Inici Actualitat La Diada de Sant Jordi recupera les parades i activitats a la...

La Diada de Sant Jordi recupera les parades i activitats a la plaça de la Coma

Aquest Sant Jordi podrem gaudir de moltes activitats relacionades amb la Diada, tallers, espectacles i parades a la plaça de la Coma.

A més de les parades de roses i llibres,  la programació de Sant Jordi inclou la presentació de llibres a les Golfes de Can Trinxeria, l’escenari de micro obert de poesia a la plaça de la Coma, els tallers creatius de xapes i punts de llibre de llautó, el racó de la biblioteca o l’hora del conte amb “Amira, la princesa valenta” també a la plaça de la Coma al matí.

Destaquem la Festa Literària, l’entrega dels 56ns Premis Literaris que tenen lloc en aquesta jornada, els guardons es lliuraran a una cerimònia a les 17 h a la Sala del Centre Recreatiu  que també es podrà seguir en línia per a tots aquells participants que no hi puguin assistir.

A la tarda podreu gaudir de l’espectacle familiar “Quina Xerinola” d’en Rikus a les 18 h i al vespre la companyia Ual·la presenta l’espectacle “Play” a les 20 h a les Golfes de Can Trinxeria dins el cicle de les Nits de la Coma.

També s’han programat activitats durant  tota la setmana després de Sant Jordi, com la visita teatralitzada del diumenge dia 24, “Cassà Medieval” a càrrec dels “Guies Uficials”, el Taller de Poesia i Impremta del dia 30 per a famílies. A més aquests dies trobareu una varietat d’exposicions repartides per diferents espais del municipi: “Clijcat Mira que són bèsties” a la Biblioteca, “Plantes Silvestres. La flora oblidada” a la Sala d’Exposicions de Can Trinxeria, “Joves DiversØs” a l’Espai Jove l’Escorxador a partir del 29 d’abril i l’exposició “Òmnium Cultural, 60 anys d’història” a la sala del Suro a Can Trinxeria.

Podeu trobar la programació i la reserva d’entrades a cassa.cat/santjordi.

Us desitgem una bona Diada de Sant Jordi!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

El GREC ha completat la recerca de les peces de l’antiga portalada de l’església romànica

El resultat del treball de recuperació de les peces de l'antiga portalada romànica de l'església ha superat les expectatives del Grup de...

S’Agaró serà la seu central del Medcruise

S'Agaró serà la seu central del Medcruise que se celebrarà del 24 al 27 de maig. Durant aquests dies es faran diverses...

La Trailwalker 2022, una de les més dures dels últims anys

La Trailwalker va tornar a ser el centre d'atenció en l'àmbit esportiu a la província de Girona aquest cap de setmana. Una edició amb més de...

OLGA ANDRINO EXPOSA LA SEVA PROPOSTA “ABSÈNCIES I MULTITUDS” AL CASTELL DE BENEDORMIENS

Olga Andrino (Àvila, 1959) exposa el conjunt multidisciplinari Absències i multituds -dibuix, pintura, escultura i instal·lacions-, al Castell de Benedormiens de Castell...

COMENTARIS