel Figini, que ens assessorà en el tast de vins que es farà després de la xerrada.A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 21 de juny
CICLE CINEMA LGBTIQ+:
“Las aventuras de Priscilla, reina del desierto”, amb motiu del dia de l’Orgull LGBTIQ+. Organitza: SAI Guixols, Emporderats i la Biblioteca Octavi Viader i Margarit. A les 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 30 de juny
PRESENTACIÓ DE LLIBRE: “Juli Garreta. Genealogia i periple Vilanoví”, de Francesca Roig i Galceran.Presentació a càrrec de Jaume Nonell i Juncosa, promotor cultural i estudiós del món de la sardana, i amb la presència de l’autora, historiadora i músic tradicional. A les 18 h al pati de l’Escola de Música.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Es presenta el projecte de “Rutes de Cassà, vila surera”

El regidor de Promoció Econòmica i Cultura, Joan Casabó, el regidor de Governació, Marià Montsunyer  i l’alcalde, Robert Mundet, amb l’àrea de...

ACTIVITATS SANT FELIU DE GUÍXOLS 1 AL 30 D’ABRIL DE 2023

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com...

“Vull que la meva col·lecció perduri” Tomàs Pla, fundador, propietari i director del museu de la joguina de Sant Feliu de Guíxols

Després de 23 anys, Tomàs Pla va decidir vendre l’edifici on hi ha el museu des del...

Tossa aprova definitivament el projecte de la nova llar d’infants a la zona escolar

L'Ajuntament de Tossa ha aprovat definitivament el projecte de construcció d'una nova llar d'infants a la zona escolar. El projecte, que té...

COMENTARIS