- Publicitat -
Inici Actualitat 5a Caminada per a la Igualtat, amb prop de 400 participants

5a Caminada per a la Igualtat, amb prop de 400 participants

Prop de 400 persones han participat aquest dissabte 5 de març en la 5a Caminada per la Igualtat, organitzada pels serveis d’Igualtat dels Ajuntaments de Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro-S’Agaró i Sant Feliu de Guíxols. Es tracta d’una caminada que recorre el tram de la Via Verda del carrilet, que va des de Santa Cristina fins a Sant Feliu de Guíxols. 

La sortida es va fer a les 9.30h des de la plaça Catalunya de Santa Cristina d’Aro, prèvia entrega dels obsequis a totes les persones participants. Enguany el regal van ser unes bosses de roba amb el lema “Caminem per la igualtat”. Abans de començar a caminar, les 3 regidores d’igualtat dels municipis implicats, Imma Martí i Fontané, Laura Serrano i Gálvez i Pilar Ferrero Fresno, van agrair a totes les persones assistents la seva participació i implicació envers la igualtat i van fer la lectura del manifest institucional amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones. 

Aquesta era ja la 5a edició de la caminada, una activitat que s’ha anat consolidant i té cada vegada més participació. A més a més de les bosses s’obsequiava a les persones participants amb un esmorzar saludable a la meitat del recorregut i fruita al finalitzar la caminada.  

L’organització va oferir també servei d’autobús per a tornar al punt de sortida.  

A més a més dels serveis que treballen per la Igualtat de gènere, la caminada va comptar amb la col·laboració, entre d’altres, de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat, el Pacto de Estado, l’Associació de Dones per la Igualtat Ermessenda de Santa Cristina d’Aro, Creu Roja, Càritas, supermercat Esclat i Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS