- Publicitat -
Inici Actualitat Els infants de Castell d'Aro llueixen les seves disfresses

Els infants de Castell d’Aro llueixen les seves disfresses

Alguns dels actes de Carnaval previstos per aquest matí s’han ajornat a causa del mal temps. A Castell d’Aro la rua infantil s’ha traslladat al pavelló on una vintena de nens i nenes de la llar d’infants han pogut lluir la seva disfressa.

La pluja d’aquest matí ha obligat a adaptar o suspendre els actes carnavalescos. A Castell d’Aro els més petits han pogut celebrar la rua infantil i conèixer el rei i la reina del Carnaval, però ho han hagut de fer al Pavelló Polivalent. Amb música la colla de les reines Carnestoltes , ha animat als més petits a passar una bona estona

Els nens i nenes de la llar d’infants no han pogut recórrer els carrers del municipi, però no ha estat cap impediment perquè mares, pares, avis i àvies poguessin veure’ls ballar i lluir la disfressa. Molts també han immortalitzat el moment amb fotografies. Enguany el centre ha optat per una disfressa ambientada a la primavera, amb flors. La majoria estaven contents d’haver-la fet i de poder-la ensenyar.

Demà si fa bon temps sortirà la cercavila infantil de Platja d’Aro. En canvi, la rua infantil de disfresses, la xocolatada i l’animació infantil de Santa Cristina que s’havia de celebrar avui s’han ajornat per dimecres que ve dia 6 d’abril en el mateix horari.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS