Inici Actualitat Comença la Volta ciclista a Sant Feliu de Guíxols

Comença la Volta ciclista a Sant Feliu de Guíxols

Avui ha començat la Volta, i ho ha fet des de Sant Feliu de Guíxols amb estrelles mundials com Adam Yates, Richard Carapaz o Alejandro Valverde. La competició, que copsarà les carreteres catalanes fins aquest diumenge, compta amb la participació més nombrosa de ciclistes catalans dels últims anys.

Amb un ull posat al cel i l’altre als pedals. A tres quarts d’una ha arrencat la Volta a Catalunya, des de la localitat de Sant Feliu de Guíxols. És la primera de les set etapes de la competició, que un any més s’emmarca dins l’UCI World Tour. Una distinció que propicia la participació d’estrelles del ciclisme internacional.

Enguany, els visors de les càmeres segueixen de ben a prop a Richard Carapaz. Entre el seu palmarès destaca l’or als Jocs Olímpics de Tòquio, a més del triomf al Giro 2019. No es queda enrere de les apostes a pujar al podi, el lumbrerenc Alejandro Valverde. Als seus 41 anys ha signat aquesta temporada 3 victòries i ha guanyat tres cops la Volta. Adam Yates, Nairo Quintana o l’excampió del món Philippe Gilbert també són favorits a guanyar la prova.

El primer dia de la Volta consta de 171 quilòmetres. La sortida s’ha efectuat aquest migdia des de Sant Feliu de Guíxols i l’arribada està prevista vora les cinc de la tarda. Passarà per diferents poblacions de l’Empordà, i l’Escala serà el seu punt més allunyat.

En el recorregut de la 101a edició destaca el retorn a Perpinyà, 67 anys després, i el final de festa a Barcelona. La capital catalana s’ha consagrat com l’última instantània d’infart, ja que els corredors podran esgarrapar alguns segons. L’any passat el primer a travessar la meta fou el britànic Adam Yates.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

El GREC ha completat la recerca de les peces de l’antiga portalada de l’església romànica

El resultat del treball de recuperació de les peces de l'antiga portalada romànica de l'església ha superat les expectatives del Grup de...

S’Agaró serà la seu central del Medcruise

S'Agaró serà la seu central del Medcruise que se celebrarà del 24 al 27 de maig. Durant aquests dies es faran diverses...

La Trailwalker 2022, una de les més dures dels últims anys

La Trailwalker va tornar a ser el centre d'atenció en l'àmbit esportiu a la província de Girona aquest cap de setmana. Una edició amb més de...

OLGA ANDRINO EXPOSA LA SEVA PROPOSTA “ABSÈNCIES I MULTITUDS” AL CASTELL DE BENEDORMIENS

Olga Andrino (Àvila, 1959) exposa el conjunt multidisciplinari Absències i multituds -dibuix, pintura, escultura i instal·lacions-, al Castell de Benedormiens de Castell...

COMENTARIS