Inici Actualitat Exposició fotogràfica a la Biblioteca de Sant Feliu en homenatge a Josep...

Exposició fotogràfica a la Biblioteca de Sant Feliu en homenatge a Josep Lois Clemente

Fins al 28 de febrer trobareu a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, una exposició fotogràfica en homenatge a Josep Lois Clemente, que va morir el passat 29 d’abril de 2021 a l’edat de 59 anys.

Josep Lois va ser el president de l’Associació Fotogràfica Cine Club Bahía de Palamós i membre de l’AFIC (Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols).
Al capdavant de l’Associació Fotogràfica, Lois va potenciar activitats com el curs de fotografia ó l’exposició anual dels associats.
Era un apassionat de la fotografia, la seva tasca va tenir reconeixements nacionals i internacionals, a més de crear un impressionant fons fotogràfic.

El seu amic Jordi Gallego de l’AFIC Sant Feliu, explica que “en Josep era una persona molt polifacètica, en aquesta exposició es poden veure diferents tipus de fotografia, esportiva, de retrat, de paisatge, un total de quaranta imatges excel·lents”.

Va rebre la distinció de ‘Mestre’ de la Federació Catalana de Fotografia, que és atorgada als autors als quals les seves qualitats artístiques de les quals, la tècnica i la producció han estat reconegudes per la participació continuada amb èxit en salons nacionals i internacionals sota reconeixement de la FCF després d’haver obtingut el títol EFCF.
L’exposició està organitzada per l’AFIC en col·laboració de Maria Dolors Bahí Bofill, vídua de Josep Lois.
Es pot visitar en horari d’obertura de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

El GREC ha completat la recerca de les peces de l’antiga portalada de l’església romànica

El resultat del treball de recuperació de les peces de l'antiga portalada romànica de l'església ha superat les expectatives del Grup de...

S’Agaró serà la seu central del Medcruise

S'Agaró serà la seu central del Medcruise que se celebrarà del 24 al 27 de maig. Durant aquests dies es faran diverses...

La Trailwalker 2022, una de les més dures dels últims anys

La Trailwalker va tornar a ser el centre d'atenció en l'àmbit esportiu a la província de Girona aquest cap de setmana. Una edició amb més de...

OLGA ANDRINO EXPOSA LA SEVA PROPOSTA “ABSÈNCIES I MULTITUDS” AL CASTELL DE BENEDORMIENS

Olga Andrino (Àvila, 1959) exposa el conjunt multidisciplinari Absències i multituds -dibuix, pintura, escultura i instal·lacions-, al Castell de Benedormiens de Castell...

COMENTARIS