Inici Actualitat Platja d'Aro es torna a situar capdavanter del món triatleta amb l'Internacional...

Platja d’Aro es torna a situar capdavanter del món triatleta amb l’Internacional TradeINN

El 8 de maig resta en vermell pels millors triatletes de l’Estat. És la data estipulada per celebrar el Triatló Internacional TradeINN, que presenta com a punt neuràlgic el municipi de Platja d’Aro. De fet, la competició esdevé el Campionat d’Espanya de Llarga Distància i alhora és puntuable pel rànquing mundial. Amb unes característiques envejables, s’espera que la prova rebi uns 1.000 inscrits provinents de diferents punts d’Europa. A hores d’ara, està assegurada la participació dels estrellats Víctor Arroyo i Judith Corachán.

Recorregut de llarga distància
El triatló presenta la modalitat de llarga distància. A la pràctica, els esportistes nedaran un total de 3,8 quilòmetres a la Platja Gran, per a continuació pedalejar 180 quilòmetres. És en aquest punt, quan creuaran fins a 29 municipis del Gironès, l’Alt i el Baix Empordà. Finalment, els participants hauran de completar una carrera urbana pel centre de Platja d’Aro de 42,2 quilòmetres. La línia de meta, avui dia, encara està envoltada per un bri de misteri, tot i que els organitzadors han assegurat que “serà innovadora”.

Una primera edició d’èxit
L’any passat la competició, com enguany, va venir marcada per la pandèmia. De fet, fou la primera prova de llarga distància que es va realitzar a Europa des del 2019, i això va propiciar que Platja d’Aro copsés els titulars del món triatleta. Així doncs, s’espera que es desplacin fins al municipi unes 4.000 persones durant un moment que sobresurt de la tradicional temporada turística. L’èxit de la primera edició, i la consolidació de la segona, trasllada l’esperança a celebrar en un futur un campionat internacional.

“Esperem millorar els resultats de l’any passat”
Si les peculiaritats de la prova no en foren prou, els millors triatletes es repartiran 30.000 euros en premis. Així, tant la Federació Espanyola com la unió entre l’administració pública i l’empresa privada esperen “millorar els resultats de l’any passat” i alhora animen a “la ciutadania a sortir al carrer el 8 de maig” per participar en la trobada.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

El GREC ha completat la recerca de les peces de l’antiga portalada de l’església romànica

El resultat del treball de recuperació de les peces de l'antiga portalada romànica de l'església ha superat les expectatives del Grup de...

S’Agaró serà la seu central del Medcruise

S'Agaró serà la seu central del Medcruise que se celebrarà del 24 al 27 de maig. Durant aquests dies es faran diverses...

La Trailwalker 2022, una de les més dures dels últims anys

La Trailwalker va tornar a ser el centre d'atenció en l'àmbit esportiu a la província de Girona aquest cap de setmana. Una edició amb més de...

OLGA ANDRINO EXPOSA LA SEVA PROPOSTA “ABSÈNCIES I MULTITUDS” AL CASTELL DE BENEDORMIENS

Olga Andrino (Àvila, 1959) exposa el conjunt multidisciplinari Absències i multituds -dibuix, pintura, escultura i instal·lacions-, al Castell de Benedormiens de Castell...

COMENTARIS