Inici Actualitat El carnaval de la Costa Brava Centre segueix endavant

El carnaval de la Costa Brava Centre segueix endavant

25, 26 i 27 de febrer. Aquestes són les dates que es van anunciar fa uns mesos per la celebració del carnaval de Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro. Cada cop ens hi acostem més i la situació sanitària genera molts dubtes de si finalment s’acabarà fent. La setmana passada ja va saltar la notícia que s’anul·laven les cercaviles de Tossa, Lloret i Blanes, però de moment, a la Costa Brava Centre han decidit aguantar.

La situació sanitària, però, ja fa preveure que s’haurà de prescindir de les activitats interiors, i celebrar únicament les que es puguin fer a l’aire lliure. Per tant hi hauria alguns actes típics d’aquesta festivitat que s’haurien de cancel·lar o adaptar, com per exemple el sopar de colles o l’entrega de premis. A més, un element que de ben segur acompanyarà tant els espectadors com els integrants de les colles serà la mascareta.

Des dels consistoris ja han explicat que només es plantejarien cancel·lar el carnaval si se’ls prohibeix des de la Generalitat. En aquest cas caldria veure si es postposaria per més endavant o si definitivament haurem d’esperar fins el 2023 per poder tornar a celebrar el carnestoltes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

El GREC ha completat la recerca de les peces de l’antiga portalada de l’església romànica

El resultat del treball de recuperació de les peces de l'antiga portalada romànica de l'església ha superat les expectatives del Grup de...

S’Agaró serà la seu central del Medcruise

S'Agaró serà la seu central del Medcruise que se celebrarà del 24 al 27 de maig. Durant aquests dies es faran diverses...

La Trailwalker 2022, una de les més dures dels últims anys

La Trailwalker va tornar a ser el centre d'atenció en l'àmbit esportiu a la província de Girona aquest cap de setmana. Una edició amb més de...

OLGA ANDRINO EXPOSA LA SEVA PROPOSTA “ABSÈNCIES I MULTITUDS” AL CASTELL DE BENEDORMIENS

Olga Andrino (Àvila, 1959) exposa el conjunt multidisciplinari Absències i multituds -dibuix, pintura, escultura i instal·lacions-, al Castell de Benedormiens de Castell...

COMENTARIS