- Advertisement -
Inici Actualitat El carnaval de la Costa Brava Centre segueix endavant

El carnaval de la Costa Brava Centre segueix endavant

25, 26 i 27 de febrer. Aquestes són les dates que es van anunciar fa uns mesos per la celebració del carnaval de Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro. Cada cop ens hi acostem més i la situació sanitària genera molts dubtes de si finalment s’acabarà fent. La setmana passada ja va saltar la notícia que s’anul·laven les cercaviles de Tossa, Lloret i Blanes, però de moment, a la Costa Brava Centre han decidit aguantar.

La situació sanitària, però, ja fa preveure que s’haurà de prescindir de les activitats interiors, i celebrar únicament les que es puguin fer a l’aire lliure. Per tant hi hauria alguns actes típics d’aquesta festivitat que s’haurien de cancel·lar o adaptar, com per exemple el sopar de colles o l’entrega de premis. A més, un element que de ben segur acompanyarà tant els espectadors com els integrants de les colles serà la mascareta.

Des dels consistoris ja han explicat que només es plantejarien cancel·lar el carnaval si se’ls prohibeix des de la Generalitat. En aquest cas caldria veure si es postposaria per més endavant o si definitivament haurem d’esperar fins el 2023 per poder tornar a celebrar el carnestoltes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS