- Publicitat -
Inici Actualitat Detenen un home per apunyalar una parella a Sant Feliu de Guíxols

Detenen un home per apunyalar una parella a Sant Feliu de Guíxols

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir al migdia un home acusat d’apunyalar una parella enmig d’un carrer a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). La dona va rebre una agressió al tòrax i una altra al braç i ahir al vespre estava en estat crític i pronòstic reservat a l’hospital Josep Trueta de Girona, mentre que l’altre ferit, l’home, tot i haver rebut més impactes –cinc segons algunes fonts– i que també havia ingressat a l’hospital, estava en estat lleu.

Segons van informar ahir els Mossos d’Esquadra, els fets van passar cap a quarts d’una del migdia al carrer Pirineus de Sant Feliu de Guíxols i, segons sembla, tant el detingut com els ferits, tots ells de més de 60 anys, eren veïns del mateix carrer i tenien alguna enemistat o problemàtica entre ells. L’agressió, en ple carrer, va despertar l’atenció de vianants que en aquell moment passaven per l’indret, ja que els tres implicats, ferits, es trobaven enmig de la calçada estirats a terra.

Després de l’agressió, que va passar al barri de Vilartagues i no gaire lluny de la comissaria dels Mossos de Sant Feliu de Guíxols, els agents van detenir el presumpte agressor i van traslladar a l’hospital Josep Trueta els dos ferits.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

FOTO LLORCA TANCA PORTES DESPRÉS DE 40 ANYS

Martí Bota es jubila i no hi ha continuador per conservar l’activitat del servei Sempre sap greu quan algun...

El proper dissabte dia 23 de setembre a les 19 h presentem a la Casa Irla el llibre “Anatomia del Deep State espanyol” de Damià del Clot.

DISSABTE 23 DE SETEMBRE A LES 19 h  Anatomia del Deep State espanyol  Damià del Clot

Delirium vistarà Cassà de la Selva amb Joris Voorn, Enai, Edu Imbernon i activitats al municipi

El quart esdeveniment Delirium de la temporada se celebrarà a la Pineda Fosca de Cassà de la Selva. Presenta...

Pere Ayach ja és nou president de la Cambra de Sant Feliu

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha renovat el seu Ple en el decurs d’una sessió constitutiva celebrada aquest...

COMENTARIS