Inici Actualitat Exposició fotogràfica a la Biblioteca de Sant Feliu en homenatge a Josep...

Exposició fotogràfica a la Biblioteca de Sant Feliu en homenatge a Josep Lois Clemente

Fins al 28 de febrer trobareu a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, una exposició fotogràfica en homenatge a Josep Lois Clemente, que va morir el passat 29 d’abril de 2021 a l’edat de 59 anys.

Josep Lois va ser el president de l’Associació Fotogràfica Cine Club Bahía de Palamós i membre de l’AFIC (Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols).
Al capdavant de l’Associació Fotogràfica, Lois va potenciar activitats com el curs de fotografia ó l’exposició anual dels associats.
Era un apassionat de la fotografia, la seva tasca va tenir reconeixements nacionals i internacionals, a més de crear un impressionant fons fotogràfic.

El seu amic Jordi Gallego de l’AFIC Sant Feliu, explica que “en Josep era una persona molt polifacètica, en aquesta exposició es poden veure diferents tipus de fotografia, esportiva, de retrat, de paisatge, un total de quaranta imatges excel·lents”.

Va rebre la distinció de ‘Mestre’ de la Federació Catalana de Fotografia, que és atorgada als autors als quals les seves qualitats artístiques de les quals, la tècnica i la producció han estat reconegudes per la participació continuada amb èxit en salons nacionals i internacionals sota reconeixement de la FCF després d’haver obtingut el títol EFCF.
L’exposició està organitzada per l’AFIC en col·laboració de Maria Dolors Bahí Bofill, vídua de Josep Lois.
Es pot visitar en horari d’obertura de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

AGRUPACIÓ AMICS DE LA SARDANAL,activitats mes d’octubre

Dissabte 8 12 migdia: Ballada a l'Espai de la Sardana. Cobla Ciutat de Granollers 2/4 de 5 tarda: Trobada...

TERCERA EDICIÓ DE “LES NITS DE CAFÈ-TEATRE” A L’ANTIC CASINO A CASTELL D’ARO AMB REPRESENTACIONS CADA DIVENDRES DEL 7 D’OCTUBRE AL 25 DE NOVEMBRE

Vuit sessions gratuïtes i amb refrigeri final en el marc de la Xarxa Gironina de Cafè-Teatre Castell d’Aro recupera...

La Fira de Santa Tecla tanca el segon cap de setmana d’activitats

Aquest dissabte es van celebrar una desena d'activitats de Santa Tecla, després dels canvis que es van produir al programa el cap...

Activitats relacionades amb l’estada dels brigadistes internacionals a Sant Feliu de Guíxols, aquest dissabte 8 d’octubre

La primera de les activitats, la visita al cementiri, s'avança mitja hora al que estava previst inicialment i tindrà lloc a les...

COMENTARIS