- Publicitat -
Inici Actualitat Volta a Catalunya

Volta a Catalunya

Sant Feliu de Guíxols ja té ultimats els preparatius per acollir la 101 Volta Ciclista, en aquest cas amb la primera etapa, de les set que té aquesta competició. La primera de les etapes és dilluns 21 de març i se surt a les 12,45 de les immediacions del Guíxols Arena. Els corredors faran 171,2 quilòmetres i recorreran diferents poblacions del Baix Empordà fins arribar al punt més llunyà -l’Escala- per tornar a passar novament per Sant Feliu (aprox, 15,45), i fer una segona anella de recorregut més reduïda. La meta s’estima que serà aproximadament vora les 16,40. La Volta inicia així una relació amb ciutat empordanesa com a Gran Inici de la cursa per dos anys, i ho farà amb un recorregut trencacames pel massís de les Gavarres que promet emoció des del primer dia, mantenint la tònica dels últims anys.


Aquesta gran festa de l’esport porta dies de preparatius a la ciutat, i s’ha vist l’activitat condicionant carrers, senyalitzant el circuit i fent que la població se senti participant d’aquesta gran celebració. Fins a 190 països veuran per televisió aquesta festa, amb nombrosa premsa esportiva acreditada dels cinc continents.
El circuit abraça bona part dels atractius més singulars de la ciutat, especialment el seu costat marítim: des de Sant Pol, Volta de l’Ametller, Passeig del Mar, Rambla i carretera de Girona amunt, on hi haurà la Meta.


Tota la informació referent a aquesta primera etapa és en aquest enllaç: https://www.voltacatalunya.cat/ca/l-etapa-1


Estrelles del ciclisme mundial com l’últim vencedor de la cursa Adam Yates, el vigent campió olímpic Richard Carapaz, ex vencedors de la Volta com Alejandro Valverde, Nairo Quintana o Richie Porte, l’ex campió del món Philippe Gilbert o Tom Dumoulin tenen prevista la seva presència, que a més comptarà amb la participació de ciclistes catalans més nombrosa dels últims anys.


La Volta a Catalunya, la tercera prova ciclista per etapes més antiga del món després del Tour de França i el Giro d’Itàlia, arriba doncs en un gran moment a la seva edició 101, plenament consolidada dins el calendari UCI World Tour. Els millors equips ciclistes del món, un total de 24, recorreran entre els pròxims 21 i 27 de març les carreteres catalanes en un recorregut variat i atractiu.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS