- Publicitat -
Inici Actualitat Tossa vol aprovar un protocol preventiu d’actuació sobre assetjament a l’ajuntament

Tossa vol aprovar un protocol preventiu d’actuació sobre assetjament a l’ajuntament

També es vol aprovar un reglament municipal per autoritzar i desenvolupar la prestació de serveis en la modalitat de teletreball

L’Ajuntament de Tossa té intenció d’aprovar aquest dijous en ple ordinari el protocol d’actuació per a la prevenció i abordatge de l’assetjament en el consistori local. Es tracta d’un protocol preventiu dins el Pla d’Igualtat entre dones i homes i que vol combatre la possibilitat de conductes discriminatòries.

Entre d’altres aspectes, el protocol, que té més de 20 pàgines, defineix l’assetjament laboral o mobbing, l’assetjament per raó de sexe, o l’assetjament psicològic. També concreta quan considerar una situació com assetjament, orienta davant una situació d’assetjament o traça els procediments per a la resolució de conflictes.

La regidora d’Igualtat, Eva Barnés, explica que “l’ajuntament vol seguir mantenint un entorn de treball productiu, segur i respectuós per a totes les persones. Totes les dones i homes tenen dret a que es respecti la seva dignitat. I totes les dones i homes de la nostra Administració tenen l’obligació de tractar les persones amb les quals es relacionen per motius laborals (usuaris, proveïdors, col·laboradors externs, etc.) amb respecte i col·laborar perquè tothom sigui respectat”.

Barnés conclou que “d’acord amb aquests principis, l’Ajuntament de Tossa declara que l’assetjament sexual, l’assetjament per raó de sexe, d’orientació sexual, d’identitat de gènere o d’expressió de gènere, l’assetjament de caire moral, el conflicte interpersonal i altres situacions de discriminació no seran permeses ni tolerades sota cap circumstància. No han de ser ignorades i seran sancionades amb contundència”.

D’altra banda, el ple ordinari també té la intenció d’aprovar aquest dijous el reglament municipal per autoritzar i desenvolupar la prestació de serveis en la modalitat de teletreball.

Els dos documents, un cop aprovats, estaran a disposició dels interessats a la seu electrònica de l’ajuntament: [http://tossademar.eadministracio.cat].

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

FOTO LLORCA TANCA PORTES DESPRÉS DE 40 ANYS

Martí Bota es jubila i no hi ha continuador per conservar l’activitat del servei Sempre sap greu quan algun...

El proper dissabte dia 23 de setembre a les 19 h presentem a la Casa Irla el llibre “Anatomia del Deep State espanyol” de Damià del Clot.

DISSABTE 23 DE SETEMBRE A LES 19 h  Anatomia del Deep State espanyol  Damià del Clot

Delirium vistarà Cassà de la Selva amb Joris Voorn, Enai, Edu Imbernon i activitats al municipi

El quart esdeveniment Delirium de la temporada se celebrarà a la Pineda Fosca de Cassà de la Selva. Presenta...

Pere Ayach ja és nou president de la Cambra de Sant Feliu

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha renovat el seu Ple en el decurs d’una sessió constitutiva celebrada aquest...

COMENTARIS