Inici Actualitat La inclusivitat s'assenta a la Marató de Vies Verdes entre Girona i...

La inclusivitat s’assenta a la Marató de Vies Verdes entre Girona i Platja d’Aro

Aquest cap de setmana es va celebrar a Platja d’Aro la IX Marató de Vies Verdes. Si bé és cert que el mal temps va obligar a cancel·lar les proves infantils de dissabte, el diumenge la competició es va desenvolupar amb normalitat.

Les múltiples diversitats no són un impediment a l’hora de practicar un esport i menys per travessar una mateixa línia de meta. Ho exemplifica la Marató de Vies Verdes d’aquest cap de setmana, que s’ha abanderat d’una gestió inclusiva. Tot i el mal temps, que ha obligat a cancel·lar les proves infantils de dissabte, la competició s’ha reprès amb èxit el diumenge amb la participació de 1.500 esportistes.

El tret de sortida s’ha disparat a Girona i a continuació, el traçat ha discorregut per antigues línies ferroviàries rehabilitades en camins. Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Cristina d’Aro i Castell d’Aro han esdevingut el decorat de la prova amb línia de meta a Platja d’Aro. Amb la prominència de les pistes de terra, els participants han coincidit amb l’alt valor paisatgístic del recorregut.

Més enllà dels premiats en les categories de 10, 21, 31 i 42 quilòmetres, els organitzadors han volgut accentuar “l’assentament de la inclusivitat”. De fet, a la prova hi han participat múltiples entitats vinculades a la diversitat funcional.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els municipis es mostren preocupats pels sobrecostos derivats del tancament de Solius

El tancament de l'abocador de Solius es materialitzarà en un període màxim de dos mesos, d'acord amb la sentència dictada pel Tribunal...

La Colla Gegantera Ganxona recupera l’antiga Festa de Sant Sebastià

La Colla Gegantera Ganxona ha recuperat una antiga festivitat local que se celebrava en honor al dia de Sant Sebastià i incloïa...

Ja es coneix el Cartell premiat del Carnaval de Sant Feliu de Guíxols 2023, una al·legoria que convida a “destapar-se” després de les restriccions...

El divendres 20 de gener al matí s'ha conegut el cartell de carnaval 2023 de Sant Feliu de Guíxols.La popular celebració començarà...

Les classes Europa i 420 inauguraran la VIII Guíxols Cup del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols inicia aquest cap de setmana la VIII Guíxols Cup, una de les regates estrella de l’entitat. S’espera...

COMENTARIS