Inici Actualitat El carnaval de la Costa Brava Centre segueix endavant

El carnaval de la Costa Brava Centre segueix endavant

25, 26 i 27 de febrer. Aquestes són les dates que es van anunciar fa uns mesos per la celebració del carnaval de Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro. Cada cop ens hi acostem més i la situació sanitària genera molts dubtes de si finalment s’acabarà fent. La setmana passada ja va saltar la notícia que s’anul·laven les cercaviles de Tossa, Lloret i Blanes, però de moment, a la Costa Brava Centre han decidit aguantar.

La situació sanitària, però, ja fa preveure que s’haurà de prescindir de les activitats interiors, i celebrar únicament les que es puguin fer a l’aire lliure. Per tant hi hauria alguns actes típics d’aquesta festivitat que s’haurien de cancel·lar o adaptar, com per exemple el sopar de colles o l’entrega de premis. A més, un element que de ben segur acompanyarà tant els espectadors com els integrants de les colles serà la mascareta.

Des dels consistoris ja han explicat que només es plantejarien cancel·lar el carnaval si se’ls prohibeix des de la Generalitat. En aquest cas caldria veure si es postposaria per més endavant o si definitivament haurem d’esperar fins el 2023 per poder tornar a celebrar el carnestoltes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Junts denúncia Motas al CAC per apropiació dels mitjans públics

La Llei reguladora de les bases del règim local i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya estableixen el principi de pluralisme, els drets de...

L’abocador de Solius actuarà com a planta de transferència

La Generalitat i els ajuntaments usuaris del dipòsit controlat de Solius han acordat que l'abocador passi a ser una planta de transferència,...

Els municipis es mostren preocupats pels sobrecostos derivats del tancament de Solius

El tancament de l'abocador de Solius es materialitzarà en un període màxim de dos mesos, d'acord amb la sentència dictada pel Tribunal...

La Colla Gegantera Ganxona recupera l’antiga Festa de Sant Sebastià

La Colla Gegantera Ganxona ha recuperat una antiga festivitat local que se celebrava en honor al dia de Sant Sebastià i incloïa...

COMENTARIS