Inici Actualitat MALALTS DE RALLY (St. Feliu de Guíxols)

MALALTS DE RALLY (St. Feliu de Guíxols)

President i Fundador:  Sr. PERE GIRONÈS

OBJECTIUS


MALALTS DE RALLY va néixer a St. Feliu de Guíxols d’un grup d’amics que competim en rallies. Un bon dia vàrem decidir que podíem fer alguna cosa per ajudar amb l’esport que tant estimem. El nostre objectiu sempre ha sigut i serà el mateix: INTENTAR APORTAR EL MÀXIM POSSIBLE A LA RECERCA I INVESTIGACIÓ CONTRA EL CÀNCER, entre altres malalties greus. La nostra forma de fer-ho és gràcies als socis i col·laboradors, sense els quals ens seria impossible. Per això, a part de la venda de merchandising, demanem a qui es vulgui fer soci per ajudar-nos en aquest projecte. Tenim prevista una trobada anual de cotxes de competició, amb un muntatge molt important que degut a la pandèmia encara no hem pogut dur a terme, però que de ben segur, aviat en tindreu noticies.

QUANTITAT D’ASSOCIATS

Actualment rondem la quarantena. Quan es tracta de col·laborar amb un tema tant important, òbviament mai en serem suficients, però pensem que, per petit que sigui, el nostre granet de sorra sempre tindrà un valor molt important. Disposem de diferents formes de ser soci i unir-se a aquest projecte conjunt. Per això, us recomanem visitar la nostra web on trobareu les formes d’associar-vos.

www.malaltsderally.com

COM US HA AFECTAT LA PANDÈMIA?

L’arribada de la pandèmia ens va suposar no poder realitzar un dels esdeveniments més importants per la nostra associació, pensat per tots els públics i que més endavant segur que se’n parlarà. Volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per el seu recolzament. Tot i així, d’alguna manera i de forma reduïda hem pogut continuar fent les nostres rutes solidàries amb cotxes clàssics i esportiu.

HEU REBUT ALGUN TIPUS D’AJUT?

Tot l’ajut que hem rebut ha estat per part dels socis i col·laboradors, que s’han bolcat des del primer dia sense pensar-ho. Gràcies a ells podem fer el que fem i el que falta per fer. Infinites gràcies a tots de part de Malalts de Rally i de tots els que reben i ha rebut aquestes ajudes.

QUINES SON LES VOSTRES NECESSITATS?

Les nostres, o millor dit, la nostra necessitat bàsica, són els socis i col·laboradors. Amb la finalitat que expliquem, mai seran suficients.

ALGUNA REFLEXIÓ FINAL?

Ens sentim molt orgullosos del que hem aconseguit fins a dia d’avui, i sincerament, pensem que el millor estar encara per arribar.  Com fan ells i elles, no deixarem mai de lluitar contra aquest maleit càncer, que no entén ni d’edats ni de persones. Nosaltres hi serem amb tot el que puguem , ja sigui des del rally, dels trams o del parc tancat. Convertim la nostra passió en solidaritat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

AGRUPACIÓ AMICS DE LA SARDANAL,activitats mes d’octubre

Dissabte 8 12 migdia: Ballada a l'Espai de la Sardana. Cobla Ciutat de Granollers 2/4 de 5 tarda: Trobada...

TERCERA EDICIÓ DE “LES NITS DE CAFÈ-TEATRE” A L’ANTIC CASINO A CASTELL D’ARO AMB REPRESENTACIONS CADA DIVENDRES DEL 7 D’OCTUBRE AL 25 DE NOVEMBRE

Vuit sessions gratuïtes i amb refrigeri final en el marc de la Xarxa Gironina de Cafè-Teatre Castell d’Aro recupera...

La Fira de Santa Tecla tanca el segon cap de setmana d’activitats

Aquest dissabte es van celebrar una desena d'activitats de Santa Tecla, després dels canvis que es van produir al programa el cap...

Activitats relacionades amb l’estada dels brigadistes internacionals a Sant Feliu de Guíxols, aquest dissabte 8 d’octubre

La primera de les activitats, la visita al cementiri, s'avança mitja hora al que estava previst inicialment i tindrà lloc a les...

COMENTARIS