Inici Actualitat Platja d'Aro es torna a situar capdavanter del món triatleta amb l'Internacional...

Platja d’Aro es torna a situar capdavanter del món triatleta amb l’Internacional TradeINN

El 8 de maig resta en vermell pels millors triatletes de l’Estat. És la data estipulada per celebrar el Triatló Internacional TradeINN, que presenta com a punt neuràlgic el municipi de Platja d’Aro. De fet, la competició esdevé el Campionat d’Espanya de Llarga Distància i alhora és puntuable pel rànquing mundial. Amb unes característiques envejables, s’espera que la prova rebi uns 1.000 inscrits provinents de diferents punts d’Europa. A hores d’ara, està assegurada la participació dels estrellats Víctor Arroyo i Judith Corachán.

Recorregut de llarga distància
El triatló presenta la modalitat de llarga distància. A la pràctica, els esportistes nedaran un total de 3,8 quilòmetres a la Platja Gran, per a continuació pedalejar 180 quilòmetres. És en aquest punt, quan creuaran fins a 29 municipis del Gironès, l’Alt i el Baix Empordà. Finalment, els participants hauran de completar una carrera urbana pel centre de Platja d’Aro de 42,2 quilòmetres. La línia de meta, avui dia, encara està envoltada per un bri de misteri, tot i que els organitzadors han assegurat que “serà innovadora”.

Una primera edició d’èxit
L’any passat la competició, com enguany, va venir marcada per la pandèmia. De fet, fou la primera prova de llarga distància que es va realitzar a Europa des del 2019, i això va propiciar que Platja d’Aro copsés els titulars del món triatleta. Així doncs, s’espera que es desplacin fins al municipi unes 4.000 persones durant un moment que sobresurt de la tradicional temporada turística. L’èxit de la primera edició, i la consolidació de la segona, trasllada l’esperança a celebrar en un futur un campionat internacional.

“Esperem millorar els resultats de l’any passat”
Si les peculiaritats de la prova no en foren prou, els millors triatletes es repartiran 30.000 euros en premis. Així, tant la Federació Espanyola com la unió entre l’administració pública i l’empresa privada esperen “millorar els resultats de l’any passat” i alhora animen a “la ciutadania a sortir al carrer el 8 de maig” per participar en la trobada.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Edicte d’aprovació definitiva d’un projecte d’obres

Expedient núm. 66102018000002 / aps Per acord de Ple, adoptat en la sessió del dia 26 de gener de...

Domini nord-americà en l’edició més internacional dela VolCAT Platja d’Aro

Una jornada on es decidia tot. Cames cansades del primer esforç de l´any. Haver-se recuperat era clau per rendir al màxim a...

Junts denúncia Motas al CAC per apropiació dels mitjans públics

La Llei reguladora de les bases del règim local i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya estableixen el principi de pluralisme, els drets de...

L’abocador de Solius actuarà com a planta de transferència

La Generalitat i els ajuntaments usuaris del dipòsit controlat de Solius han acordat que l'abocador passi a ser una planta de transferència,...

COMENTARIS