Inici Actualitat La inclusivitat s'assenta a la Marató de Vies Verdes entre Girona i...

La inclusivitat s’assenta a la Marató de Vies Verdes entre Girona i Platja d’Aro

Aquest cap de setmana es va celebrar a Platja d’Aro la IX Marató de Vies Verdes. Si bé és cert que el mal temps va obligar a cancel·lar les proves infantils de dissabte, el diumenge la competició es va desenvolupar amb normalitat.

Les múltiples diversitats no són un impediment a l’hora de practicar un esport i menys per travessar una mateixa línia de meta. Ho exemplifica la Marató de Vies Verdes d’aquest cap de setmana, que s’ha abanderat d’una gestió inclusiva. Tot i el mal temps, que ha obligat a cancel·lar les proves infantils de dissabte, la competició s’ha reprès amb èxit el diumenge amb la participació de 1.500 esportistes.

El tret de sortida s’ha disparat a Girona i a continuació, el traçat ha discorregut per antigues línies ferroviàries rehabilitades en camins. Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Cristina d’Aro i Castell d’Aro han esdevingut el decorat de la prova amb línia de meta a Platja d’Aro. Amb la prominència de les pistes de terra, els participants han coincidit amb l’alt valor paisatgístic del recorregut.

Més enllà dels premiats en les categories de 10, 21, 31 i 42 quilòmetres, els organitzadors han volgut accentuar “l’assentament de la inclusivitat”. De fet, a la prova hi han participat múltiples entitats vinculades a la diversitat funcional.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

DARRERA EXPOSICIÓ DE L’ANY AL CASTELL DE BENEDORIENS DE CASTELL D’ARO AMB UNA COL.LECTIVA D’ARTISTES LOCALS DE L’1 D’OCTUBRE AL 27 DE NOVEMBRE

Inauguració de la mostra i presentació del catàleg commemoratiu dissabte 1 d’octubre Darrera exposició de l’any a les sales...

Edicte d’aprovació de la modificació (actualització de preus) d’un projecte d’obres Expedient núm. 66102021000016 / aps

Expedient núm. 66102021000016 / aps Edicte d’aprovació de la modificació (actualització de preus) d’un projecte d’obres

L’OPERATIU D’ESTIU 2022 DE LA POLICIA LOCAL DE CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ REALITZA 4.000 ACTUACIONS ENTRE EL 23 DE JUNY I L’11...

Es redueix el nombre de robatoris tant a domicilis com en establiments comercials Un cop finalitzat l’operatiu especial d’estiu...

Èxit de convocatòria al segon Festival “D’Aquí” de Sant Feliu de Guíxols

El Festival aposta pel talent de casa, i tots els participants (música, gastronomia, comerç) han de ser de Sant FeliuTots els dies,...

COMENTARIS