- Advertisement -
Inici Actualitat Visita dinamitzada ‘Megalitisme a Catalunya: Útils, eines i materials de la seva...

Visita dinamitzada ‘Megalitisme a Catalunya: Útils, eines i materials de la seva gent’

L’Àrea de Patrimoni Cultural a través del Museu d’Història inicia aquest 2022 una iniciativa titulada ‘Connecta amb el patrimoni’, oferint una oferta de rutes i itineraris de forma mensual per tot el patrimoni de Sant Feliu de Guíxols i voltants.

El proper dissabte dia 12 de febrer a les 11h, a l’Antic Hospital – Museu d’Història, es farà una visita dinamitzada sota el títol de ‘Megalitisme a Catalunya: Útils, eines i materials de la seva gent’, a l’exposició i taller familiar a càrrec d’Atzagaia.

Mitjançant la visita dinamitzada a l’exposició es proposa descobrir la cultura megalítica de casa nostra: els tipus de megàlits, la seva funció, o com es podien moure les «mega pedres», per endinsar-vos en la cultura material de les societats prehistòriques que van construir i utilitzar els menhirs, cistes i dòlmens.

A partir d’un conjunt de materials podreu resseguir les eines i útils que van utilitzar els humans de la prehistòria i saber com treballaven un dels elements més utilitzats: el sílex.

Es treballarà amb l’argila i produireu un petit atuell de ceràmica amb tècniques i decoracions neolítiques. Finalment, veureu de prop com es pot encendre un foc amb tècniques prehistòriques.

Preu: 4,00€ entrada general – 2,00€ Socis d’Amics del Museu d’Història de SFG
Informació i inscripcions: Oficina de Turisme 972.820.051 | Museu d’Història 972.821.575
Aforament limitat a 20 persones

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS