- Advertisement -
Inici Actualitat CLUB DE FUTBOL SANT FELIU DE GUÍXOLS

CLUB DE FUTBOL SANT FELIU DE GUÍXOLS

Presidenta: Sra. LAIA BODRO


• OBJECTIUS
Som l’entitat nascuda de la fusió dels 3 clubs de la ciutat: A.D. GUIXOLS, U.E. VILARTAGUES i ESCOLA SANT FELIU. L’entitat va néixer el juliol d’aquest any 2021 després que el Covid ho frenés, ja que es va planejar cap al març del 2020, i és el resultat final d’un intent d’uns anys abans, quan s’intentava anar de la mà totes tres entitats per corregir el defecte històric d’haver-hi tres clubs a la ciutat i no anar de la mà. L’objectiu és que tothom que vulgui jugar a futbol a la ciutat, tingui l’oportunitat de fer-ho i fer que els tres clubs siguin viables i que la mainada surti formada en cultura esportiva. Així mateix, volem que la base dels equips amateurs siguin jugadors de la zona, principalment de la nostra ciutat. La junta la formem tres persones provinents de l’A.D. Guíxols i tres provinents de la U.E. Vilartagues. Hem intentat mantenir l’essència dels tres clubs a la nova indumentària, amb un degradat dels tres colors, blau (Guíxols), vermell (Vilartagues) i carabassa (ESF).


• QUANTITAT D’ASSOCIATS
Actualment tenim una cinquantena de socis, tot i que la idea es arribar a la centena, i des d’aquí m’agradaria fer una crida a tothom que estigui disposat a ser soci de la nostra entitat. Esperem que els nens quan comencin a jugar s’hi fixin en els grans per voler un dia arribar a ser com ells. Si la majoria de futbolistes són d’aquí, farà que el nombre de socis pugui créixer. Malauradament, socis de les tres entitats no varen estar gaire d’acord amb la fusió i varen decidir no ser socis del nou club.


• COM US HA AFECTAT LA PANDÈMIA?
Molt. No a nivell de nens, però a nivell de primers equips sí. El confinament comença el març del 2020 i aquí s’acaba la temporada. Nosaltres encara no hi érem com a junta, però l’any passat quan vàrem entrar el Guíxols no va jugar més. Es va decidir que 2ª Catalana no competiria i tot i que hi havien altres alternatives, no hi havia al·licient. Vàrem deixar marxar jugadors perquè poguessin continuar jugant. Uns quants varen anar cedits al Vilartagues, i altres varen marxar a altres equips de les rodalies.
• HEU REBUT ALGUN TIPUS D’AJUT?
De l’Ajuntament sí. Ja que no podíem obrir el bar, fer quines ni altres actes que normalment ens aporten certs ingressos, l’Ajuntament, el juliol de l’any passat quan es va fer la primera “normalitat”, i va ajudar als clubs per compensar aquesta manca d’ingressos. La Federació ens va ajudar una miqueta, sobretot per pagar àrbitres. Nosaltres no fem pagar entrada fixa, fem tires i qui vol paga i qui no, no, una mica a voluntat, i els ingressos del bar ajuden molt també a poder arribar a totes aquestes despeses.
Cada any l’Ajuntament té una ajuda fixa a totes les entitats, i la Federació va reduir el preu de les fitxes de l’any passat. Aquest any ja han tornat al seu preu normal.


• QUINES SON LES VOSTRES NECESSITATS?
Les tenim força cobertes. Òbviament sempre hi manquen coses. Actualment, la gespa artificial del camp de Mascanada s’ha de canviar, però l’Ajuntament ja s’ha compromès a fer-ho. Tot i que relativament és moderna, però en el seu dia no es va fer una instal·lació adequada. L’Ajuntament és conscient i ha reclamat a l’empresa instal·ladora. S’han anat fent reformes a les altres instal·lacions i l’Ajuntament sempre ha estat molt predisposat a arreglar-ho un cop s’han complert tots els tràmits burocràtics. Com he dit abans, necessitem que la gent de St. Feliu ens vingui a veure als dos equips i si pot ser, fer-se socis.


• ALGUNA REFLEXIÓ FINAL?
El passat 30 d’octubre es va fer la presentació del club i tots els seus equips. Ara podem emplenar el 100%, ja que hi ha llibertat total d’aforament (excepte les mascaretes). Esperem que no torni cap altra onada de virus, ja que com a club lògicament ens interessa que el camp estigui com més ple millor. Repeteixo que no fem pagar entrada, i això és un al·licient perquè hi hagi més afluència de públic. Ara trobaran gent de St. Feliu quasi en la seva totalitat jugant als equips de la ciutat. També fer saber que aquest any tornarem a fer la quina nadalenca, pels que mai ens fallen i pels que vulguin passar una bona estona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

TOLEDO, GESTIÓ IMMOBILIÀRIA, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

Toledo Gestió Immobiliària 1966, SL. neix fa més de 50 anys amb la vocació d'oferir un servei integral dins del sector immobiliari.Va...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ ESTRENA CAMPANYA COMERCIAL DE PRIMAVERA AMB LA POSSIBILITAT DE GUANYAR UN FIAT PANDA HÍBRID

Butlletes de participació amb la compra mínima de 20 euros en els establiments adherits Amb l’arribada de l’època primaveral...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ RENOVA EL CONTRACTE D’ADJUCACIÓ DEL SERVEI D’ABASTAMENT D’AIGUA AMB AQUALIA PER ALS PROPERS 25 ANYS

En els primers 6 anys es realitzaran inversions de millora valorades en 7 milions d’euros L'Ajuntament de Castell d’Aro,...

L’associació Cocogat ha esterilitzat prop de 400 gats a Tossa en els darrers 3 anys

Les colònies felines de la població tenen quasi el 100% de gats esterilitzats gràcies a la col·laboració entre aquesta entitat...

COMENTARIS