Inici Actualitat Els infants de Castell d'Aro llueixen les seves disfresses

Els infants de Castell d’Aro llueixen les seves disfresses

Alguns dels actes de Carnaval previstos per aquest matí s’han ajornat a causa del mal temps. A Castell d’Aro la rua infantil s’ha traslladat al pavelló on una vintena de nens i nenes de la llar d’infants han pogut lluir la seva disfressa.

La pluja d’aquest matí ha obligat a adaptar o suspendre els actes carnavalescos. A Castell d’Aro els més petits han pogut celebrar la rua infantil i conèixer el rei i la reina del Carnaval, però ho han hagut de fer al Pavelló Polivalent. Amb música la colla de les reines Carnestoltes , ha animat als més petits a passar una bona estona

Els nens i nenes de la llar d’infants no han pogut recórrer els carrers del municipi, però no ha estat cap impediment perquè mares, pares, avis i àvies poguessin veure’ls ballar i lluir la disfressa. Molts també han immortalitzat el moment amb fotografies. Enguany el centre ha optat per una disfressa ambientada a la primavera, amb flors. La majoria estaven contents d’haver-la fet i de poder-la ensenyar.

Demà si fa bon temps sortirà la cercavila infantil de Platja d’Aro. En canvi, la rua infantil de disfresses, la xocolatada i l’animació infantil de Santa Cristina que s’havia de celebrar avui s’han ajornat per dimecres que ve dia 6 d’abril en el mateix horari.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Junts denúncia Motas al CAC per apropiació dels mitjans públics

La Llei reguladora de les bases del règim local i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya estableixen el principi de pluralisme, els drets de...

L’abocador de Solius actuarà com a planta de transferència

La Generalitat i els ajuntaments usuaris del dipòsit controlat de Solius han acordat que l'abocador passi a ser una planta de transferència,...

Els municipis es mostren preocupats pels sobrecostos derivats del tancament de Solius

El tancament de l'abocador de Solius es materialitzarà en un període màxim de dos mesos, d'acord amb la sentència dictada pel Tribunal...

La Colla Gegantera Ganxona recupera l’antiga Festa de Sant Sebastià

La Colla Gegantera Ganxona ha recuperat una antiga festivitat local que se celebrava en honor al dia de Sant Sebastià i incloïa...

COMENTARIS