Inici Actualitat Detenen un home per apunyalar una parella a Sant Feliu de Guíxols

Detenen un home per apunyalar una parella a Sant Feliu de Guíxols

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir al migdia un home acusat d’apunyalar una parella enmig d’un carrer a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). La dona va rebre una agressió al tòrax i una altra al braç i ahir al vespre estava en estat crític i pronòstic reservat a l’hospital Josep Trueta de Girona, mentre que l’altre ferit, l’home, tot i haver rebut més impactes –cinc segons algunes fonts– i que també havia ingressat a l’hospital, estava en estat lleu.

Segons van informar ahir els Mossos d’Esquadra, els fets van passar cap a quarts d’una del migdia al carrer Pirineus de Sant Feliu de Guíxols i, segons sembla, tant el detingut com els ferits, tots ells de més de 60 anys, eren veïns del mateix carrer i tenien alguna enemistat o problemàtica entre ells. L’agressió, en ple carrer, va despertar l’atenció de vianants que en aquell moment passaven per l’indret, ja que els tres implicats, ferits, es trobaven enmig de la calçada estirats a terra.

Després de l’agressió, que va passar al barri de Vilartagues i no gaire lluny de la comissaria dels Mossos de Sant Feliu de Guíxols, els agents van detenir el presumpte agressor i van traslladar a l’hospital Josep Trueta els dos ferits.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Junts denúncia Motas al CAC per apropiació dels mitjans públics

La Llei reguladora de les bases del règim local i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya estableixen el principi de pluralisme, els drets de...

L’abocador de Solius actuarà com a planta de transferència

La Generalitat i els ajuntaments usuaris del dipòsit controlat de Solius han acordat que l'abocador passi a ser una planta de transferència,...

Els municipis es mostren preocupats pels sobrecostos derivats del tancament de Solius

El tancament de l'abocador de Solius es materialitzarà en un període màxim de dos mesos, d'acord amb la sentència dictada pel Tribunal...

La Colla Gegantera Ganxona recupera l’antiga Festa de Sant Sebastià

La Colla Gegantera Ganxona ha recuperat una antiga festivitat local que se celebrava en honor al dia de Sant Sebastià i incloïa...

COMENTARIS