- Advertisement -
Inici Actualitat Grans resultats de l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu en...

Grans resultats de l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu en el Campionat de Catalunya d’Embarcació Fondejada

El passat 23 de novembre va tenir lloc a Sant Feliu el Campionat de Catalunya d’Embarcació Fondejada en les categories Absolut, Sub-21 i per equips, on l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols “ha tancat una brillant temporada assolint els tres títols”, destaca l’entitat.

El certamen va comptar amb 39 participants representant clubs de Girona, Barcelona i Tarragona, que varen embarcar al  Club Nàutic de la ciutat en grups de 4 repartits en els 10 vaixells, realitzant dues tandes de 3 hores: la primera a la zona de Roca Moret i la segona a les Penyes.

De la suma de les dues fases en va sortir la classificació final, on en la categoria absoluta l’or va ser per Xavier Pérez Rojo de l’associació de pesca ganxona, la plata per David Rojas del C.P. Mar Sport i el bronze per Josep Ramon Exclusa de Sant Feliu.

En categoria Sub-21, l’associació de pesca de la ciutat va fer el triplet amb Adrià Solé, Júlio Díaz i Ángel Cuesta, que varen quedar primer, segon i tercer, respectivament. “Un gran èxit de l’AEPMSFG ja que tots tres procedeixen de l’escola de pesca” recalca l’entitat. A l’acte d’entrega de guardons hi va assistir el primer tinent d’alcalde de l’ajuntament de Sant Feliu, Josep M. Muñoz.

L’Associació també va assolir la primera i la tercera plaça per equips, deixant el subcampionat en mans del C.P. Mar Sport. La prova, a més, atorgava places directes pel Campionat d’Espanya i l’entitat ganxona ha classificat a 8 pescadors en categoria absoluta i a 5 en la Sub-21.

Acabada la competició es va fer entrega de tot el peix a Càritas (251 kg.) i es va passar el relleu al C.P. Mar Sport d’Arenys de Mar que serà l’organitzador del 2022.

Des de l’associació de pesca expliquen que “volem agrair tota l’ajuda dels patrons, del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols amb les seves instal·lacions, a Store Fisher i a l’Ajuntament de Sant Feliu que sempre el tenim al nostre costat”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Es presenta el projecte de “Rutes de Cassà, vila surera”

El regidor de Promoció Econòmica i Cultura, Joan Casabó, el regidor de Governació, Marià Montsunyer  i l’alcalde, Robert Mundet, amb l’àrea de...

ACTIVITATS SANT FELIU DE GUÍXOLS 1 AL 30 D’ABRIL DE 2023

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com...

“Vull que la meva col·lecció perduri” Tomàs Pla, fundador, propietari i director del museu de la joguina de Sant Feliu de Guíxols

Després de 23 anys, Tomàs Pla va decidir vendre l’edifici on hi ha el museu des del...

Tossa aprova definitivament el projecte de la nova llar d’infants a la zona escolar

L'Ajuntament de Tossa ha aprovat definitivament el projecte de construcció d'una nova llar d'infants a la zona escolar. El projecte, que té...

COMENTARIS