Inici Actualitat Comença la Volta ciclista a Sant Feliu de Guíxols

Comença la Volta ciclista a Sant Feliu de Guíxols

Avui ha començat la Volta, i ho ha fet des de Sant Feliu de Guíxols amb estrelles mundials com Adam Yates, Richard Carapaz o Alejandro Valverde. La competició, que copsarà les carreteres catalanes fins aquest diumenge, compta amb la participació més nombrosa de ciclistes catalans dels últims anys.

Amb un ull posat al cel i l’altre als pedals. A tres quarts d’una ha arrencat la Volta a Catalunya, des de la localitat de Sant Feliu de Guíxols. És la primera de les set etapes de la competició, que un any més s’emmarca dins l’UCI World Tour. Una distinció que propicia la participació d’estrelles del ciclisme internacional.

Enguany, els visors de les càmeres segueixen de ben a prop a Richard Carapaz. Entre el seu palmarès destaca l’or als Jocs Olímpics de Tòquio, a més del triomf al Giro 2019. No es queda enrere de les apostes a pujar al podi, el lumbrerenc Alejandro Valverde. Als seus 41 anys ha signat aquesta temporada 3 victòries i ha guanyat tres cops la Volta. Adam Yates, Nairo Quintana o l’excampió del món Philippe Gilbert també són favorits a guanyar la prova.

El primer dia de la Volta consta de 171 quilòmetres. La sortida s’ha efectuat aquest migdia des de Sant Feliu de Guíxols i l’arribada està prevista vora les cinc de la tarda. Passarà per diferents poblacions de l’Empordà, i l’Escala serà el seu punt més allunyat.

En el recorregut de la 101a edició destaca el retorn a Perpinyà, 67 anys després, i el final de festa a Barcelona. La capital catalana s’ha consagrat com l’última instantània d’infart, ja que els corredors podran esgarrapar alguns segons. L’any passat el primer a travessar la meta fou el britànic Adam Yates.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Junts denúncia Motas al CAC per apropiació dels mitjans públics

La Llei reguladora de les bases del règim local i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya estableixen el principi de pluralisme, els drets de...

L’abocador de Solius actuarà com a planta de transferència

La Generalitat i els ajuntaments usuaris del dipòsit controlat de Solius han acordat que l'abocador passi a ser una planta de transferència,...

Els municipis es mostren preocupats pels sobrecostos derivats del tancament de Solius

El tancament de l'abocador de Solius es materialitzarà en un període màxim de dos mesos, d'acord amb la sentència dictada pel Tribunal...

La Colla Gegantera Ganxona recupera l’antiga Festa de Sant Sebastià

La Colla Gegantera Ganxona ha recuperat una antiga festivitat local que se celebrava en honor al dia de Sant Sebastià i incloïa...

COMENTARIS