Inici Actualitat La Gran Rua de Carnaval de Platja d'Aro aplega 50.000 visitants

La Gran Rua de Carnaval de Platja d’Aro aplega 50.000 visitants

Platja d’Aro va celebrar aquest dissabte a la tarda la Gran Rua de Carrosses i Comparses. Hi van participar una seixantena de colles, provinents de les comarques de l’Empordà, la Garrotxa i inclús, Barcelona.

Hi havia ganes de celebrar el Carnaval. Ho exemplifica la Gran Rua de Carrosses i Comparses, que aquest dissabte ha omplert les avingudes s’Agaró i Cavall Bernat de Platja d’Aro. En total, hi han participat 66 colles amb uns 3.500 figurants. S’hi han pogut veure posades en escena confeccionades al detall, coreografies mil·limètricament sincronitzades i personatges provinents d’arreu de l’univers i, d’altres èpoques.

Les encarregades d’encapçalar la desfilada, com no podria ser d’una altra manera, han estat les reines carnestoltes d’enguany de la Colla No Me’n Recordo. Enfundades en uns vestits siderals, han anunciat que venien de Saturn per tornar la gresca a la comarca. Al seu darrere, s’han desplegat la resta de colles. De Castell d’Aro i Platja d’Aro, en concret, n’hi havia 13, amb la presència d’1 formació més que fa dos anys. Entre tots ells, destacar la picada d’ullet d’alguns representants municipals. N’és un exemple, Montse Rovira, regidora d’Urbanisme, personificada en un con de trànsit.

Sant de Guíxols amb 14 colles, ha esdevingut el municipi amb més representació dins la Rua. Més enllà de la comarca, han assistit grups de diferents punts de la Garrotxa, tals com Olot o Santa Pau, també de Girona, com Llagostera i Salt, i inclús, s’han pogut veure formacions de Montcada i Reixac o Pineda de Mar.

La desfilada ha transcorregut al voltant d’unes sis hores, i s’estima que unes 50.000 persones han omplert les voreres per gaudir d’una de les tradicions més arrelades i alhora populars de la Vall d’Aro.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

El GREC ha completat la recerca de les peces de l’antiga portalada de l’església romànica

El resultat del treball de recuperació de les peces de l'antiga portalada romànica de l'església ha superat les expectatives del Grup de...

S’Agaró serà la seu central del Medcruise

S'Agaró serà la seu central del Medcruise que se celebrarà del 24 al 27 de maig. Durant aquests dies es faran diverses...

La Trailwalker 2022, una de les més dures dels últims anys

La Trailwalker va tornar a ser el centre d'atenció en l'àmbit esportiu a la província de Girona aquest cap de setmana. Una edició amb més de...

OLGA ANDRINO EXPOSA LA SEVA PROPOSTA “ABSÈNCIES I MULTITUDS” AL CASTELL DE BENEDORMIENS

Olga Andrino (Àvila, 1959) exposa el conjunt multidisciplinari Absències i multituds -dibuix, pintura, escultura i instal·lacions-, al Castell de Benedormiens de Castell...

COMENTARIS