- Publicitat -
Inici Actualitat La propera setmana presentem dos actes a la Casa Irla

La propera setmana presentem dos actes a la Casa Irla

El primer el divendres dia 4 de febrer a les 19 h amb la presentació del llibre “On és Saorsa” de la Joana MallolMestre. L’acompanyarà a l’acte Àngela Ribas professora a l’Institut Sant Elm.
Divendres 4 de febrer a les 19 hOn és SaorsaJoana Mallol MestrePresenta Àngela Ribas

Presentem el poemari On és Saorsa, de Joana Mallol Mestre, guanyador del Premi Miquel Bauçà 2021, organitzat per l’Ajuntament de Felanitx i l’editorial Adia Edicions des de Mallorca. 

El llibre, sorgit d’una estada a Escòcia, és fruit de l’experiència de l’autora i del seu testimoni a través de la poesia. 

En presenta la seva lectura, Àngela Ribas i Lacasa, poeta i autora dels llibres El Temps Innoble (Premi Betúlia de Poesia 2002 de Badalona), El Somriure de l’aigua (Sant Feliu de Guíxols, 2012) i El Bram dels dies (Premi Benet Ribas de Poesia 2017, dins els LIII Premis Recvll de Blanes). Amb ella parlem de poesia, d’escriptura i de lectura. 

El paisatge aquós i el llenguatge poètic ens porten a un diàleg entre els versos d’On és Saorsa El Somriure de l’aigua, per fer viure la poesia en una lectura a dues veus. Parlem a través dels elements, no només l’aigua, també l’aire, el foc i la terra, per submergir-nos en un món desconegut, però que s’ha fet poema i realitat. 

El segon llibre que presentem és el dissabte dia 5 de febrer a les 19 h i porta per títol “Lawfare. L’estrategia dela repressió contra l’independentisme català” de Damià del Clot.

DISSABTE 5 DE FEBRER A LES 19 hLawfare. L’estratègia de repressió contra l’independentisme catalàDamià del Clot
“En aquest llibre que teniu a les mans, Damià del Clot fa una fotografia panoràmica precisa dels mecanismes de repressió que ha anat construint i perfeccionant l’Estat durant el darrer segle, però que beuen d’una llarga tradició a bastament provada en múltiples episodis de colonització i assimilació.”

Carles Mundó Advocat. Conseller de Justícia, 2016-2017.

“Damià del Clot denuncia magistralment trames, conxorxes, confabulacions, corrupteles, intrigues, complots i conjuracions que configuren el lawfare a l’Estat espanyol. I ho fa amb rigor, honestedat i humilitat.”

Jordi Matas Catedràtic de Ciència Política. Universitat de Barcelona.

*Es mantindran totes les mesures sanitàries Covid-19.

ENS VEIEM A CASA IRLA!! 💛💙💜💛💙💜💙💜💛💙💛💜

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Toni Carrión liderarà l’oposició de forma constructiva i exigent des del primer dia

En un entorn d'abstenció generalitzada, la candidatura de Junts a Sant Feliu de Guíxols ha estat l’opció que més ha crescut a...

Obertura d’un nou establiment al mercat municipal de Sant Feliu de Guíxols.

Jam ibèricos és un projecte familiar ple d'ilusió i passió, amb idees originals on combinem els anys d'experiéncies d'atenció a públic amb...

LOPD Montoliu, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

LOPD Montoliu és una empresa amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit legal a la llei de protecció de dades, implantant...

El pregó de la Festa Major de Cassà recorda els vint anys d’història del Centre Cultural Sala Galà

Ara fa un mes que el Centre Cultural Sala Galà va celebrar el 20è aniversari, i el pregó de la Festa Major...

COMENTARIS