Inici Actualitat CLUB DE FUTBOL SANT FELIU DE GUÍXOLS

CLUB DE FUTBOL SANT FELIU DE GUÍXOLS

Presidenta: Sra. LAIA BODRO


• OBJECTIUS
Som l’entitat nascuda de la fusió dels 3 clubs de la ciutat: A.D. GUIXOLS, U.E. VILARTAGUES i ESCOLA SANT FELIU. L’entitat va néixer el juliol d’aquest any 2021 després que el Covid ho frenés, ja que es va planejar cap al març del 2020, i és el resultat final d’un intent d’uns anys abans, quan s’intentava anar de la mà totes tres entitats per corregir el defecte històric d’haver-hi tres clubs a la ciutat i no anar de la mà. L’objectiu és que tothom que vulgui jugar a futbol a la ciutat, tingui l’oportunitat de fer-ho i fer que els tres clubs siguin viables i que la mainada surti formada en cultura esportiva. Així mateix, volem que la base dels equips amateurs siguin jugadors de la zona, principalment de la nostra ciutat. La junta la formem tres persones provinents de l’A.D. Guíxols i tres provinents de la U.E. Vilartagues. Hem intentat mantenir l’essència dels tres clubs a la nova indumentària, amb un degradat dels tres colors, blau (Guíxols), vermell (Vilartagues) i carabassa (ESF).


• QUANTITAT D’ASSOCIATS
Actualment tenim una cinquantena de socis, tot i que la idea es arribar a la centena, i des d’aquí m’agradaria fer una crida a tothom que estigui disposat a ser soci de la nostra entitat. Esperem que els nens quan comencin a jugar s’hi fixin en els grans per voler un dia arribar a ser com ells. Si la majoria de futbolistes són d’aquí, farà que el nombre de socis pugui créixer. Malauradament, socis de les tres entitats no varen estar gaire d’acord amb la fusió i varen decidir no ser socis del nou club.


• COM US HA AFECTAT LA PANDÈMIA?
Molt. No a nivell de nens, però a nivell de primers equips sí. El confinament comença el març del 2020 i aquí s’acaba la temporada. Nosaltres encara no hi érem com a junta, però l’any passat quan vàrem entrar el Guíxols no va jugar més. Es va decidir que 2ª Catalana no competiria i tot i que hi havien altres alternatives, no hi havia al·licient. Vàrem deixar marxar jugadors perquè poguessin continuar jugant. Uns quants varen anar cedits al Vilartagues, i altres varen marxar a altres equips de les rodalies.
• HEU REBUT ALGUN TIPUS D’AJUT?
De l’Ajuntament sí. Ja que no podíem obrir el bar, fer quines ni altres actes que normalment ens aporten certs ingressos, l’Ajuntament, el juliol de l’any passat quan es va fer la primera “normalitat”, i va ajudar als clubs per compensar aquesta manca d’ingressos. La Federació ens va ajudar una miqueta, sobretot per pagar àrbitres. Nosaltres no fem pagar entrada fixa, fem tires i qui vol paga i qui no, no, una mica a voluntat, i els ingressos del bar ajuden molt també a poder arribar a totes aquestes despeses.
Cada any l’Ajuntament té una ajuda fixa a totes les entitats, i la Federació va reduir el preu de les fitxes de l’any passat. Aquest any ja han tornat al seu preu normal.


• QUINES SON LES VOSTRES NECESSITATS?
Les tenim força cobertes. Òbviament sempre hi manquen coses. Actualment, la gespa artificial del camp de Mascanada s’ha de canviar, però l’Ajuntament ja s’ha compromès a fer-ho. Tot i que relativament és moderna, però en el seu dia no es va fer una instal·lació adequada. L’Ajuntament és conscient i ha reclamat a l’empresa instal·ladora. S’han anat fent reformes a les altres instal·lacions i l’Ajuntament sempre ha estat molt predisposat a arreglar-ho un cop s’han complert tots els tràmits burocràtics. Com he dit abans, necessitem que la gent de St. Feliu ens vingui a veure als dos equips i si pot ser, fer-se socis.


• ALGUNA REFLEXIÓ FINAL?
El passat 30 d’octubre es va fer la presentació del club i tots els seus equips. Ara podem emplenar el 100%, ja que hi ha llibertat total d’aforament (excepte les mascaretes). Esperem que no torni cap altra onada de virus, ja que com a club lògicament ens interessa que el camp estigui com més ple millor. Repeteixo que no fem pagar entrada, i això és un al·licient perquè hi hagi més afluència de públic. Ara trobaran gent de St. Feliu quasi en la seva totalitat jugant als equips de la ciutat. També fer saber que aquest any tornarem a fer la quina nadalenca, pels que mai ens fallen i pels que vulguin passar una bona estona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Llagostera i Cassà de la Selva estrenen el un nou cicle conjunt de música JAZZ C-65

Tindrà lloc els dies 8 i 22 de juliol amb les actuacions d'Àlex Cassanyes i Seven Sides, i al finalitzar les actuacions...

El 93% de les famílies amb fills a escoles públiques de Sant Feliu de Guíxols volen la jornada contínua

L'Ajuntament tornarà a demanar al Departament d'Educació que se'ls concedeixi per evitar "greuges comparatius" amb pobles propers L'Ajuntament de...

Se celebra el dia de l’Orgull LGBTI a Platja d’aro

Torna un any més la celebració del dia de l'Orgull LGBTIQ+ a Platja d'aro, aquest cop amb un seguit d'activitats variades per...

UN CONJUNT DE 49 PROPOSTES CONFIGUREN EL PROGRAMA D’ESTIU 2022 DE VISITES GUIADES I ACTIVITATS DE DESCOBERTA A CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ

Oferta amb guia local, familiars o teatralitzades amb reserva prèvia obligatòria La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell...

COMENTARIS