Inici Actualitat Alumnes de l'Institut Sant Elm participen en el Festival Píndoles

Alumnes de l’Institut Sant Elm participen en el Festival Píndoles

Sant Feliu de Guíxols s’ha sumat com a nova seu del Festival Píndoles, on es representen obres de teatre breus inèdites en espais no convencionals. Per primera vegada alumnes de 2n de Batxillerat Escènic de l’Institut Sant Elm hi participaran. Fa dies que assagen l’actuació i ho representaran al públic el maig.

Quatre adolescents s’acaben de conèixer i mantenen una conversació. Són alumnes de segon de Batxillerat Escènic de l’institut Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols que assagen “Crits i xocolata amb xurros” una obra de teatre breu que han escrit ells mateixos. Sant Feliu de Guíxols s’ha sumat com a nova seu del festival Píndoles i des de l’Ajuntament esperen que l’oportunitat es repeteixi.

Els alumnes han tingut l’acompanyament artístic de la dramaturga i directora Sílvia Navarro que els hi va oferir diverses sessions de mentoratge per internet i presencialment per donar-los eines en les diferents fases de creació, tant d’ideació, com de guió, posada en escena o interpretació. Un projecte pedagògic que ha permès als estudiants tenir la seva primera experiència dins del circuit teatral professional.

Els alumnes es mostren satisfets de la feina feta i agraïts per poder participar en aquesta experiència que expliquen que ha enfortit els vincles del grup de la classe.

El Festival Píndoles omplirà d’obres breus els racons del Teatre Auditori Narcís Masferrer el 13 i 14 de maig. Divendres els instituts de Sant Feliu de Guíxols podran gaudir de tres estrenes i un col·loqui post-funció amb la participació de les companyies. El dissabte 14 de maig el festival es farà pel públic en general, hi haurà sis estrenes, a més de la Píndola de l’Institut Sant Elm. L’obra també es podrà veure el segon cap de setmana de juny al Castell de Montjuïc de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Junts denúncia Motas al CAC per apropiació dels mitjans públics

La Llei reguladora de les bases del règim local i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya estableixen el principi de pluralisme, els drets de...

L’abocador de Solius actuarà com a planta de transferència

La Generalitat i els ajuntaments usuaris del dipòsit controlat de Solius han acordat que l'abocador passi a ser una planta de transferència,...

Els municipis es mostren preocupats pels sobrecostos derivats del tancament de Solius

El tancament de l'abocador de Solius es materialitzarà en un període màxim de dos mesos, d'acord amb la sentència dictada pel Tribunal...

La Colla Gegantera Ganxona recupera l’antiga Festa de Sant Sebastià

La Colla Gegantera Ganxona ha recuperat una antiga festivitat local que se celebrava en honor al dia de Sant Sebastià i incloïa...

COMENTARIS