Inici Actualitat Gran èxit d’assistència en el primer festival de la llum ‘LumLab’ de...

Gran èxit d’assistència en el primer festival de la llum ‘LumLab’ de Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols ha viscut aquesta Setmana Santa la primera edició del ‘LumLab’, el festival de la llum que s’ha convertit en un gran èxit d’assistència amb milers de persones que han visitat la ciutat i els 12 espais, interiors i exteriors, adaptats per a l’ocasió.

La regidora d’Esdeveniments i Turisme, Núria Cucharero, explica que “des de l’acte inaugural ens va voler acompanyar moltíssima gent per veure aquesta encesa del LumLab”, una gran participació que s’ha fet extensiva a tots els dies del festival, que s’ha allargat entre el 14 i el 18 d’abril.

“Quan organitzes alguna activitat per primera vegada no saps quina és la resposta que s’obtindrà, però ha quedat demostrat que el festival de la llum ha arrelat i ha fet que moltíssima gent decidís visitar la nostra ciutat i passar-hi moltes hores” explica la regidora, afirmant que “ha estat una molt bona primera edició i també una molt bona Setmana Santa per la ciutat”.

‘LumLab’: la llum com a protagonista

LumLab és un festival en el qual ha pres rellevància el tractament de la llum en múltiples propostes artístiques, tant en espais interiors com exteriors, on s’ha jugat amb la llum, els colors i les formes, per donar una nova imatge de la ciutat.

‘Lumlab’ ha aplegat una dotzena d’espectacles de llum de diferents artistes de renom internacional, repartits per la ciutat, i que s’han posat en marxa entre les 5 de la tarda i la 1 de la matinada: una làmpada gegant sobre la platja, una acció al turó del Salvament, diverses activitats a la Rambla i també propostes a  l’Espai K, amb una peculiar composició escultòrica, o una experiència amb la llum i la xocolata a la Plaça del Mercat, a més de diverses activitats pels més petits.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Junts denúncia Motas al CAC per apropiació dels mitjans públics

La Llei reguladora de les bases del règim local i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya estableixen el principi de pluralisme, els drets de...

L’abocador de Solius actuarà com a planta de transferència

La Generalitat i els ajuntaments usuaris del dipòsit controlat de Solius han acordat que l'abocador passi a ser una planta de transferència,...

Els municipis es mostren preocupats pels sobrecostos derivats del tancament de Solius

El tancament de l'abocador de Solius es materialitzarà en un període màxim de dos mesos, d'acord amb la sentència dictada pel Tribunal...

La Colla Gegantera Ganxona recupera l’antiga Festa de Sant Sebastià

La Colla Gegantera Ganxona ha recuperat una antiga festivitat local que se celebrava en honor al dia de Sant Sebastià i incloïa...

COMENTARIS