- Publicitat -
Inici Actualitat El 1r premi ciclista Sant Grau acull 200 participants

El 1r premi ciclista Sant Grau acull 200 participants

Santa Cristina d’Aro va organitzar aquest diumenge el Gran Premi Sant Grau. En la seva primera edició, la prova ciclista de carretera va aplegar uns 200 participants distribuïts en Màster 30, 40, 50, 60 i fèmines.

Tot i la seva recent creació, els corredors i corredores van mostrar un gran interès en la trobada ciclista Sant Grau. De fet, la competició per carretera va arribar al seu màxim d’inscrits en les cinc categories disponibles. El municipi de Santa Cristina d’Aro, en concret, va esdevenir el seu punt d’arribada i els primers a travessar la meta foren Albert Giol en màster 30, Antonio Mateo en 40, Edu Verges en 50, Enric Hernández en 60 i Úrsula Ospina del femení.

El recorregut no apte per novells es va distribuir en dos itineraris. Per una banda, es va desplegar una ruta de 93 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell, que va transcórrer per 10 municipis diferents. D’altra banda, es va organitzar un traçat de 48 quilòmetres, pensat per efectuar-lo durant 1 hora i 15 minuts. Tanmateix, tant l’un com l’altre van presentar reptes trenca cames i amb la necessitat de gaudir d’una bona condició física.

La trobada va estar organitzada pel Club Sant Grau, juntament amb el Club Atlètic Santa Cristina i el consistori de la vila. Tots ells van voler remarcar l’èxit de la competició i van anunciar la seva continuïtat en el temps.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS