- Publicitat -
Inici Actualitat l'agenda d'activitats que es duran a terme a la Biblioteca Octavi Viader...

l’agenda d’activitats que es duran a terme a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit

Agenda desembre 2021

Cada dilluns

CONVERSA EN FRANCÈS. De 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada dimecres

CONVERSA EN ANGLÈS. 11.30 a 12.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada dimecres

CONVERSA EN ITALIÀ. De 18.00 a 19.00 h. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada divendres

CONVERSA EN ALEMANY. 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

De l’1 fins al 15 de desembre
EXPOSICIÓ: Dones ganxones, dones del món, exposició fotogràfica amb les fotos guanyadores del concurs organitzat pel SIAD per fer visibles les dones i trencar una invisibilitat que dificulta l’assoliment de la igualtat. A les imatges es mostren dones de qualsevol part del món en situacions quotidianes o extraordinàries. Al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 3 desembre
CLUB DE LECTURA DE NARRATIVA:
Història somiada, d’Artur Schnitzler. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 11 de desembre
TALLER:
Fem un Nadal màgic. Gratuït. A càrrec d’Alba Navarro. Per a nens i nenes de 3 a 10 anys. A les 11 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 16 de desembre
BOOK CLUB:
A year in Provence, de Peter Mayle. A càrrec de Dawn Keltie, llicenciada en literatura anglesa. A les 19.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 17 de desembre
PRESENTACIÓ DE LLIBRE:
Les notes del destí, de Joan Frigola. Presentació a càrrec de Miquel Martí, director del Museu de la Pesca de Palamós. A les 19.30 h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 18 de desembre
CLUB DE LECTURA FEMINISTA: Som dones, som lingüistes, som moltes i diem prou, amb M. Carme Junyent (editora de l’obra), lingüista catalana i directora del Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades (GELA). Presentació a càrrec de Toni Sala. A les 12 h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 18 de desembre
HORA DEL CONTE:
Altres contes de Nadal. Contes que parlen de l’origen pagà del Nadal i d’altres maneres de celebrar-lo. A càrrec de la Tribu Juganera.A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dilluns 20 de desembre
CLUB DE LECTURA OPERA BIB:
Comentarem l’obra Relats del difunt Ivan Petróvitx Belkin; La dama de piques,d’Alexander Puixkin a propòsit de l’òpera Pikovaia Dama.A càrrec de la soprano Clara Valero. A les 19 h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

27, 28 i 29 de desembre
TALLER DE MICRO:BIT:
Aquest és un taller per aprendre a programar de manera fàcil i divertida amb la targeta Micro:bit. Per a nenes i nens de 8 a 12 anys. A càrrec d’Innova’t. De 10 a 11.30 h. A la Biblioteca Octavi Viader i Margarit. Inscripcions: https://forms.gle/WJaSXLn6Fs5jffYG8

Dijous 30 de desembre
RUTA ARTÍSTICA:
El món d’en Murri dibuixat. Sketchers a Sant Feliu de Guíxols. Amb la presència dels autors del llibre Marc Juera i Òscar García “Calibos”. Començarem a la Biblioteca a les 12 h, on s’explicarà el conte “El Murri ja no hi és” i s’iniciarà aquesta ruta artística amb el primer dibuix ràpid amb les instruccions de l’il·lustrador Calibos. Per a infants, joves o adults. Material necessari: bloc de dibuix, llapis, goma d’esborrar i colors. Màxim 30 persones, per facilitar la fluïdesa en els desplaçaments. Inscripcions a: https://forms.gle/WJaSXLn6Fs5jffYG8

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS