Inici Actualitat Comencen les tradicionals Rebaixes d’Hivern a tot el comerç

Comencen les tradicionals Rebaixes d’Hivern a tot el comerç

Molts comerços ja fa dies que ofereixen importants descomptes a Platja d’Aro

Aquest divendres, coincidint amb el pont de Reis, es dóna el tret de sortida a les Rebaixes d’hivern 2022 a tot el comerç.

Després de Sant Esteve i, especialment, l’endemà d’Any Nou, molts comerços del centre comercial de Platja d’Aro ja van penjar el cartell de les Rebaixes en els seus aparadors per incentivar les vendes de cara a Reis.

Però el període oficial de les Rebaixes d’hivern, que fixen entre la Generalitat de Catalunya i el sector, comença el 7 de gener. A partir d’aquest divendres, els establiments que no han avançat les Rebaixes també s’hi afegeixen.

Els comerciants confien que durant els primers dies i el primer cap de setmana de Rebaixes es registrarà una alta afluència de clients que busquen la peça i talla desitjada. Aquesta vegada, a més, el primer cap de setmana de Rebaixes d’hivern coincideix amb el pont de Reis, per tant, encara és més atractiu per a la clientela, perquè hi ha moltes persones que no tornen a la feina fins al pròxim dilluns, 10 de gener.

Les Rebaixes d’hivern finalitzaran el 7 de març i amb el pas dels dies els descomptes aniran a més en les segones Rebaixes.

El petit comerç enceta una campanya de rebaixes dividit entre la incertesa de la pandèmia i la recuperació

En declaracions a l’Agència Catalana de Notícies, alguns negocis veuen la campanya de Rebaixes d’hivern 2022 com l’inici de la tornada a la normalitat i d’altres admeten que la situació “encara és dolent”.

El petit comerç enceta una campanya de rebaixes amb opinions dividides arran de la pandèmia. Alguns comerciants apunten que aquest any serà “molt més positiu” que l’anterior i confien que les rebaixes siguin el tret de sortida d’un exercici marcat per la recuperació.

En canvi, d’altres empresaris, afronten aquest inici de 2022 amb incertesa. “Som conscients que la situació és dolenta, que no rebem ajudes per part de les administracions i encara tenim el record de l’any passat”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Torna el Carnaval de la Costa Brava Sud del 17 de febrer al 4 de març del 2023

Els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa de Mar ja han posat data al calendari per a la celebració del Carnaval de...

Tossa inicia una campanya de sensibilització sobre la igualtat de gènere

Es vol convidar a revisar actituds i renovar maneres de fer per contribuir a construir models basats en la igualtat i el...

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

Sant Feliu dirà “NO” a les violències masclistes el proper 25N

Enguany la campanya s'amplia amb una visible col·lecció de plafons al carrer Sant Feliu de Guíxols celebrarà el proper...

COMENTARIS