Inici Clubs i Associacions CLUB DE PADEL I TENNIS “LA SALADA”

CLUB DE PADEL I TENNIS “LA SALADA”

Director:  Sr.  MARC BLANCH CASADESÚS

OBJECTIUS
Donar a St. Feliu un lloc on puguin practicar pádel i tennis, que ens conegui el máxim de gent posible, i que els ganxons puguin un dia arribar a sentir-se orgullosos de tenir a la seva ciutat un lloc com el nostre. Per arribar a això, fem programes de cara als col·legis perque la mainada pugui al menys coneixer o interesar-s’hi en aquests esports.

QUANTITAT D’ASSOCIATS

Som una concessió pública de l’Ajuntament de St. Feliu de Guixols a l’empresa LLOP GESTIÓ de Sant Joan Desvern a 12 anys vista, una empresa que gestiona mes de 100 centres esportius municipals a Catalunya, l’Aragó i les Balears. Estem aquí des de principis de juliol, i d’ençà que tenim una ocupació de pistes al voltant del 95% diari. A dia d’avui som 128 socis i estem limitant que no es pugui apuntar mes gent per permetre als associats disponibilitat de pistes, i a més tenim una escola per totes les edats amb 94 alumnes, el que fa que cada tarda prácticament tinguem totes les pistes ocupades.

COM US HA AFECTAT LA PANDÈMIA?

Si haguèssim obert abans, potser la pandèmia ens hagués afectat a l’hora de que tot i ser un esport exterior, es considerava que una pista es massa petita per la gent que hi juga. Com a “La Salada” i pel fet d’haver obert a principi d’estiu, el Covid-19 l’hem passat de puntetes. És cert que al principi havien restriccions, messures Covid en definitiva, però vàrem intentar que fossin ben visible totes, i la gent ho va respectar 100%. Ens va limitar també en alguns tornejos que vàrem fer a l’estiu, els dos primers per exemple, vàrem patir limitació d’horari. Per la resta no va haver cap modificació destacable.

HEU REBUT ALGUN TIPUS D’AJUT?

Rebem recolçament de la UEC i de la Creu Roja, subvencionant diferents quotes de nois i noies que venen a fer classe. De l’administració rebem ajuts puntuals, sobre tot en aspectes relacionats amb el poble. Llocs on podem fer publicitat, disseny de trofeus que ens puguin facilitar per les competicions, i sobre tot l’ajut a l’hora de construir les instal·lacions.

QUINES SON LES VOSTRES NECESSITATS?

Bé, acabem d’obrir i hem tingut totes les facilitats tant de l’Administració com de l’Ajuntament. Suposo que conforme anem avançant aniràn sortint les necessitats pròpies. Ara mateix som el club del Baix Empordà amb les instal·lacions mes grans, i amb una población de 22.000 habitants potser en no gaires anys ens veurem obligats a construir alguna pista més.

ALGUNA REFLEXIÓ FINAL?

Cada 6 setmanes organitzem algun tipus de competició amb diferents categories, i en cada un acostumen a haver entre 80-100 parelles participants. Intentem fer setmanalment esdeveniments en format “americana” on tothom juga contra tothom. En total tenim 2 pistes de tennis i 10 pistes de pádel, i hem nomenat a cada una amb el nom d’una cala ganxona. Aixi es pot trobar la pista JONCA, la pista VIGATÀ, etc.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Edicte d’aprovació definitiva d’un projecte d’obres

Expedient núm. 66102018000002 / aps Per acord de Ple, adoptat en la sessió del dia 26 de gener de...

Domini nord-americà en l’edició més internacional dela VolCAT Platja d’Aro

Una jornada on es decidia tot. Cames cansades del primer esforç de l´any. Haver-se recuperat era clau per rendir al màxim a...

Junts denúncia Motas al CAC per apropiació dels mitjans públics

La Llei reguladora de les bases del règim local i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya estableixen el principi de pluralisme, els drets de...

L’abocador de Solius actuarà com a planta de transferència

La Generalitat i els ajuntaments usuaris del dipòsit controlat de Solius han acordat que l'abocador passi a ser una planta de transferència,...

COMENTARIS