Inici Actualitat El 1r premi ciclista Sant Grau acull 200 participants

El 1r premi ciclista Sant Grau acull 200 participants

Santa Cristina d’Aro va organitzar aquest diumenge el Gran Premi Sant Grau. En la seva primera edició, la prova ciclista de carretera va aplegar uns 200 participants distribuïts en Màster 30, 40, 50, 60 i fèmines.

Tot i la seva recent creació, els corredors i corredores van mostrar un gran interès en la trobada ciclista Sant Grau. De fet, la competició per carretera va arribar al seu màxim d’inscrits en les cinc categories disponibles. El municipi de Santa Cristina d’Aro, en concret, va esdevenir el seu punt d’arribada i els primers a travessar la meta foren Albert Giol en màster 30, Antonio Mateo en 40, Edu Verges en 50, Enric Hernández en 60 i Úrsula Ospina del femení.

El recorregut no apte per novells es va distribuir en dos itineraris. Per una banda, es va desplegar una ruta de 93 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell, que va transcórrer per 10 municipis diferents. D’altra banda, es va organitzar un traçat de 48 quilòmetres, pensat per efectuar-lo durant 1 hora i 15 minuts. Tanmateix, tant l’un com l’altre van presentar reptes trenca cames i amb la necessitat de gaudir d’una bona condició física.

La trobada va estar organitzada pel Club Sant Grau, juntament amb el Club Atlètic Santa Cristina i el consistori de la vila. Tots ells van voler remarcar l’èxit de la competició i van anunciar la seva continuïtat en el temps.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Junts denúncia Motas al CAC per apropiació dels mitjans públics

La Llei reguladora de les bases del règim local i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya estableixen el principi de pluralisme, els drets de...

L’abocador de Solius actuarà com a planta de transferència

La Generalitat i els ajuntaments usuaris del dipòsit controlat de Solius han acordat que l'abocador passi a ser una planta de transferència,...

Els municipis es mostren preocupats pels sobrecostos derivats del tancament de Solius

El tancament de l'abocador de Solius es materialitzarà en un període màxim de dos mesos, d'acord amb la sentència dictada pel Tribunal...

La Colla Gegantera Ganxona recupera l’antiga Festa de Sant Sebastià

La Colla Gegantera Ganxona ha recuperat una antiga festivitat local que se celebrava en honor al dia de Sant Sebastià i incloïa...

COMENTARIS