- Advertisement -
Inici Actualitat Uns 360 karatekes es reuneixen en el Torneig de Sant Feliu de...

Uns 360 karatekes es reuneixen en el Torneig de Sant Feliu de Guíxols

Uns 360 esportistes van participar en el Torneig de Karate de Sant Feliu de Guíxols, celebrat aquest cap de setmana al Pavelló La Corxera. L’esdeveniment va aplegar persones vingudes d’arreu de Catalunya i Andorra, així com d’edats diverses.

Va néixer al Japó i presenta les seves arrels en les arts marcials xineses. El karate, de fet, va començar a expandir-se arreu del món, als anys 60 i 70, gràcies a les pel·lícules de combats. Ara, són nombrosos els municipis que compten amb escoles especialitzades per practicar aquesta modalitat. N’és un exemple Sant Feliu de Guíxols, on el Club Dojo i l’Ajuntament, van emprendre, aquest cap de setmana, un campionat de renom nacional.

A simple vista, el karate es val dels cops de puny, puntades de peu, cops de colze i de genoll. Tanmateix, els karatekes destaquen el seu treball interior, tant pels valors d’humilitat com respecte per l’entorn. Una pràctica que cada cop guanya més adeptes. De fet, el nombre d’inscrits, respecte a la competició de l’any passat, ha augmentat en 110.

Així doncs, al Pavelló de La Corxera es van poder veure combats reals contra l’adversari, a més, de proves de cata o demostració. Hi foren presents nens i nenes des de 5 anys fins a competidors de projecció estatal.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS