Inici Actualitat Exposició fotogràfica a la Biblioteca de Sant Feliu en homenatge a Josep...

Exposició fotogràfica a la Biblioteca de Sant Feliu en homenatge a Josep Lois Clemente

Fins al 28 de febrer trobareu a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, una exposició fotogràfica en homenatge a Josep Lois Clemente, que va morir el passat 29 d’abril de 2021 a l’edat de 59 anys.

Josep Lois va ser el president de l’Associació Fotogràfica Cine Club Bahía de Palamós i membre de l’AFIC (Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols).
Al capdavant de l’Associació Fotogràfica, Lois va potenciar activitats com el curs de fotografia ó l’exposició anual dels associats.
Era un apassionat de la fotografia, la seva tasca va tenir reconeixements nacionals i internacionals, a més de crear un impressionant fons fotogràfic.

El seu amic Jordi Gallego de l’AFIC Sant Feliu, explica que “en Josep era una persona molt polifacètica, en aquesta exposició es poden veure diferents tipus de fotografia, esportiva, de retrat, de paisatge, un total de quaranta imatges excel·lents”.

Va rebre la distinció de ‘Mestre’ de la Federació Catalana de Fotografia, que és atorgada als autors als quals les seves qualitats artístiques de les quals, la tècnica i la producció han estat reconegudes per la participació continuada amb èxit en salons nacionals i internacionals sota reconeixement de la FCF després d’haver obtingut el títol EFCF.
L’exposició està organitzada per l’AFIC en col·laboració de Maria Dolors Bahí Bofill, vídua de Josep Lois.
Es pot visitar en horari d’obertura de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Junts denúncia Motas al CAC per apropiació dels mitjans públics

La Llei reguladora de les bases del règim local i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya estableixen el principi de pluralisme, els drets de...

L’abocador de Solius actuarà com a planta de transferència

La Generalitat i els ajuntaments usuaris del dipòsit controlat de Solius han acordat que l'abocador passi a ser una planta de transferència,...

Els municipis es mostren preocupats pels sobrecostos derivats del tancament de Solius

El tancament de l'abocador de Solius es materialitzarà en un període màxim de dos mesos, d'acord amb la sentència dictada pel Tribunal...

La Colla Gegantera Ganxona recupera l’antiga Festa de Sant Sebastià

La Colla Gegantera Ganxona ha recuperat una antiga festivitat local que se celebrava en honor al dia de Sant Sebastià i incloïa...

COMENTARIS