Inici Actualitat Cole Paton i Savilia Blunk es fan amb la primera VolCAT Platja...

Cole Paton i Savilia Blunk es fan amb la primera VolCAT Platja d’Aro

Cole Paton en categoria masculina i Savilia Blunk en femenina. Aquests han estat els noms dels dos ciclistes que s’han fet amb la primera edició de la VolCAT Platja d’Aro.

A la classificació general de la VolCAT masculina, Paton no va tenir rival i es va coronar com el primer gran campió, seguit de Victor Vidal i Xavi Ariza.
En la femenina, Blunk va ser molt sòlida en les dues etapes, fet que la va portar a endur-se el campionat. Naima Madlen va assaltar la segona posició i Moreno, va ser tercera.

Aquests han estat els noms més destacats, els que han pujat al podi, però la cursa comptava amb més de mig miler de participants. En total, 625 corredors i corredores van gaudir de la primera prova de la temporada amb punts UCI en joc.

Aquesta competició va recórrer, en dues etapes, el massís de les Gavarres i Cadiretes. El punt de sortida i arribada se situava al Palau d’Esports i Congressos. Al municipi s’ha viscut un gran ambient festiu durant tot el cap de setmana i l’arribada de tots aquests participants i acompanyants, ha omplert els carrers i els establiments de restauració i hostaleria.

Des del consistori celebren l’èxit de la prova i en especial, el fet que Platja d’Aro s’estigui convertint en un punt de referència per celebrar-hi proves esportives nacionals i internacionals d’alt nivell.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Junts denúncia Motas al CAC per apropiació dels mitjans públics

La Llei reguladora de les bases del règim local i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya estableixen el principi de pluralisme, els drets de...

L’abocador de Solius actuarà com a planta de transferència

La Generalitat i els ajuntaments usuaris del dipòsit controlat de Solius han acordat que l'abocador passi a ser una planta de transferència,...

Els municipis es mostren preocupats pels sobrecostos derivats del tancament de Solius

El tancament de l'abocador de Solius es materialitzarà en un període màxim de dos mesos, d'acord amb la sentència dictada pel Tribunal...

La Colla Gegantera Ganxona recupera l’antiga Festa de Sant Sebastià

La Colla Gegantera Ganxona ha recuperat una antiga festivitat local que se celebrava en honor al dia de Sant Sebastià i incloïa...

COMENTARIS