- Publicitat -
Inici Actualitat La segona Jornada de Turisme Inclusiu introdueix una ponència dedicada a l'autisme

La segona Jornada de Turisme Inclusiu introdueix una ponència dedicada a l’autisme

Santa Cristina d’Aro ha acollit aquest dimecres al matí, la segona edició de la Jornada de Turisme Inclusiu del Baix Empordà. Durant la trobada, s’han efectuat diferents conferències adreçades als operadors turístics, i com a novetat, s’ha introduït una ponència dedicada a l’autisme.

Des del Consell Comarcal treballen perquè l’oferta turística de la demarcació sigui inclusiva. Una voluntat política, que es materialitza en el Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà i que, entre altres accions, preveu la formació dels professionals del sector. Aquest dimecres, en concret, s’ha emprès la segona edició d’una jornada farcida de conferències, les quals anaven adreçades als operadors turístics.

Durant la trobada de Santa Cristina d’Aro, s’han exposat les iniciatives de TOTHOMweb, una empresa dedicada a l’accessibilitat de pàgines web, o de l’Associació de Lectura Fàcil per tractar temes de llenguatge i contingut. Com a novetat, Viu Autisme ha parlat d’espais inclusius per persones amb TEA. En el tram final, s’han exposat exemples de bones pràctiques. N’és una mostra, el Museu d’Arqueologia de Catalunya a Ullastret. 

La Jornada de Turisme Inclusiu s’engloba dins el Pla d’Accessibilitat comarcal. Document pioner a les comarques gironines, des del Consell constaten l’adhesió de noves empreses i institucions, així com remarquen el conveni que recentment han signat amb el Patronat de Turisme de la Costa Brava Girona. Ara, presenten entre cella i cella arribar en major mesura el sector comercial, alhora que estenen l’experiència més enllà de la comarca.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS