Inici Actualitat Els premis T de Turisme premien Izquierdo, Gili, la família Ensesa i...

Els premis T de Turisme premien Izquierdo, Gili, la família Ensesa i les Havaneres

La Fundació Jordi Comas Matamala va lliurar, el divendres al vespre, els Premis T de Turisme. En la seva cinquena edició, es va reconèixer la tasca del cuiner Toni Izquierdo, del músic Ricard Gili, de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell, així com de la Família Ensesa. L’entrega dels guardons es va realitzar en el decurs del Memorial Jordi Comas.

Posen sota el focus mediàtic a persones o entitats que excel·leixen en el sector terciari, i alhora ofereixen una visió transversal del turisme. Els Premis T de Turisme han celebrat la cinquena edició amb Toni Izquierdo, Ricard Gili, la Cantada d’Havaneres de Calella i la Família Ensesa com a guardonats en les diferents categories.

L’esdeveniment s’ha celebrat aquest divendres a l’Hotel Costa Brava de Platja d’Aro. En primera instància, s’han citat algunes de les novetats que afronta enguany la Fundació Jordi Comas. N’és un exemple, la creació d’un festival de documentals focalitzats en el turisme, o la primera edició del Fòrum TTM.

Tanmateix, han estat els premiats qui han capturat l’atenció dels presents. El primer a recollir el guardó ha esdevingut Toni Izquierdo. Se li ha reconegut tota una vida dedicada als fogons del Mas dels Arcs de Palamós amb la gamba vermella com emblema. Durant el seu discurs, el xef ha desvetllat el futur de l’establiment.

El següent a pujar a l’escenari ha estat el trompetista, especialitzat en el món del jazz, Ricard Gili. El premi ha visibilitzat la seva música i com aquesta s’ha introduit en la proposta turística de la Costa Brava. Gili meravellat per l’Empordà ha explicat, durant la seva intervenció, com els records d’infantesa l’han marcat per sempre.

Durant l’acte, també s’ha guardonat la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. Més enllà de la projecció del territori, Josep Piferrer, actual alcalde del municipi, ha descrit l’esdeveniment com a guardià del gènere fins a l’actualitat. 

Per segon any consecutiu s’ha entregat el Premi T3 Pioners. Enguany s’ha reconegut a la Família Ensesa per la construcció de la Gavina, el primer hotel de luxe de la Costa Brava, ubicat a s’Agaró.

A la trobada també s’ha anunciat el nou programa mensual de TV Costa Brava a càrrec de la Fundació Jordi Comas. Serà en format d’entrevista i servirà per reflexionar sobre la cerca de l’excel·lència dins l’àmbit turístic.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

El GREC ha completat la recerca de les peces de l’antiga portalada de l’església romànica

El resultat del treball de recuperació de les peces de l'antiga portalada romànica de l'església ha superat les expectatives del Grup de...

S’Agaró serà la seu central del Medcruise

S'Agaró serà la seu central del Medcruise que se celebrarà del 24 al 27 de maig. Durant aquests dies es faran diverses...

La Trailwalker 2022, una de les més dures dels últims anys

La Trailwalker va tornar a ser el centre d'atenció en l'àmbit esportiu a la província de Girona aquest cap de setmana. Una edició amb més de...

OLGA ANDRINO EXPOSA LA SEVA PROPOSTA “ABSÈNCIES I MULTITUDS” AL CASTELL DE BENEDORMIENS

Olga Andrino (Àvila, 1959) exposa el conjunt multidisciplinari Absències i multituds -dibuix, pintura, escultura i instal·lacions-, al Castell de Benedormiens de Castell...

COMENTARIS