Inici Actualitat Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes i desmantellen una plantació de marihuana...

Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes i desmantellen una plantació de marihuana en un habitatge a Cassà

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’investigació de la comissaria de Girona amb la col·laboració de la Policia Local de Cassà, van detenir entre els dies 25 i 26 de novembre dos homes, de 28 i 47 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Girona, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

A principis del mes de novembre la Policia Local de Cassà va informar els mossos de la comissaria de Girona que, possiblement, hi havia una casa al Passatge Can Palau de la mateixa població, on es podria estar realitzant un cultiu de marihuana indoor.

Els agents van iniciar la investigació per confirmar les sospites i van constatar que hi havia suficients indicis per afirmar que dins la casa s’hi cultivaven plantes de marihuana. Per això, el dia 25 de novembre els agents van fer una entrada i registre amb manament judicial al domicili investigat.

Durant l’escorcoll els mossos van localitzar, repartides en tres pisos, 1.883 plantes, cabdells de marihuana preparats per a la seva comercialització i unes 350 plantes que ja havien tallat. La casa també disposava de tots els aparells necessaris per aconseguir un ple rendiment de les plantes de marihuana, tal com un centenar de làmpades, aparells d’aire condicionat, motors d’extracció d’aire, transformadors, entre altres.

Els investigadors també van comprovar que l’habitatge tenia una despesa de fluid elèctric molt elevada i  que l’escomesa estava manipulada.

Davant les evidències els mossos van detenir als responsables de la plantació per un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues i un altre delicte de defraudació de fluid elèctric.

Un dels detinguts, amb antecedents, van passar el dia 26 de novembre a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. L’altre detingut va quedar citat per comparèixer davant del jutge quan sigui requerit.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Advertisment -

LO MÉS POPULAR

El carnaval de la Costa Brava Centre segueix endavant

25, 26 i 27 de febrer. Aquestes són les dates que es van anunciar fa uns mesos per la celebració del carnaval de...

La Diputació de Girona subvenciona l’Ajuntament de Sant Feliu amb 8.900€ per lluitar contra la pobresa energètica

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha rebut una subvenció de 8.900€ de la Diputació de Girona per combatre la pobresa energètica....

Noves mesures antiCovid a partir de la matinada de dijous a divendres

El Govern elimina la limitació de la mobilitat nocturna, però prorroga set dies més la resta de mesures per contenir la Covid-19...

Enxampen dues persones amb productes farmacèutics obtinguts de manera fraudulenta

Els homes falsificaven receptes mèdiques per obtenir medicaments i aprofitaven la visita a l’establiment per furtar altres productes La...

COMENTARIS