Inici Actualitat La presentació del llibre "Cassà vota" reuneix a tots els alcaldes en...

La presentació del llibre “Cassà vota” reuneix a tots els alcaldes en democràcia a Cassà

Ha tingut lloc la presentació del llibre “Cassà vota”, crònica de la democràcia local a Cassà de la Selva (1979-2021).

L’acte ha reunit a tots els alcaldes i l’alcadessa que han passat pel consistori cassanenc desde la transició a l’abril de 1979. Començant per la Maria Dolors Godoy, que va ser la primera alcaldessa en democràcia i la primera dona en ocupar aquest càrrec, seguida per la resta dels alcaldes, Josep Maria Dausà, Antoni Baulida, Carles Casanova, Enric Bagué, Martí Vallès i l’alcalde actual, Robert Mundet. La presentació del llibre ha anat a càrrec dels seus autors: Joan Carles Codolà, Eduard Casabó i Xavier Casabó i també han participat en Joaquim Nadal, com a autor del pròleg i Pau Presas, com a Vicepresident de la Diputació de Girona.

El llibre, del que els seus autors diuen que és una crònica d’històries narrada pels seus propis protagonistes, a la vegada fa el recorregut de la història recent de Cassà. A través de fets històrics, documentació i retalls de premsa, a més de les experiències explicades en primera persona, dibuixen la trajectòria de la política municipal i dels canvis que han vist créixer i evolucionar Cassà, i com s’ha desenvolupat adaptant-se als canvis socials i econòmics.

La crònica de la política municipal dins el consistori transcorre en paral·lel a la història local, passant per les mobilitzacions veïnals i l’activitat associativa que ha caracteritzat el nostre municipi en els darrers 42 anys.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

Sant Feliu dirà “NO” a les violències masclistes el proper 25N

Enguany la campanya s'amplia amb una visible col·lecció de plafons al carrer Sant Feliu de Guíxols celebrarà el proper...

En marxa el Pla de Sostenibilitat Turística que invertirà 1,2 milions d’euros a Tossa

Es signarà un conveni entre la Secretaría de Estado de Turismo del govern espanyol, el Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat i l'Ajuntament...

LA PROPOSTA “EL NAIXEMENT DE PLATJA D’ARO. EL MAR S’EMPASSA AL CASTELL” D’ALBERT LÓPEZ GUARDONADA AMB L’11è PREMI DE RECERCA LOCAL JORDI COMAS

S’anuncia nova modalitat per al Millor Treball de Recerca de Batxillerat sobre el municipi El projecte d’investigació, El naixement...

COMENTARIS