- Advertisement -
Inici Actualitat Comença la Volta ciclista a Sant Feliu de Guíxols

Comença la Volta ciclista a Sant Feliu de Guíxols

Avui ha començat la Volta, i ho ha fet des de Sant Feliu de Guíxols amb estrelles mundials com Adam Yates, Richard Carapaz o Alejandro Valverde. La competició, que copsarà les carreteres catalanes fins aquest diumenge, compta amb la participació més nombrosa de ciclistes catalans dels últims anys.

Amb un ull posat al cel i l’altre als pedals. A tres quarts d’una ha arrencat la Volta a Catalunya, des de la localitat de Sant Feliu de Guíxols. És la primera de les set etapes de la competició, que un any més s’emmarca dins l’UCI World Tour. Una distinció que propicia la participació d’estrelles del ciclisme internacional.

Enguany, els visors de les càmeres segueixen de ben a prop a Richard Carapaz. Entre el seu palmarès destaca l’or als Jocs Olímpics de Tòquio, a més del triomf al Giro 2019. No es queda enrere de les apostes a pujar al podi, el lumbrerenc Alejandro Valverde. Als seus 41 anys ha signat aquesta temporada 3 victòries i ha guanyat tres cops la Volta. Adam Yates, Nairo Quintana o l’excampió del món Philippe Gilbert també són favorits a guanyar la prova.

El primer dia de la Volta consta de 171 quilòmetres. La sortida s’ha efectuat aquest migdia des de Sant Feliu de Guíxols i l’arribada està prevista vora les cinc de la tarda. Passarà per diferents poblacions de l’Empordà, i l’Escala serà el seu punt més allunyat.

En el recorregut de la 101a edició destaca el retorn a Perpinyà, 67 anys després, i el final de festa a Barcelona. La capital catalana s’ha consagrat com l’última instantània d’infart, ja que els corredors podran esgarrapar alguns segons. L’any passat el primer a travessar la meta fou el britànic Adam Yates.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS