- Advertisement -
Inici Actualitat La presentació del llibre "Cassà vota" reuneix a tots els alcaldes en...

La presentació del llibre “Cassà vota” reuneix a tots els alcaldes en democràcia a Cassà

Ha tingut lloc la presentació del llibre “Cassà vota”, crònica de la democràcia local a Cassà de la Selva (1979-2021).

L’acte ha reunit a tots els alcaldes i l’alcadessa que han passat pel consistori cassanenc desde la transició a l’abril de 1979. Començant per la Maria Dolors Godoy, que va ser la primera alcaldessa en democràcia i la primera dona en ocupar aquest càrrec, seguida per la resta dels alcaldes, Josep Maria Dausà, Antoni Baulida, Carles Casanova, Enric Bagué, Martí Vallès i l’alcalde actual, Robert Mundet. La presentació del llibre ha anat a càrrec dels seus autors: Joan Carles Codolà, Eduard Casabó i Xavier Casabó i també han participat en Joaquim Nadal, com a autor del pròleg i Pau Presas, com a Vicepresident de la Diputació de Girona.

El llibre, del que els seus autors diuen que és una crònica d’històries narrada pels seus propis protagonistes, a la vegada fa el recorregut de la història recent de Cassà. A través de fets històrics, documentació i retalls de premsa, a més de les experiències explicades en primera persona, dibuixen la trajectòria de la política municipal i dels canvis que han vist créixer i evolucionar Cassà, i com s’ha desenvolupat adaptant-se als canvis socials i econòmics.

La crònica de la política municipal dins el consistori transcorre en paral·lel a la història local, passant per les mobilitzacions veïnals i l’activitat associativa que ha caracteritzat el nostre municipi en els darrers 42 anys.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Es presenta el projecte de “Rutes de Cassà, vila surera”

El regidor de Promoció Econòmica i Cultura, Joan Casabó, el regidor de Governació, Marià Montsunyer  i l’alcalde, Robert Mundet, amb l’àrea de...

ACTIVITATS SANT FELIU DE GUÍXOLS 1 AL 30 D’ABRIL DE 2023

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com...

“Vull que la meva col·lecció perduri” Tomàs Pla, fundador, propietari i director del museu de la joguina de Sant Feliu de Guíxols

Després de 23 anys, Tomàs Pla va decidir vendre l’edifici on hi ha el museu des del...

Tossa aprova definitivament el projecte de la nova llar d’infants a la zona escolar

L'Ajuntament de Tossa ha aprovat definitivament el projecte de construcció d'una nova llar d'infants a la zona escolar. El projecte, que té...

COMENTARIS