Inici Actualitat 5a Caminada per a la Igualtat, amb prop de 400 participants

5a Caminada per a la Igualtat, amb prop de 400 participants

Prop de 400 persones han participat aquest dissabte 5 de març en la 5a Caminada per la Igualtat, organitzada pels serveis d’Igualtat dels Ajuntaments de Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro-S’Agaró i Sant Feliu de Guíxols. Es tracta d’una caminada que recorre el tram de la Via Verda del carrilet, que va des de Santa Cristina fins a Sant Feliu de Guíxols. 

La sortida es va fer a les 9.30h des de la plaça Catalunya de Santa Cristina d’Aro, prèvia entrega dels obsequis a totes les persones participants. Enguany el regal van ser unes bosses de roba amb el lema “Caminem per la igualtat”. Abans de començar a caminar, les 3 regidores d’igualtat dels municipis implicats, Imma Martí i Fontané, Laura Serrano i Gálvez i Pilar Ferrero Fresno, van agrair a totes les persones assistents la seva participació i implicació envers la igualtat i van fer la lectura del manifest institucional amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones. 

Aquesta era ja la 5a edició de la caminada, una activitat que s’ha anat consolidant i té cada vegada més participació. A més a més de les bosses s’obsequiava a les persones participants amb un esmorzar saludable a la meitat del recorregut i fruita al finalitzar la caminada.  

L’organització va oferir també servei d’autobús per a tornar al punt de sortida.  

A més a més dels serveis que treballen per la Igualtat de gènere, la caminada va comptar amb la col·laboració, entre d’altres, de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat, el Pacto de Estado, l’Associació de Dones per la Igualtat Ermessenda de Santa Cristina d’Aro, Creu Roja, Càritas, supermercat Esclat i Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

El GREC ha completat la recerca de les peces de l’antiga portalada de l’església romànica

El resultat del treball de recuperació de les peces de l'antiga portalada romànica de l'església ha superat les expectatives del Grup de...

S’Agaró serà la seu central del Medcruise

S'Agaró serà la seu central del Medcruise que se celebrarà del 24 al 27 de maig. Durant aquests dies es faran diverses...

La Trailwalker 2022, una de les més dures dels últims anys

La Trailwalker va tornar a ser el centre d'atenció en l'àmbit esportiu a la província de Girona aquest cap de setmana. Una edició amb més de...

OLGA ANDRINO EXPOSA LA SEVA PROPOSTA “ABSÈNCIES I MULTITUDS” AL CASTELL DE BENEDORMIENS

Olga Andrino (Àvila, 1959) exposa el conjunt multidisciplinari Absències i multituds -dibuix, pintura, escultura i instal·lacions-, al Castell de Benedormiens de Castell...

COMENTARIS