Inici Actualitat Més d’una cinquantena de comerços participen en la Gimcana de Nadal d’en...

Més d’una cinquantena de comerços participen en la Gimcana de Nadal d’en Xalarí i la Xalarina

Aquest any, els dos germans han de complir una missió: fer la carta als Reis de l’Orient!

Per segon any consecutiu, durant les dates de Nadal, petits i grans poden buscar les mascotes de Turisme Familiar de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró a diversos establiments de la vila i alguna dependència municipal.

La Gimcana de Nadal es va estrenar l’any passat, només amb en Xalarí, i més d’una quarantena d’establiments participants.

Aquest estiu, es va presentar la germana d’en Xalarí: la Xalarina. I, per primera vegada, ambdós personatges són protagonistes de la Gimcana de Nadal. També ha crescut el nombre d’establiments participants. Aquestes Festes són més d’una cinquantena.

Fins al 9 de gener, en Xalarí i la Xalarina s’amaguen en diversos aparadors de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró així com algun equipament municipal de Castell d’Aro.

Amb l’ajuda d’un plànol orientatiu, que es pot recollir a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro, les famílies han d’anotar a quins llocs els han vist. Atenció! No s’ha de confondre la Gimcana de tot l’any amb la Gimcana de Nadal. En el cas de la Gimcana de Nadal no són plaquetes posades a diversos espais a l’aire lliure dels tres nuclis.

En la Gimcana de Nadal sempre estan a l’interior de locals i les figures d’en Xalarí i la Xalarina porten diversos símbols nadalencs. Els locals participants també es poden identificar per l’adhesiu de la Gimcana de Nadal.

Aquest any, els dos germans s’enfronten a una missió: Fer la carta als Reis de l’Orient. En Xalarí i la Xalarina han començat a fer la carta als Reis de l’Orient, però no s’hi val a posar-hi tot el que volen. A casa seva hi ha la norma d’escriure a la carta un màxim de tres regals per a ells i un regal per a cada membre de la família. Per tant, han d’escollir molt bé allò que posaran. Per agafar idees, els germans han anat a mirar botigues del municipi, però són tan juganers que han començat a amagar-se pels aparadors. Durant la Gimcana les famílies han de trobar-los.

La Gimcana es divideix en dues propostes diferents. La Gimcana 1 abraça locals de Castell d’Aro, S’Agaró i el centre comercial Parc d’Aro. La Gimcana 2 només locals del centre de Platja d’Aro.

Quan es troba un dels germans, cal apuntar el nom del comerç en els espais de la zona on està. Cada zona s’ha dividit amb un color i personatge nadalenc diferent. Un cop s’han trobat tots els Xalaris i Xalarines, d’una de les gimcanes o de totes dues, s’ha de retornar el fulletó omplert a l’Oficina de Turisme per rebre la recompensa. Hi ha una recompensa per a cada gimcana

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

9è DESEMBOCA ROCK’N’ROLL FESTIVAL DISSABTE 2 DE JULIOL A LA SALA POLIVALENT DE CASTELL D’ARO AMB LES RENCARDS, LOS MALINCHES, THE ODDBALLS I LES...

Quatre concerts gratuïts nocturns i l’endemà concert-vermut matinal amb Rusted Novena edició del Desemboca Rock’n’Roll Festival (www.desemboca.com), dissabte 2...

Llagostera i Cassà de la Selva estrenen el un nou cicle conjunt de música JAZZ C-65

Tindrà lloc els dies 8 i 22 de juliol amb les actuacions d'Àlex Cassanyes i Seven Sides, i al finalitzar les actuacions...

El 93% de les famílies amb fills a escoles públiques de Sant Feliu de Guíxols volen la jornada contínua

L'Ajuntament tornarà a demanar al Departament d'Educació que se'ls concedeixi per evitar "greuges comparatius" amb pobles propers L'Ajuntament de...

Se celebra el dia de l’Orgull LGBTI a Platja d’aro

Torna un any més la celebració del dia de l'Orgull LGBTIQ+ a Platja d'aro, aquest cop amb un seguit d'activitats variades per...

COMENTARIS