Inici Actualitat Carnaval de Sant Feliu de Guíxols... a la primavera

Carnaval de Sant Feliu de Guíxols… a la primavera

Sant Feliu de Guíxols està ja preparant-se pels dies “grans” del Carnaval, que com se sap han estat traslladats de la data original (febrer) a aquesta setmana on som ara, ja en primavera.
Aquest dijous, 31 de març, seria l’equivalent al Dijous Gras; el dia 1 d’abril es farà la Gran Rua de Sant Feliu de Guíxols. Per últim, el dia 3 es fa el Carnaval diürn, de diumenge al matí.
La decisió de moure la data del carnaval es va realitzar per responsabilitat de tothom, davant els alts índex de contagis que s’estaven produint al gener, on -com es recordarà- hi havia nombrosos casos d’afectacions de Covid en molts àmbits (escoles, món laboral…).
El programa que teniu a continuació és l’equivalent en bona part el que seria un carnaval “normal” en les dates que “correspondrien” però com a ta curiositat, aquesta edició 2022 no té Colla de Carnaval “capdavantera”, però la diversió segueix estant assegurada en tots els moments i celebracions.  
Es recupera novament l’espai del Guíxols Arena (la carpa) per trobades de gran format amb precaució, i a la desfilada del divendres vespre i nit es farà el recorregut habitual dels darrers anys: baixada per la carretera de Girona fins al Passeig del mar. El diumenge al matí es fa la rua amb les colles locals, i es fa també en el traçat habitual des del Carrer Colom fins a l’avinguda Juli Garreta.

■ VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES PER A L’ENVELAT
A l’Oficina de Turisme (Plaça Monestir s/n). Horaris: de dilluns a dissabte de 10 a 18 h. i  diumenge de 10 a 14 h.

PROGRAMACIÓ

Dijous 31 de març
► FESTA INFANTIL DE DISFRESSES A LES 17.30 h.
Ball de disfresses infantil a l’envelat del Guíxols Arena amb l’espectacle “ROCK PER XICS”. Berenar de pa amb xocolata per a tots els nens i nenes fins a esgotar existències.
Entrada gratuïta. Obertura de portes a les 17 h.

► FESTA DE DIJOUS GRAS A LES 22.30 h.
Ball amb “ZAPING I DJ SURDA”
Preu de l’entrada: 6 € sense consumició.
__

Divendres 1 d’abril

► RUA DEL DIVENDRES A LES 18 h.
Desfilada de carrosses i comparses. Recorregut: Ctra. Girona (cantonada amb Rambla Joan Bordàs), Placeta Sant Joan, la Rambla (cantonada Passeig del Mar).

► BALL DEL TONGO A LES 23.30 h.
Ball amb “LA LOCA HISTERIA” I “ANIMAL SHOW” a l’envelat del Guíxols Arena. A la mitja part lliurament de premis de la Rua.
Preu de l’entrada: 7 € sense consumició.  Obertura de portes a les 23.30 h.
__

Diumenge 3 d’abril

► DESPERTADA DE COLLES A LES 6 h.
Les colles de carnaval recorreran els carrers de la ciutat per convidar a tothom a participar de la festa. Organitza Assoc. de Colles amb la col·laboració de la colla Els Frikis.

► RUA DEL MATÍ A LES 11 h.
Desfilada festiva de les colles de carnaval. Recorregut: Carrer Colom, Passeig dels Guíxols i Passeig del Mar.
__

Dimecres 6 d’abril

► ENTERRAMENT DE LA SARDINA A LES 20 h.
Seguici mortuori de les colles de Carnaval. Recorregut: Nau de les carrosses, c/Indústria, c/Cúbies, c/Hériz, Avda. Balears, c/Rufo. Final Parc Central.

► SARDINADA POPULAR A LES 20.30 h.
Al Parc Central. Col·labora: Confraria de Pescadors de Sant Feliu de G

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

AGRUPACIÓ AMICS DE LA SARDANAL,activitats mes d’octubre

Dissabte 8 12 migdia: Ballada a l'Espai de la Sardana. Cobla Ciutat de Granollers 2/4 de 5 tarda: Trobada...

TERCERA EDICIÓ DE “LES NITS DE CAFÈ-TEATRE” A L’ANTIC CASINO A CASTELL D’ARO AMB REPRESENTACIONS CADA DIVENDRES DEL 7 D’OCTUBRE AL 25 DE NOVEMBRE

Vuit sessions gratuïtes i amb refrigeri final en el marc de la Xarxa Gironina de Cafè-Teatre Castell d’Aro recupera...

La Fira de Santa Tecla tanca el segon cap de setmana d’activitats

Aquest dissabte es van celebrar una desena d'activitats de Santa Tecla, després dels canvis que es van produir al programa el cap...

Activitats relacionades amb l’estada dels brigadistes internacionals a Sant Feliu de Guíxols, aquest dissabte 8 d’octubre

La primera de les activitats, la visita al cementiri, s'avança mitja hora al que estava previst inicialment i tindrà lloc a les...

COMENTARIS