Inici Actualitat ‘Projecte gat’ segueix treballant a Sant Feliu per gestionar i controlar les...

‘Projecte gat’ segueix treballant a Sant Feliu per gestionar i controlar les colònies de gats

Des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es va impulsar el setembre de 2020 ‘Projecte gat’ en coordinació amb Fundació Fauna, la col·laboració de centres veterinaris de la ciutat i persones alimentadores voluntàries, per portar el control de les colònies de gats ferals del municipi.

Durant aquest temps s’han gestionat un total de 44 colònies en les quals s’han donat d’alta 34 persones alimentadores que s’han integrat al projecte.

S’ha treballat en 46 punts d’alimentació coneguts on s’han gestionat 500 gats. S’han esterilitzat un total de 173 felins, 94 dels quals a través de Projecte Gat, és a dir un 44,13%. Resten pendents d’esterilització 219 felins, 104 dels quals són gates.

S’han realitzat 176 intervencions que inclouen esterilitzacions, avaluació de salut, cures o recollides de gats ferits, malalts o morts, adopcions, acollides, entre altres accions.

La regidora de Medi Natural i Animals Domèstics, Marifé Larragay, vol “agrair a les persones alimentadores la gran tasca que fan, la seva sensibilitat amb els animals” destacant que “sense elles hagués estat impossible tenir controlades les colònies”, recordant que “sempre treballen altruistament”.

Entre les propostes de futur del projecte s’inclouen augmentar les esterilitzacions pel control òptim dels gats ferals, potenciar la informació i divulgació de la tasca que es fa des de Projecte Gat, buscar noves aliances per a la prevenció dels abandonaments o finalitzar el mapa de colònies de gats de Sant Feliu.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

El GREC ha completat la recerca de les peces de l’antiga portalada de l’església romànica

El resultat del treball de recuperació de les peces de l'antiga portalada romànica de l'església ha superat les expectatives del Grup de...

S’Agaró serà la seu central del Medcruise

S'Agaró serà la seu central del Medcruise que se celebrarà del 24 al 27 de maig. Durant aquests dies es faran diverses...

La Trailwalker 2022, una de les més dures dels últims anys

La Trailwalker va tornar a ser el centre d'atenció en l'àmbit esportiu a la província de Girona aquest cap de setmana. Una edició amb més de...

OLGA ANDRINO EXPOSA LA SEVA PROPOSTA “ABSÈNCIES I MULTITUDS” AL CASTELL DE BENEDORMIENS

Olga Andrino (Àvila, 1959) exposa el conjunt multidisciplinari Absències i multituds -dibuix, pintura, escultura i instal·lacions-, al Castell de Benedormiens de Castell...

COMENTARIS