- Publicitat -
Inici Actualitat Exposició fotogràfica a la Biblioteca de Sant Feliu en homenatge a Josep...

Exposició fotogràfica a la Biblioteca de Sant Feliu en homenatge a Josep Lois Clemente

Fins al 28 de febrer trobareu a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, una exposició fotogràfica en homenatge a Josep Lois Clemente, que va morir el passat 29 d’abril de 2021 a l’edat de 59 anys.

Josep Lois va ser el president de l’Associació Fotogràfica Cine Club Bahía de Palamós i membre de l’AFIC (Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols).
Al capdavant de l’Associació Fotogràfica, Lois va potenciar activitats com el curs de fotografia ó l’exposició anual dels associats.
Era un apassionat de la fotografia, la seva tasca va tenir reconeixements nacionals i internacionals, a més de crear un impressionant fons fotogràfic.

El seu amic Jordi Gallego de l’AFIC Sant Feliu, explica que “en Josep era una persona molt polifacètica, en aquesta exposició es poden veure diferents tipus de fotografia, esportiva, de retrat, de paisatge, un total de quaranta imatges excel·lents”.

Va rebre la distinció de ‘Mestre’ de la Federació Catalana de Fotografia, que és atorgada als autors als quals les seves qualitats artístiques de les quals, la tècnica i la producció han estat reconegudes per la participació continuada amb èxit en salons nacionals i internacionals sota reconeixement de la FCF després d’haver obtingut el títol EFCF.
L’exposició està organitzada per l’AFIC en col·laboració de Maria Dolors Bahí Bofill, vídua de Josep Lois.
Es pot visitar en horari d’obertura de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Toni Carrión liderarà l’oposició de forma constructiva i exigent des del primer dia

En un entorn d'abstenció generalitzada, la candidatura de Junts a Sant Feliu de Guíxols ha estat l’opció que més ha crescut a...

Obertura d’un nou establiment al mercat municipal de Sant Feliu de Guíxols.

Jam ibèricos és un projecte familiar ple d'ilusió i passió, amb idees originals on combinem els anys d'experiéncies d'atenció a públic amb...

LOPD Montoliu, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

LOPD Montoliu és una empresa amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit legal a la llei de protecció de dades, implantant...

El pregó de la Festa Major de Cassà recorda els vint anys d’història del Centre Cultural Sala Galà

Ara fa un mes que el Centre Cultural Sala Galà va celebrar el 20è aniversari, i el pregó de la Festa Major...

COMENTARIS