Inici Actualitat Alumnes de l'Institut Sant Elm participen en el Festival Píndoles

Alumnes de l’Institut Sant Elm participen en el Festival Píndoles

Sant Feliu de Guíxols s’ha sumat com a nova seu del Festival Píndoles, on es representen obres de teatre breus inèdites en espais no convencionals. Per primera vegada alumnes de 2n de Batxillerat Escènic de l’Institut Sant Elm hi participaran. Fa dies que assagen l’actuació i ho representaran al públic el maig.

Quatre adolescents s’acaben de conèixer i mantenen una conversació. Són alumnes de segon de Batxillerat Escènic de l’institut Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols que assagen “Crits i xocolata amb xurros” una obra de teatre breu que han escrit ells mateixos. Sant Feliu de Guíxols s’ha sumat com a nova seu del festival Píndoles i des de l’Ajuntament esperen que l’oportunitat es repeteixi.

Els alumnes han tingut l’acompanyament artístic de la dramaturga i directora Sílvia Navarro que els hi va oferir diverses sessions de mentoratge per internet i presencialment per donar-los eines en les diferents fases de creació, tant d’ideació, com de guió, posada en escena o interpretació. Un projecte pedagògic que ha permès als estudiants tenir la seva primera experiència dins del circuit teatral professional.

Els alumnes es mostren satisfets de la feina feta i agraïts per poder participar en aquesta experiència que expliquen que ha enfortit els vincles del grup de la classe.

El Festival Píndoles omplirà d’obres breus els racons del Teatre Auditori Narcís Masferrer el 13 i 14 de maig. Divendres els instituts de Sant Feliu de Guíxols podran gaudir de tres estrenes i un col·loqui post-funció amb la participació de les companyies. El dissabte 14 de maig el festival es farà pel públic en general, hi haurà sis estrenes, a més de la Píndola de l’Institut Sant Elm. L’obra també es podrà veure el segon cap de setmana de juny al Castell de Montjuïc de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

“MADDOX EXPERIENCE”: UNA EXPOSICIÓ INTERACTIVA, UN TAULA RODONA I UNA MOSTRA AL METAVERS RECORDEN LA HISTÒRIA DE LA DISCOTECA DE PLATJA D’ARO

Del 7 al 9 d’octubre al Centre Cultural Il Faro-Spazio d’Atre e Cultura Italiana de Platja d’Aro Aquest cap...

L’ajuntament de Cassà comença la renovació del 10% de punts de llum per millorar l’eficiència energética

El proper dilluns dia 10 d'octubre s'iniciaran les obres descrites al Projecte simplificat de substitució de punts de llum a diferents carrers...

AGRUPACIÓ AMICS DE LA SARDANAL,activitats mes d’octubre

Dissabte 8 12 migdia: Ballada a l'Espai de la Sardana. Cobla Ciutat de Granollers 2/4 de 5 tarda: Trobada...

TERCERA EDICIÓ DE “LES NITS DE CAFÈ-TEATRE” A L’ANTIC CASINO A CASTELL D’ARO AMB REPRESENTACIONS CADA DIVENDRES DEL 7 D’OCTUBRE AL 25 DE NOVEMBRE

Vuit sessions gratuïtes i amb refrigeri final en el marc de la Xarxa Gironina de Cafè-Teatre Castell d’Aro recupera...

COMENTARIS