Inici Actualitat El sector hoteler aconsegueix el 100% d'ocupació durant Setmana Santa

El sector hoteler aconsegueix el 100% d’ocupació durant Setmana Santa

Gent de botigues, anant a la platja o gaudint de les diferents terrasses. Les vacances de Setmana Santa han tornat a omplir de turistes a les localitats costaneres del Baix Empordà, recuperant les imatges dels anys prepandèmia. Això ha suposat unes molt bones dades d’ocupació pel que fa als sectors de la restauració i l’hoteler. En l’àmbit hoteler, els establiments han estat durant tota la setmana per sobre del 80% d’ocupacióaconseguint el 100% els dies d’entre dijous sant i dilluns.

I és que la recuperació turística a la zona compta amb un perfil de visitant molt diferent. El turisme familiar és el que més destaca aquests dies, conjuntament amb el turisme esportiu, que arriba de la mà dels torneigs internacionals com el MIC Football.

Amb més mesura també es recupera el turisme internacional. Després de dos anys on ha destacat l’arribada de visitants d’arreu de Catalunya, els hotels han recuperat les reserves de turistes d’arreu d’Europa com francesos, austríacs i belgues. Alguns d’ells ja havien reservat amb setmanes d’antelació, tot i que alguns han esperat fins a l’últim moment, on les bones previsions meteorològiques han ajudat a l’arribada de més visitants.

Aquestes bones temperatures també han avançat el període de platja i molta població ja s’ha animat amb els primers banys de primavera.

Els bons resultats de Setmana Santa es preveu que s’allarguin una setmana més, ja que molts dels hotels encara tenen reserves fins al cap de setmana de Sant Jordi. Aquestes bones xifres fan que des del sector siguin molt optimistes de cara l’estiu.

I és que aquests set dies de vacances han provocat una arribada massiva de visitants als municipis turístics, anticipant les imatges del que es podrà tornar a veure durant l’estiu.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Edicte d’aprovació definitiva d’un projecte d’obres

Expedient núm. 66102018000002 / aps Per acord de Ple, adoptat en la sessió del dia 26 de gener de...

Domini nord-americà en l’edició més internacional dela VolCAT Platja d’Aro

Una jornada on es decidia tot. Cames cansades del primer esforç de l´any. Haver-se recuperat era clau per rendir al màxim a...

Junts denúncia Motas al CAC per apropiació dels mitjans públics

La Llei reguladora de les bases del règim local i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya estableixen el principi de pluralisme, els drets de...

L’abocador de Solius actuarà com a planta de transferència

La Generalitat i els ajuntaments usuaris del dipòsit controlat de Solius han acordat que l'abocador passi a ser una planta de transferència,...

COMENTARIS