- Publicitat -
Inici Actualitat Sant Feliu comptarà amb una zona de Baixes Emissions

Sant Feliu comptarà amb una zona de Baixes Emissions

Les Zones de Baixes Emissions, que ve a ser la restricció de circulació de vehicles antics contaminants, s’estendrà a tots els municipis de Catalunya de més de 20.000 habitants a partir de l’any 2025. Al Baix Empordà això afecta Palafrugell i a Sant Feliu de Guíxols.

L’aplicació de la Zona de Baixes Emissions arribarà als municipis i ciutats de més de 20.000 habitants com a màxim, l’any 2025. Entre el 2023 i 2024 s’establirà l’àmbit d’aplicació i el 25 s’aplicarà la mesura de manera efectiva.

Això afecta un total de 67 municipis catalans, dels quals dos són baix-empordanesos: Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols.

Aquestes dues poblacions hauran de gestionar aquesta nova àrea de restricció de la circulació a vehicles antics contaminants.

En el cas de Palafrugell, ja tenen molt clar quina serà aquesta zona, ja que ja fa temps que estan treballant en la pacificació del centre del municipi, per la zona que engloba la muralla.

Els vehicles contaminants als quals afectarà aquesta mesura són aquells als quals no els correspon un distintiu ambiental de la DGT. És a dir, cotxes de benzina matriculats abans del 2000 i de dièsel matriculats abans del 2005, així com motocicletes i ciclomotors matriculats abans del 2003.

Els que sí que hi podran accedir són els vehicles elèctrics, matriculats en dates posteriors a les que acabem de citar, o que tinguin un alt índex de carbonització.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Toni Carrión liderarà l’oposició de forma constructiva i exigent des del primer dia

En un entorn d'abstenció generalitzada, la candidatura de Junts a Sant Feliu de Guíxols ha estat l’opció que més ha crescut a...

Obertura d’un nou establiment al mercat municipal de Sant Feliu de Guíxols.

Jam ibèricos és un projecte familiar ple d'ilusió i passió, amb idees originals on combinem els anys d'experiéncies d'atenció a públic amb...

LOPD Montoliu, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

LOPD Montoliu és una empresa amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit legal a la llei de protecció de dades, implantant...

El pregó de la Festa Major de Cassà recorda els vint anys d’història del Centre Cultural Sala Galà

Ara fa un mes que el Centre Cultural Sala Galà va celebrar el 20è aniversari, i el pregó de la Festa Major...

COMENTARIS