Inici Actualitat Els infants de Castell d'Aro llueixen les seves disfresses

Els infants de Castell d’Aro llueixen les seves disfresses

Alguns dels actes de Carnaval previstos per aquest matí s’han ajornat a causa del mal temps. A Castell d’Aro la rua infantil s’ha traslladat al pavelló on una vintena de nens i nenes de la llar d’infants han pogut lluir la seva disfressa.

La pluja d’aquest matí ha obligat a adaptar o suspendre els actes carnavalescos. A Castell d’Aro els més petits han pogut celebrar la rua infantil i conèixer el rei i la reina del Carnaval, però ho han hagut de fer al Pavelló Polivalent. Amb música la colla de les reines Carnestoltes , ha animat als més petits a passar una bona estona

Els nens i nenes de la llar d’infants no han pogut recórrer els carrers del municipi, però no ha estat cap impediment perquè mares, pares, avis i àvies poguessin veure’ls ballar i lluir la disfressa. Molts també han immortalitzat el moment amb fotografies. Enguany el centre ha optat per una disfressa ambientada a la primavera, amb flors. La majoria estaven contents d’haver-la fet i de poder-la ensenyar.

Demà si fa bon temps sortirà la cercavila infantil de Platja d’Aro. En canvi, la rua infantil de disfresses, la xocolatada i l’animació infantil de Santa Cristina que s’havia de celebrar avui s’han ajornat per dimecres que ve dia 6 d’abril en el mateix horari.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

El GREC ha completat la recerca de les peces de l’antiga portalada de l’església romànica

El resultat del treball de recuperació de les peces de l'antiga portalada romànica de l'església ha superat les expectatives del Grup de...

S’Agaró serà la seu central del Medcruise

S'Agaró serà la seu central del Medcruise que se celebrarà del 24 al 27 de maig. Durant aquests dies es faran diverses...

La Trailwalker 2022, una de les més dures dels últims anys

La Trailwalker va tornar a ser el centre d'atenció en l'àmbit esportiu a la província de Girona aquest cap de setmana. Una edició amb més de...

OLGA ANDRINO EXPOSA LA SEVA PROPOSTA “ABSÈNCIES I MULTITUDS” AL CASTELL DE BENEDORMIENS

Olga Andrino (Àvila, 1959) exposa el conjunt multidisciplinari Absències i multituds -dibuix, pintura, escultura i instal·lacions-, al Castell de Benedormiens de Castell...

COMENTARIS