Inici Actualitat MALALTS DE RALLY (St. Feliu de Guíxols)

MALALTS DE RALLY (St. Feliu de Guíxols)

President i Fundador:  Sr. PERE GIRONÈS

OBJECTIUS


MALALTS DE RALLY va néixer a St. Feliu de Guíxols d’un grup d’amics que competim en rallies. Un bon dia vàrem decidir que podíem fer alguna cosa per ajudar amb l’esport que tant estimem. El nostre objectiu sempre ha sigut i serà el mateix: INTENTAR APORTAR EL MÀXIM POSSIBLE A LA RECERCA I INVESTIGACIÓ CONTRA EL CÀNCER, entre altres malalties greus. La nostra forma de fer-ho és gràcies als socis i col·laboradors, sense els quals ens seria impossible. Per això, a part de la venda de merchandising, demanem a qui es vulgui fer soci per ajudar-nos en aquest projecte. Tenim prevista una trobada anual de cotxes de competició, amb un muntatge molt important que degut a la pandèmia encara no hem pogut dur a terme, però que de ben segur, aviat en tindreu noticies.

QUANTITAT D’ASSOCIATS

Actualment rondem la quarantena. Quan es tracta de col·laborar amb un tema tant important, òbviament mai en serem suficients, però pensem que, per petit que sigui, el nostre granet de sorra sempre tindrà un valor molt important. Disposem de diferents formes de ser soci i unir-se a aquest projecte conjunt. Per això, us recomanem visitar la nostra web on trobareu les formes d’associar-vos.

www.malaltsderally.com

COM US HA AFECTAT LA PANDÈMIA?

L’arribada de la pandèmia ens va suposar no poder realitzar un dels esdeveniments més importants per la nostra associació, pensat per tots els públics i que més endavant segur que se’n parlarà. Volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per el seu recolzament. Tot i així, d’alguna manera i de forma reduïda hem pogut continuar fent les nostres rutes solidàries amb cotxes clàssics i esportiu.

HEU REBUT ALGUN TIPUS D’AJUT?

Tot l’ajut que hem rebut ha estat per part dels socis i col·laboradors, que s’han bolcat des del primer dia sense pensar-ho. Gràcies a ells podem fer el que fem i el que falta per fer. Infinites gràcies a tots de part de Malalts de Rally i de tots els que reben i ha rebut aquestes ajudes.

QUINES SON LES VOSTRES NECESSITATS?

Les nostres, o millor dit, la nostra necessitat bàsica, són els socis i col·laboradors. Amb la finalitat que expliquem, mai seran suficients.

ALGUNA REFLEXIÓ FINAL?

Ens sentim molt orgullosos del que hem aconseguit fins a dia d’avui, i sincerament, pensem que el millor estar encara per arribar.  Com fan ells i elles, no deixarem mai de lluitar contra aquest maleit càncer, que no entén ni d’edats ni de persones. Nosaltres hi serem amb tot el que puguem , ja sigui des del rally, dels trams o del parc tancat. Convertim la nostra passió en solidaritat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

El GREC ha completat la recerca de les peces de l’antiga portalada de l’església romànica

El resultat del treball de recuperació de les peces de l'antiga portalada romànica de l'església ha superat les expectatives del Grup de...

S’Agaró serà la seu central del Medcruise

S'Agaró serà la seu central del Medcruise que se celebrarà del 24 al 27 de maig. Durant aquests dies es faran diverses...

La Trailwalker 2022, una de les més dures dels últims anys

La Trailwalker va tornar a ser el centre d'atenció en l'àmbit esportiu a la província de Girona aquest cap de setmana. Una edició amb més de...

OLGA ANDRINO EXPOSA LA SEVA PROPOSTA “ABSÈNCIES I MULTITUDS” AL CASTELL DE BENEDORMIENS

Olga Andrino (Àvila, 1959) exposa el conjunt multidisciplinari Absències i multituds -dibuix, pintura, escultura i instal·lacions-, al Castell de Benedormiens de Castell...

COMENTARIS