Inici Actualitat Agenda juny Biblioteca Octavi Viader i Margarit

Agenda juny Biblioteca Octavi Viader i Margarit

Agenda juny 2022

Fins al 1 de juny

CONVERSA EN ANGLÈS. 11.30 a 12.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Fins al 9 de juny

CONVERSA EN ITALIÀ. De 19 a 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Fins al 10 de juny

CONVERSA EN ALEMANY. 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Divendres 3 de juny
CLUB DE LECTURA DE NARRATIVA: “El mesurament del món”,
de Daniel Kehlmann. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 4 de juny
PRESENTACIÓ DE LLIBRE: “Els ulls vius de la mort”,
de Fèlix Rueda, amb la presència de l’autor. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Fins al 10 de juny

EXPOSICIÓ: “La mort, digna i il·lustrada”, de l’associació DMD-CAT (Dret a Morir Dignament de Catalunya). 31 artistes joves del món de la il·lustració mostren les seves creacions per representar la mort i canviar la imatge estereotipada i repetitiva que tradicionalment ha servit per representar-la. Al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit durant l’horari d’obertura.

Divendres 10 de juny

PRESENTACIÓ DE LLIBRE: “No parlaràs mai un bon català. Les mentides de la immersió lingüística” de Joan Mena. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 16 de juny

XERRADA: “Xerrada sobre el càncer” a càrrec de la Federació Catalana contra el Càncer. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 16 de juny

BOOK CLUB: “The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society”, de M. Shaffer. A càrrec de Dawn Keltie, llicenciada en literatura anglesa. A les 19.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 17 de juny
ACTIVITAT D.O. XERRADA: “Com afecta el canvi climàtic a les varietats catalanes”,
a càrrec de Miquel Figini, que ens assessorà en el tast de vins que es farà després de la xerrada.A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 21 de juny
CICLE CINEMA LGBTIQ+:
“Las aventuras de Priscilla, reina del desierto”, amb motiu del dia de l’Orgull LGBTIQ+. Organitza: SAI Guixols, Emporderats i la Biblioteca Octavi Viader i Margarit. A les 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 30 de juny
PRESENTACIÓ DE LLIBRE: “Juli Garreta. Genealogia i periple Vilanoví”, de Francesca Roig i Galceran.Presentació a càrrec de Jaume Nonell i Juncosa, promotor cultural i estudiós del món de la sardana, i amb la presència de l’autora, historiadora i músic tradicional. A les 18 h al pati de l’Escola de Música.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

9è DESEMBOCA ROCK’N’ROLL FESTIVAL DISSABTE 2 DE JULIOL A LA SALA POLIVALENT DE CASTELL D’ARO AMB LES RENCARDS, LOS MALINCHES, THE ODDBALLS I LES...

Quatre concerts gratuïts nocturns i l’endemà concert-vermut matinal amb Rusted Novena edició del Desemboca Rock’n’Roll Festival (www.desemboca.com), dissabte 2...

Llagostera i Cassà de la Selva estrenen el un nou cicle conjunt de música JAZZ C-65

Tindrà lloc els dies 8 i 22 de juliol amb les actuacions d'Àlex Cassanyes i Seven Sides, i al finalitzar les actuacions...

El 93% de les famílies amb fills a escoles públiques de Sant Feliu de Guíxols volen la jornada contínua

L'Ajuntament tornarà a demanar al Departament d'Educació que se'ls concedeixi per evitar "greuges comparatius" amb pobles propers L'Ajuntament de...

Se celebra el dia de l’Orgull LGBTI a Platja d’aro

Torna un any més la celebració del dia de l'Orgull LGBTIQ+ a Platja d'aro, aquest cop amb un seguit d'activitats variades per...

COMENTARIS