- Publicitat -
Inici Actualitat La inclusivitat s'assenta a la Marató de Vies Verdes entre Girona i...

La inclusivitat s’assenta a la Marató de Vies Verdes entre Girona i Platja d’Aro

Aquest cap de setmana es va celebrar a Platja d’Aro la IX Marató de Vies Verdes. Si bé és cert que el mal temps va obligar a cancel·lar les proves infantils de dissabte, el diumenge la competició es va desenvolupar amb normalitat.

Les múltiples diversitats no són un impediment a l’hora de practicar un esport i menys per travessar una mateixa línia de meta. Ho exemplifica la Marató de Vies Verdes d’aquest cap de setmana, que s’ha abanderat d’una gestió inclusiva. Tot i el mal temps, que ha obligat a cancel·lar les proves infantils de dissabte, la competició s’ha reprès amb èxit el diumenge amb la participació de 1.500 esportistes.

El tret de sortida s’ha disparat a Girona i a continuació, el traçat ha discorregut per antigues línies ferroviàries rehabilitades en camins. Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Cristina d’Aro i Castell d’Aro han esdevingut el decorat de la prova amb línia de meta a Platja d’Aro. Amb la prominència de les pistes de terra, els participants han coincidit amb l’alt valor paisatgístic del recorregut.

Més enllà dels premiats en les categories de 10, 21, 31 i 42 quilòmetres, els organitzadors han volgut accentuar “l’assentament de la inclusivitat”. De fet, a la prova hi han participat múltiples entitats vinculades a la diversitat funcional.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS